یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۹:۲۵ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۷۵۳۱
مجلس

عبدالرضا عزیزی؛ از بوسیدن عکس وزیر تا ریاست کمیسیون اجتماعی

عبدالرضا عزیزی,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,مجلس
دو روز پیش انتخابات هیات رئیسه سال چهارم کمیسیون اجتماعی مجلس برگزار شد و اعضای ۲۳ نفره این کمیسیون با عقب‌گرد به دو سال قبل «عبدالرضا عزیزی» نماینده اصول‌گرای مجلس را که اکنون نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی است را برای ریاست کمیسیون اجتماعی مجلس در آخرین سال کاری دوره دهم انتخاب کردند.

برهمین اساس، علی ساری و محمد وحدتی به عنوان نواب رییس، ناهید تاج‌الدین و روح‌الله بابایی صالح به عنوان دبیران کمیسیون انتخاب شدند.همچنین، جلیل مختار نیز به عنوان سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس تعیین شد.

عبدالرضا عزیزی در حالی مسئولیت کمیسیون اجتماعی مجلس دهم در آخرین سال کاری این مجلس را به عهده گرفت، که بیش از این نیز در سال اول و دوم مجلس دهم ریاست کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی را برعهده داشته است. همچنین وی در دوره‌ای از مجلس نهم نیز سابقه ریاست کمیسیون مجلس را در کارنامه دارد. 

عملکرد کمیسیون اجتماعی مجلس با تمام وظایف متعدد و متنوع که بر عهده دارد، همواره مورد انتقاد فعالان این حوزه بوده است. به گفته کارشناسان و همچنین گواه گزارش‌های میدانی سیاست‌ها و برنامه‌ریز‌ی‌های این کمیسیون تاکنون موفقیت چندانی حاصل نکرده است. رشد آسیب‌های اجتماعی، کاهش سن آسیب‌ها و جوان‌تر شدن روزانه آن و همچنین هزاران مشکل ریز و درشت این حوزه که در سطح جامعه ساری و جاری است، شاهدی بر این ادعاست.

اکنون اعضای این کمیسیون رئیس کمیسیونی را انتخاب کرده‌اند که بیش از این، نه یک بار بلکه دو بار وی را آزموده‌اند و خروجی‌ سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های وی و این کمیسیون وضعیت فعلی جامعه است که مورد قبول بالاترین مقام سیاسی کشور تا پایین‌ترین آن نیست.

بسیاری بر این باورند که وضعیت فعلی جامعه در حوزه‌های مختلف ناشی از به کارگیری مدیرانی است که نه یک بار بلکه چند بار در آن حوزه به کارگرفته‌شده‌ و در واقع آزموده شده‌اند، افرادی که دیگر حرف و سیاست جدیدی برای آن حوزه ندارند، اما آنان برای چندمین بار نه به این خاطر که شیفته خدمت هستند، بلکه به این دلیل که تشنه قدرت هستند، مسئولیت محوله را می‌پذیرند، در حالی که تغییری چندانی هم حاصل نمی‌کنند.

پیش از عزیزی «سلمان خدادی» بر کرسی ریاست کمیسیون مجلس تکیه داده بود، نماینده‌ای که از سوی زن جوانی به تجاوز و سوءاستفاده از موقعیت خود متهم شده بود. پرونده او پس از خودکشی این زن جنجالی شد و اسمش با پرونده قتل این زن جوان آن چنان گره خورد که برخی از رسانه‌ها در آن زمان، از محکومیت‌های قضایی شدید وی مانند شلاق، تبعید و انفصال از خدمت سخن به میان آوردند، اما تاکنون نه تنها هیچ‌کدام از این محکومیت‌ها اعمال نشده است، بلکه ظاهرا هیچ برخوردی هم صورت نگرفته است و رئیس کمیسیون اجتماعی در این کمیسیون با یک درجه کاهش از سمت ریاست کمیسیون اجتماعی به عضو این کمیسیون تقلیل یافته و کماکان مشغول به فعالیت است.

اگرچه حاشیه‌های عبدالرضا عزیزی رئیس فعلی کمیسیون اجتماعی مجلس به مانند سلمان خدادی رئیس پیشین این کمیسیون جنجالی نیست و حتی می‌توان ادعا کرد قابل قیاس هم نیست، اما رفتار این نماینده نیز خالی از جنجال و حاشیه نبوده است. یکی از جنجال‌هایی که دو ماه پیش از رفتار این نماینده در فضای مجازی پخش شد و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشت، بوسیدن تصویر وزیر کشور در حضور وی بود.

عبدالرضا عزیزی نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی که اتفاقا هم نام و همشهری وزیر کشور است، در حاشیه همایش دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاهای خراسان شمالی در برابر همه حاضران که دهیاران و اعضای شورای اسلامی روستاهای خراسان شمالی بودند و با حضور وزیر کشور، تصویر وی را بوسید. 

در این برنامه که تصویری از رحمانی فضلی به‌عنوان هدیه مجموعه مدیران ارشد استان برای وی طراحی‌شده بود، نمایندگان مردم خراسان شمالی در مجلس، وزیر کشور و استاندار خراسان شمالی حضور داشتند که مراسم رونمایی از تصویر وزیر کشور به‌عنوان هدیه انجام شد.

پس‌ازاین رونمایی ناگهان عبدالرضا عزیزی به سمت این قاب عکس حرکت کرد و تصویر وزیر کشور را در تعجب همگان بوسید. تا ضمن این که «سنت بوسه» را در بین نمایندگان ادامه دهد، نشان دهد شان مجلس شورای اسلامی توسط برخی نمایندگان که باید وکیل مردم باشند، به پایین‌ترین حد و اندازه خود نزول پیدا کرده است. 

البته وزیر کشور نیز نسبت به این حرکت واکنش خاصی نشان نداد. این نماینده مجلس نیز هنوز در برابر این اقدام خود و بازتاب زیادی که این مساله در رسانه ها و شبکه های اجتماعی داشته، واکنشی نشان نداده است. 

لازم به یادآوری است که سنت بوسه در بین نمایندگان مجلس محدود به عبدالرضا عزیزی نیست، پیش از وی یکی دیگر از نمایندگان مجلس در حاشیه حضور رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی در مجلس دست وی را بوسید.

در جریان جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی اقتصاد و کار، فیلمی از «عزت الله یوسفیان ملا» منتشر شد که نشان می داد این نماینده مجلس در مصافحه با «حسن روحانی»، بوسه‌ای بر دستان رئیس جمهور می‌زند. موضوعی که با واکنش های زیادی در فضای رسانه ای و شبکه های اجتماعی مواجه شد، تا اینکه یوسفیان ملا در این باره توضیحاتی ارائه کرد.

البته نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی نه تنها منکر دست‌بوسی رئیس جمهورنشد، بلکه با دفاع تمام قد از بوسیدن دست رئیس جمهور توسط خود، نشان داد حتی دچار سرزنش درونی هم نشده است. 

وی درباره فیلم پرحاشیه‌ای که نشان می‌دهد او دست رئیس جمهور را بوسیده است، گفته بود که «آقای روحانی استاد راهنمای من در دانشگاه بودند ایشان رای ملت را دارند تنفیذ رهبری را و بزرگترین اعتبارات را دارند. من اگر هم دست ایشان را می‌بوسیدم به آن افتخار می‌کردم.»

بسیاری بر این باورند که برپایی مراسم بوسه به دست و تصویر دولتی‌ها از سوی برخی از نمایندگان که هر از چندگاهی تصاویرشان ذر شبکه‌های اجتماعی خبرساز می‌شود، نه تنها شان قوه قانونگذار کشور به نام مجلس شورای اسلامی را که به عصاره فضائل ملت معروف است و قرار بوده در راس امور باشد، زیر سوال می‌برد، بلکه با این گونه اقدامات نه مجلس و نه نمایندگان آن نخواهند توانست به وظایف خود عمل کنند و از قدرت خویش - که مردم با رای خود به آن مشروعیت بخشیده‌اند- برای نظارت بر عملکرد دولت اعم از رئیس‌جمهور، وزراء و... بهره ببرند.

لازم به ذکر است مجلس شورای اسلامی دارای ۱۷ کمیسیون تخصصی است و هر کدام از این کمیسیون‌ها در یک حوزه خاصی فعالیت می کنند. کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی، گروه‌هایی از نمایندگان هستند که با هدف بررسی تخصصی طرح‌ها و لوایح مطرح شده در مجلس تشکیل می‌شوند.

کمیسیون اجتماعی مجلس که یکی از کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی است برای انجام وظایف محوله در محدوده امور اداری و استخدامی، کار، اشتغال، روابط کار و تعاون تشکیل می‌گردد و اکنون ۲۳ عضو دارد که ریاست آن نیز عبدالرضا عزیزی بر عهده دارد.

hamdelidaily.ir
  • 13
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش