جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۲۲:۳۵ - ۲۸ آبان ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۸۰۷۲۲۶
مشاوره پزشکی

چگونه چربی را به عضله تبدیل کنیم؟

چربی,اخبار پزشکی,خبرهای پزشکی,مشاوره پزشکی
به عبارت ساده، بدن شما نمی تواند چربی را به عضله تبدیل کند. و برعکس آن نیز درست است: بدن شما نمیتواند عضله را به چربی تبدیل کند.

به گزارش میزان، دلیل آن چیست؟ براد شونفلد، استادیار علوم ورزش درکالج Lehman، از دانشگاه نیویورک، می گوید: چربی و عضله دو نوع بافت متفاوت هستند و نمی توان آنها را به طور مستقیم به یکدیگر تبدیل کرد.

 

شونفلد در برنامه علوم زنده گفت:  "بهترین مثالی که من میتوانم بزنم این است که شما نمیتوانید یک پرتقال را به یک سیب تبدیل کنید." او اضافه کرد: آنچه که یک فرد می تواند درعوض انجام دهد، از دست دادن چربی و به دست آوردن عضله، به عنوان دو مرحله جداگانه است. . وی افزود: برای از دست دادن چربی، شما باید وزن خود را کاهش بدهید، و از دست دادن وزن، نیاز به سوزاندن کالری بیشتری نسبت به آنچه معمولا می سوزانید، دارد.

 

وی افزود: این یک برداشت اولیه از قانون اول ترمودینامیک است "، که بیان می کند : "انرژی، از جمله کالری هایی که ازطریق خوردن به دست می آورید، حفظ می شود."؛ دیده نمی شود و یا ناپدید نمی شود، اما به سادگی تغییر شکل می دهد، یا برای سوختن برای عملکرد قسمت هایی از بدن استفاده شده و یا به عنوان چربی ذخیره میشود. "این قانون بارها و بارها در مطالعات کنترل شده زیادی نشان داده شده است." اما برای اینکه بدون از دست دادن عضله، چربی از دست بدهید، باید غذاهای مناسب بخورید:

 

اگر مصرف کالری خود را کاهش دهید ولی پروتئین کافی نداشته باشید، کاهش وزن شما می تواند نه تنها باعث کاهش چربی بلکه باعث کاهش عضله نیز بشود. شونفلد میگوید: نشان داده شده است که مصرف بیش از حد کم پروتئین (درهنگام کاهش کالری) منجر به از دست دادن شتاب در از دست دادن عضله میشود. برای جبران کمبود پروتئین در رژیم غذایی، بدن نه فقط چربی های ذخیره شده بلکه عضلات را نیز که از پروتئین ساخته شده است،می سوزاند؛ هنگامی که این اتفاق می افتد، سلول های عضلانی شما کوچک می شود. برای جلوگیری از این اتفاق، او توصیه می کند افرادی که سعی در از دست دادن چربی به جای عضله دارند، حدود ۰.۸ گرم پروتئین را به ازای هر ۴۵۳ گرم از وزن بدن به طور روزانه مصرف کنند. به عنوان مثال، فردی که ۶۸ کیلوگرم وزن دارد. باید حدود ۱۲۰ گرم پروتئین در روز بخورد، معادل مقدار پروتئین موجود در حدود سه فنجان مرغ خرد شده و یا ۱۱۳ گرم سینه مرغ. (البته تمام پروتئین شما نباید از یک منبع باشد!). این مقدار پروتئین مورد نیاز برای هر کسی است که  وزنه بلند می کند؛ که یک فعالیت ضروری برای از دست دادن وزن بدون از دست دادن عضله است.

 

۱- وزنه برداشتن عضله می سازد.

برای به دست آوردن عضله، شما باید دو کار را انجام دهید: مقدار کافی پروتئین بخورید و در تمرین های مقاومتی شرکت کنید (که در آن ماهیچه ها در برابر یک نیرو مقاومت می کنند)، مانند بلند کردن وزنه به منظور پردازش عضلات که در نتیجه رشد را تحریک می کنید. علاوه بر وزنه برداری، دیگر اشکال آموزش مقاومت شامل کار با نوارهای مقاومت و مقاومت در برابر وزن بدن خود است، از طریق تمریناتی مانند نشستن و بلند شدن با فشار.

 

شونفلد میگوید:تمرینات مقاومتی در حالی که چربی از دست می دهید، برای بدست آوردن عضلات، ضروری است. او گفت: "شما قطعا باید وزنه ها را حداقل دو بار در هفته بلند کنید و با تمام گروه های عضلانی اصلی خود کار کنید تا هر گونه از دست دادن عضله را کمتر کنید." (قبل از شروع یک تمرین جدید همیشه با یک پزشک چک کنید.) همانطور که ماهیچه های شما قوی تر می شوند، فیبرهای عضلانی شما در فرایندی به نام هیپرتروفی بزرگتر می شوند.

 

شونفلد می گوید: با این که تمرینات هوازی یا ایروبیک به طور کلی سالم است، اما برای ساخت عضلات خوب نیست، حداقل در مراحل اولیه کار کردن مناسب نیست. وی افزود: "تنها راهی که واقعا عضلات را تقویت میکند، این است که یه بدن خود درتمام مدت فشار وارد کنیم. " وی افزود: با این حال، در طول تمرین هوازی، یک محدودیت برای چگونگی پردازش ماهیچه ای از عضلات خود، در فرد وجود دارد، و این برای ساختن عضلات بزرگتر، کافی نیست.

 

۲- تبدیل عضله به چربی؟!

شما ممکن است نگران باشید که اگر از ورزشگاه بیرون بیایید، شل و ول و دارای عضلاتی سست خواهید شد؛ و این یک نگرانی صحیح است. اما این اتفاق نمی افتد، زیرا عضله شما به چربی تبدیل می شود! در عوض، اگر وزنه بلند نکنید یا تمرینات مقاومتی را انجام ندهید، نمیتوانید با ازدست دادن عضلات مربوط به سن، که sarcopenia نام دارد، مبارزه کنید. چطور این اتفاق می افتد؟شونفلد میگوید: افراد بین ۳۰ تا ۴۰ سالگی به طور طبیعی شروع به از دست دادن عضلات می کنند.

 

به طور خاص، سلول های عضلانی فرد، که فیبرهای عضلانی نام دارند، شروع به مردن می کنند. بنابراین، هرچه افراد مسن ترمی شوند، اگر آنها کمتر ورزش کنند و همچنان همان مقدار یا بیشترغذا مصرف کنند، درست همانطور و به همان میزان که عضلات از دست می دهند، چربی بدن آنها افزایش پیدا میکند.

 

شونفلد می گوید: با این حال، اگر شما وزنه بلند کنید، میتوانید از دست دادن عضلات مربوط به سن " را کاهش داده و یا حتی به طور کامل ازبین ببرید؛ بخصوص اگرهرچه زودتر آن را شروع کنید. وی افزود: سایر انواع آموزش های مقاومت نیز می تواند از sarcopenia جلوگیری کند. این یک تابع از اصل «استفاده کن یا از دست بده» است و اگر از عضلات خود استفاده کنید، آن را از دست نخواهید داد.

 

 

 

 

  • 12
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش