شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳
۱۷:۰۴ - ۰۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۱۹۷۰
ورزش بانوان

ماجراي بازيكني‌ كه ادعا مي‌كند از تيم‌ ملي كنار گذاشته شده است:

راز شیوا

اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش بانوان,شیوا امینی
«ما هميشه از دو طرف ضربه مي‌خوريم؛ يك مسائلي از بيرون به ما فشار مي‌آورد و يك سري از مسائل نيز از درون ما را نابود مي‌كند. ماجراي شيوا اميني نيز مثال خوبي براي همين مسائل دروني است. من فكر نمي‌كنم درست باشد كه براي منافع شخصي، يك‌ سري از مسائل را مطرح كنيم. بايد دست برداريم از اين كار زيرا تمام ورزش بانوان با اين صحبت‌ها آسيب مي‌بيند.»

به گزارش روزنامه قانون ، «فوتسال ايران در سال‌هاي اخير روند رو به‌ رشدي داشته است و اين موضوع در فوتسال بانوان نمود بيشتري داشته و بها دادن به آن سبب قهرماني در جام‌ ملت‌هاي سال ۲۰۱۵ نيز شده است. هر چند كه پس از آن مشكلاتي از قبيل عدم اعزام به جام‌ جهاني، سبب ورود رييس‌جمهوری به ماجرا و دستور ويژه او براي اعزام شد اما در اين مدت همواره افرادي‌ بودند كه ترجيح مي‌دهند با ايجاد حاشيه و شايعات فراوان، ورزش بانوان را به عقب ببرند.

 

فعاليت عجيب يكي از بازيكنان پيشين تيم‌ ملي در اينستاگرام و گفت‌وگوهاي او با شبكه‌هاي بيگانه سبب شده تا شيوا‌ اميني به يك چهره نام‌آشنا در فضاي مجازي تبديل شود؛ شخصیتی كه او را بيش از زماني‌ كه در تيم‌ ملي حضور داشت، معروف كرده است.

 

فوتسال را كنار گذاشته بود

ماجرا از پنج روز پيش آغاز شد. جايي كه شيوا اميني در پستي اينستاگرامي اعلام كرد كه به دليل انتشار عكسي بي‌حجاب از خود، حق بازي براي كشورش را ندارد. همين موضوع سبب حمله برخي از كاربران و هواداران فوتبال به فدراسيون فوتبال شد اما فدراسيون با انتشار بيانيه‌اي اعلام كرد كه اين بازيكن از سال ۱۳۸۹ عضو تيم‌ ملي نبوده است.

 

«شيوا اميني طی سال ۲۰۰۹ برای حضور در بازی‌های داخل سالن آسیایی به تیم ملی دعوت و به ویتنام اعزام شدند، آخرین حضورشان در عرصه فوتسال به‌ عنوان بازیکن تیم باشگاهی متین ورامین بوده که در دومین بازی لیگ در سال ١٣٨٩ دچار آسیب‌دیدگی شدند و در اولویت انتخاب توسط کادر فنی فوتسال برای تیم ملی قرار نگرفتند. پس از آن به هیچ عنوان از سال ١٣٨٩ عضو تیم ملی نبودند که موضوع عدم رعایت حجاب در سفر شخصی دلیلی برای حذف نامبرده باشد.»

 

انتشار اين بيانيه سبب كنجكاوي برخي از بازيكنان و رسانه‌ها شد. آنها معتقد بودند كه ماجرا آن‌ گونه كه اميني عنوان كرده، نبوده است. فرزانه توسلي، گلر تيم‌ ملي فوتسال بانوان در اين باره به «قانون» گفت: «حقيقتش را بخواهيد، ما آخرين‌ بار حدود ۶ -۷ سال پيش با او همبازي بوديم و بعد از آن به هيچ عنوان خبري از اين بازيكن نداشتيم، زيرا در تيمي بازي نمي‌كرد.»

 

صحبت‌هاي او همگام با همان بيانيه‌اي بود كه فدراسيون منتشر كرد. شيوا اميني مدت‌ها فوتسال را كنار گذاشته بود بنابراين فدراسيون نمي‌توانسته او را محروم كند. فريده شجاعي، نايب رييس وقت بانوان فدراسيون فوتبال، در اين‌ باره به «قانون» گفت: «تا جايي كه من به ياد دارم، ايشان در تيم‌ ملي بازي مي‌كرد و بازيكن شاخصي نبود، حتي در خاطرم هست كه او يكي از محل‌هاي بحث مربيان تيم‌ ملي بود يعني يكي از مربيان مي‌گفت شيوا اميني در حد تيم‌ ملي نيست ولي يكي از آنها معتقد بودند كه بازيكن خوبي است و بايد به تيم‌ ملي دعوت شود.»

 

شجاعي در ادامه عنوان‌كرد: «آن چه مي‌دانم اين است كه فدراسيون هيچگاه به مربيان تيم‌ ملي نگفته بودند كه يك بازيكن را به تيم‌ ملي دعوت كند يا نكند. يك دوره ايشان به تيم‌ ملي دعوت شد و پس از آن نيز به دليل مصدوميت كنار رفت. علاوه بر همه اين موارد نبايد فراموش كنيم كه بازيكنان بايد به سياست‌هاي تيم‌ ملي و كشور احترام بگذارند و اقدامي نكنند كه ورزش بانوان تحت‌ فشار قرار بگيرد.»

 

رباط صليبي پاره كرد

شيوا اميني پس از سال ۱۳۸۹ كه در تيم‌ ملي حضور داشته، دچار يك مصدوميت از ناحيه رباط صليبي شده و بسياري از بازيكنان تيم‌ ملي فوتسال اطلاعي از وضعيت او نداشتند. اين بازيكن پس از مصدوميت راهي فوتبال شده و در تيم آينده‌سازان نجف‌آباد عضويت داشت. همان گونه كه فدراسيون در بيانيه‌اش عنوان كرده بود، اميني در هفته دوم ليگ فوتسال و در يكي از بازي‌هاي تيم باشگاهي‌اش مصدوم شده است.

 

شهناز ياري، سرمربي وقت متين ورامين كه اميني در آن عضويت داشت، در اين باره به «قانون» گفت: «او يكي از بهترين‌هاي ما در تيم متين بود. در سال ۱۳۸۹ و در چارچوب مسابقات ليگ‌ برتر بانوان بعد از چند بازي، رباط صليبي پاره كرد و نتوانست به تيم ما كمكي كند. متين در آن سال به رتبه سوم ليگ‌ برتر دست پيدا كرد اما پس از آن هيچ اطلاعي از اين بازيكن نداشتم.»

 

ياري در ادامه بيان كرد: «پس از آن و تا جايي كه خبر داشتم او به فوتبال رفت و قيد فوتسال را زد. حتي به ياد دارم كه در اصفهان مربيگري مي‌كرد ولي بيش از اين در جريان نيستم.»

 

ياري در پايان گفت: «فدراسيون فوتبال جوابيه كاملي را به اظهارات اين بازيكن داده است. در اين كه او اقدام اشتباهي كرده است، شكي نيست. شيوا اميني جزو بازيكنان ما بوده و نمي‌دانم كه دنبال چه هدفي است كه اين مسائل را مطرح كرده است، او چندين سال از تيم‌ ملي دور بوده و حقيقتش را بخواهيد، به هيچ‌ عنوان نمي‌دانم كه چرا در اين زمان ماجرا را مطرح كرده است.»

 

شهرزاد مظفر، سرمربي وقت تيم‌ ملي فوتسال در بين سال‌هاي ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳ نيز يكي از افرادي است كه مي‌تواند در اين زمينه صاحب‌نظر باشد. از سرمربي پيشين تيم‌ ملي درباره محدوديت‌هاي دعوت بازيكنان به تيم‌ ملي پرسيديم، آيا فدراسيون به او گفته بود كه يك بازيكن را به تيم‌ ملي دعوت نكند؟ مظفر در اين باره عنوان كرد:« من بعد از شنيدن اين ماجراها، بسیار تعجب كردم و علت آن اين بود كه ايشان در سال‌هايي كه من سرمربي تيم‌ ملي بودم، بازي نمي‌كرد.

 

ايشان هنگامي‌كه بازي مي‌كرد، بازيكن قابل و توانايي بود اما زماني‌ كه من سرمربي تيم‌ ملي بودم، شيوا اميني در هيچ باشگاهي بازي نمي‌كرد كه به تيم‌ ملي دعوت شود، پس از من نيز همين ماجرا ادامه داشت يعني مصدوميت سبب شد تا او فوتسال را كنار بگذارد و ديگر به تيم‌ ملي بازنگشت.»

 

او در ادامه عنوان كرد:«هيچ‌ گاه به ياد ندارم كه فدراسيون به ما بگويد يك بازيكن به تيم‌ ملي دعوت نشود. كاش شيوا اميني چنين ادعايي را مطرح نمي‌كرد به دليل آن كه اثبات خلاف آن كار ساده‌اي است. همه مسایل درباره ليست دعوت‌‌شده‌ها به تيم‌ ملي مشخص است. شيوا اميني سال‌هاست كه در فوتسال فعاليتي نداشته و به هيچ‌ عنوان‌ جايگاهي‌ نداشته كه فدراسيون از او بگيرد يا محرومش كند.

 

چيزي كه ذهن من را مشغول كرده اين است كه ما هميشه از دو طرف ضربه مي‌خوريم؛ يك مسائلي از بيرون به ما فشار مي‌آورد و يك سري از مسائل نيز از درون ما را نابود مي‌كند. ماجراي شيوا اميني نيز مثال خوبي براي همين مسائل دروني است. من فكر نمي‌كنم درست باشد كه براي منافع شخصي، يك‌ سري از مسائل را مطرح كنيم. بايد دست برداريم از اين كار زيرا تمام ورزش بانوان با اين صحبت‌ها آسيب مي‌بيند.»

 

انكار حقيقت يا افشاي مدارك؟

واكنش‌ها به ادعاي شيوا اميني درباره كنار گذاشته‌شدن از تيم‌ ملي ادامه دارد، برخي معتقدند او سوار موجي شده كه در فضاي مجازي به راه افتاده و از اين طريق تلاش مي‌كند تا حقيقت را انكار كند. برخي نيز معتقدند شيوا اميني بايد مدارك محروميت خود را رسانه‌اي كند تا حقيقت روشن شود. آن چه مشخص است اين كه ورزش بانوان در ايران روزهاي پرچالشي را سپري مي‌كند و دامن زدن به اتفاقاتي از اين دست و صحبت درباره شايعات مي‌تواند سبب بروز حاشيه‌ شود؛ حاشيه‌هايي كه به هيچ‌ عنوان كمكي به ورزش بانوان نخواهد كرد.»

 

 

  • 9
  • 3
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • چهارشنبه ۲۸ شهریور
    جام جهانی فوتسال
    آرژانتین - افغانستان
    ۱۸:۳۰
  • جام جهانی فوتسال
    اسپانیا - نیوزیلند
    ۱۸:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا دو
    الوکره قطر - تراکتور
    ۱۹:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا دو
    شباب الاهلی امارات - الحسین اردن
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی روسیه
    روستوف - اورنبورگ
    ۱۹:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    بولونیا - شاختار
    ۲۰:۱۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    اسپارتا پراگ - سالزبورگ
    ۲۰:۱۵
  • لالیگا اسپانیا
    رئال بتیس - ختافه
    ۲۰:۳۰
  • جام اتحادیه انگلیس
    برایتون - ولورهمپتون
    ۲۲:۱۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    کلوب بروژ - دورتموند
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    منچسترسیتی - اینتر
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    پاری سن ژرمن - خیرونا
    ۲۲:۳۰
  • جام اتحادیه انگلیس
    کاونتری - تاتنهام
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    سلتیک - اسلوان براتیسلاوا
    ۲۲:۳۰
  • پنج شنبه ۲۹ شهریور
    لیگ MLS آمریکا
    آتلانتا یونایتد - اینتر میامی
    ۰۳:۰۰
  • لیگ قهرمانان آسیا دو
    سانفرسه هیروشیما - کایا فیلیپین
    ۱۳:۳۰
  • لیگ قهرمانان آسیا دو
    لاین سیتی سیلرز - ژیجیانگ
    ۱۵:۳۰
  • جام جهانی فوتسال
    ایران - گواتمالا
    ۱۶:۰۰
  • جام جهانی فوتسال
    مراکش - پاناما
    ۱۶:۰۰
  • جام جهانی فوتسال
    فرانسه - ونزوئلا
    ۱۸:۳۰
  • جام جهانی فوتسال
    پرتغال - تاجیکستان
    ۱۸:۳۰
  • لیگ حرفه‌ای عربستان
    الاخدود - القادسیه
    ۱۹:۱۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    فاینورد - بایرلورکوزن
    ۲۰:۱۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    ستاره سرخ بلگراد - بنفیکا
    ۲۰:۱۵
  • لیگ قهرمانان اروپا
    اتلتیکومادرید - لایپزیش
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    آتالانتا - آرسنال
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    موناکو - بارسلونا
    ۲۲:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    برست - اشتورم گراتس
    ۲۲:۳۰
  • جمعه ۳۰ شهریور
    لیگ برتر ایران
    نساجی مازندران - استقلال
    ۱۷:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - گل گهرسیرجان
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر ایران
    ملوان - شمس آذر قزوین
    ۱۹:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - آلومینیوم اراک
    ۲۰:۰۰
ویژه سرپوش