دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۳:۰۳ - ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۷۲۷۷
سایر ورزشها

معرفی ۱۰ بدن‌ساز برتر در طول تاریخ

ورزش پرورش‌اندام یکی از ورزش‌هایی است که هر روزه به مخاطبان آن افزوده می‌شود. زیبایی و تناسب اندام یک فرد، باعث اعتماد به نفس و در نتیجه کسب موفقیت های متعدد در طول زندگی او می‌شود. به همین سبب افراد زیادی وجود دارند که به صورت جدی به ورزش بدنسازی پرداخته‌اند.

موفق ترین این افراد در سرتاسر دنیا شناخته شده هستند و تاثیرات بسیار خوبی در زندگی کسانی داشته‌اند که می خواهند جز معروف‌ترین ورزشکاران پرورش‌اندام شوند. زندگی‌نامه این افراد طوری است ‌که مردم همیشه می‌خواهند اندامی مثل آنها داشته باشند و آنها هم مردم را به شکلی حمایت کرده‌اند که به آنها اطمینان می‌دهند از اندام خوبی بهره‌مند هستند.

طبیعی است که این افراد از آنجایی که جز بهترین ها در رشته ورزشی خود هستند، همیشه در برنامه های تلویزیونی و رویدادهای ورزشی از آنها یاد شود و همچنین به دلیل ساختار بدنی استثنایی آنها تمام مردم در سرتاسر دنیا آنها را می‌شناسند. همه این موارد باعث شده تا افراد بسیاری که همیشه آرزوی داشتن اندامی متناسب داشته‌اند از آنها کمک بگیرند تا مطمئن شوند که بدنی با عضلاتی فوق العاده می‌سازند. پس با ما همراه باشید تا ۱۰ ورزشکار موفق در این عرصه را بهتر بشناسیم.

۱۰ – فیل هیث (Phil Heath)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

فیل هیث با نام کامل فیلیپ جرارد هیث متولد ۱۸ دسامبر ۱۹۷۹ در ایالت واشینگتن است. او یک بدن‌ساز حرفه‌ای در فدراسیون جهانی بدن‌سازی و تناسب اندام ( IFBB ) است و یکی از دستاوردهای مهم او، کسب مقام قهرمانی در مستر المپیا در سال ۲۰۱۷ برای هفتمین سال پیایپی است. نکته جالب اینکه او در مصاحبه‌های خود ادعا کرده است که موفقیت های حرفه‌ای خود را مدیون یک مربی کرمانشاهی است!

فیل هیث یکی از مشهورترین بدنسازان جهان است که در فاصله یک قدمی رکورد رونی کلونی قهرمان افسانه ای مستر المپیاست. فیلت هیث در دو رشته فناوری اطلاعات و مدیریت بازرگانی فارغ التحصیل شده و در سال ۲۰۰۲ به صورت رسمی بدنسازی را آغاز کرده است. غذای مورد علاقه او استیک است و از غذاهای ایتالیایی لذت می برد.

۹ – فرانکو کولومبو (FRANCO COLUMBU)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

فرانکو کولومبو در هفتم آگوست ۱۹۴۱ در ایتالیا متولد شد و زندگی ورزشی اش را با رشته بوکس آغاز کرد. سپس به پاورلیفتینگ و بدنسازی رو آورد و توانست در سال های ۱۹۷۶ و۱۹۸۱ به مقام قهرمانی مستر المپیا برسد. او با قد ۱۶۲ سانتی متری اش جز کوتاه قامت ترین قهرمانان پرورش اندام بود. او در سال ۱۹۷۷ در مسابقات قوی ترین مردان شرکت کرد و در جایگاه پنجم ایستاد اما به دلیل اسیب دیدگی شدید در این رقابت ها زیر تیغ جراحی رفت پزشکان به او گفتند ممکن است دیگر قادر به راه رفتن نباشد اما فرانکو خیلی زود سلامتش را باز یافت و به دنیای بدنسازی بازگشت. او یکی از دوستان صمیمی آرنولد بود که در سال ۱۹۶۹ وارد آمریکا شد. ابتدا او را یکی از قویترین مردان آمریکا می دانستند اما فرانکو با تغییر برنامه تمرینی اش توانست وارد رقابت های پرورش اندام شود و نام خود را در فهرست قهرمانان این رشته ثبت و جاودانه کند.

فرانکو علاوه بر دنیای ورزش در سینما نیز موفق بود او در چندین فیلم سینمایی به ایفای نقش پرداخت و در چند برنامه تلویزیونی حاضر شد. او در سال ۱۹۷۷ در رشته فیزیوتراپی از دانشگاه فارغ التحصیل و در سال ۲۰۰۴ موفق به اخذ درجه دکترای تغذیه شد. از مقام های قهرمانی فرانکو کلمبو در سایر رشته های ورزشی می‌توان به قهرمانی پاورلیفتینگ ایتالیا المان، کسب پنج عنوان قوی‌ترین مردان جهان و قهرمانی بوکس آماتور ایتالیا اشاره کرد. فیلم‌های سینمایی «نابودگر» و «گرسنه بمان» از معروف‌ترین هنرنمایی‌های این مرد ایتالیایی است.

۸ – فرانک زین (FRANK ZANE)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

فرانک زین متولد سال ۱۹۴۲ در شهر کینگستون ایالت پنسیلوانیا واقع در کشور آمریکا است. او یک بدنساز حرفه ای آمریکایی و همچنین یک معلم بوده است. فرانک زین یک مدرک لیسانس در رشته آموزش، از دانشگاه «ویلکس» در سال ۱۹۶۴ دریافت کرد و سپس تحصیلات تکمیلی خود را در رشته روانشناسی ادامه داد. زین ۳ بار عنوان مستر المپیا را دریافت کرده است (۱۹۷۷ تا ۱۹۷۹). دوران او نشانگر انتقال تمرکز و اهمیت از بزرگی عضلات به زیبایی عضلات بود. فیزیک بدنی متناسب زین به این صورت بود که دور کمر او از همه کسانی که عنوان مسترالمپیا را داشتند باریکتر بود که با شانه های پهنش، بدن Vشکل او را از دیگران متمایز می کرد.

زین یکی از تنها ۳ نفری است که توانسته در مسابقات بدنسازی، آرنولد شوارتسنگر را شکست دهد. جالب است بدانید که او به دلیل مدرک لیسانسش، به «شیمیدان» ملقب شد. در سال ۲۰۰۵، فرانک زین در فیلم «See Arnold Run» دستیار تولید کننده بود و همچنین در نقش گوینده فدراسیون بین المللی بدنسازان بازی کرد. از سال ۲۰۰۶ تا کنون، فرانک زین یک وب سایت شخصی دارد، در سمینارها شرکت می کند و در برنامه خود با عنوان «تجربه زین» در سن دیگو، جلساتی در خصوص وزنه برداری برگذار می کند.

۷ – رونی کولمن (RONNIE COLEMAN)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

رونی کلمن با هشت بار قهرمانی در مسابقات مستر المپیا مشترکاً به همراه لی هنی با عنوان بزرگترین بدنساز تمام دوران شناخته می‌شود. به علاوه وی با ۲۶ بار قهرمانی در مسابقات فدراسیون جهانی بدن‌سازی و تناسب‌اندام رکورد دار محسوب می‌شود. این رکورد پیشتر با ۲۲ بار قهرمانی از آن وینس تیلور بود که این رکورد توسط کولمن در ۵ نوامبر ۲۰۰۴ شکسته شد. او که متولد ایالت لوئیزیانا آمریکا است، در سال ۱۹۸۲ از دبیرستان فارغ‌التحصیل شد و توانست در همان سال وارد دانشگاه شده و در رشته حسابداری تحصیل کند.

بعد از فارغ‌التحصیلی او به عنوان افسر پلیس در آرلینگتون تگزاس به خدمت در آمد و در آنجا بود که همکارش به او پیشنهاد کرد تا در باشگاه دابسون تمرین کند. در سال ۱۹۹۰ با قهرمانی در رده سنگین وزن مسابقات آماتوری مستر تگزاس نشان داد که آینده خوبی را در پیش دارد. او با قهرمانی در رده آماتورهای جهان در سال ۱۹۹۱ توانست کارت حرفه‌ای و جواز حضور در مسابقات حرفه‌ای را کسب کند. کولمن بعد از بازنشستگی به خاطر تمرینات سنگین دو بار تحت عمل جراحی ستون فقرات و مهره‌های گردن قرار گرفت. جالب است بدانید که او در سال ۱۳۹۲ به ایران سفر کوتاهی داشت که تمامی دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی که قرار بود توسط وی برگزار شود لغو گردید. دلیل خاصی برای لغو برنامه‌های وی اعلام نشد. زمانی که کولمن می‌خواست برگردد از هفده هزار دلار دستمزدش فقط پنج هزار تا برداشت و گفت من برنامه‌ای اجرا نکردم، حق من همین قدر است!

۶ - کوین لورون (Kevin Levrone)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

این قهرمان دو ملیتی در جولای سال ۱۹۶۸ از پدر ایتالیایی و مادر افریقایی در رم ایتالیا متولد شد. او به موسیقی علاقه مند است وعضو گروه «فول بلون» میباشد. همچنین او دومین بدنساز حرفه ای است که بعد از آرنولد به دنیای هنر آمده است. کوئین به خاطر عضلات سرشانه بینظیرش معروف است ودر سال ۱۹۹۴ به مقام اول ارنولد کلاسیک دست یافت.

او همچنین در دوومیدانی هم دستی دارد و در یکی از مسابقات دو ۱۰۰ مترنفر دوم شد که نشان دهنده بالا بودن آمادگی جسمانی اش است. اولین مقام او در پرورش اندام، اول شدن در مسابقات قهرمانان ۱۹۹۲ و دومی مستر المپیا در همان سال بود. وی از ورزشکارن خستگی ناپذیر عرصه پرورش اندام می باشد که خیال بازنشستگی را در سر نمی پروراند، کوین با شرکت در مسابقات مستر المپیا ۲۰۱۶ به همه ثابت کرد این مرد افسانه ای پرورش اندام تمام شدنی نیست.

۵ – آرنولد شوارتزنگر (ARNOLD SCHWARZENEGGER)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

آرنولد شوارتزنگر در جولای ۱۹۴۷ درکشور اتریش به دنیا آمد. او ۷ بار قهرمانی در مسابقات مستر المپیا (معتبرترین مسابقات پرورش اندام) را دارد و یکی از پرافتخارترین قهرمانان جهان است. او بدنسازی را از ۱۳ سالگی شروع کرد و در ۲۲ سالگی اولین قهرمانی خود را در مستر المپیا بدست آورد. طبق گفته خود آرنولد، او زیاد طعم شکست را در مسابقات نچشیده‌است و واقعاً نیز همچین است زیرا از ۲۵ مسابقه رسمی و بین‌المللی که داشته‌است فقط ۲ مسابقه حرفه‌ای را اول نشده‌است و در ان دو مسابقه به مقام ۲ رسیده‌است.

همچنین نام او در کتاب رکوردهای گینس به عنوان بهترین و کاملترین بدن انسانی آمده‌است. جالب است بدانید که آرنولد کلاسیک با نام جدید جشنواره ورزشی آرنولد یک همایش سالانه برای ورزش‌های گوناگون است که به یاد آرنولد شوارتزنگر نام‌گذاری شده و تمرکز آن بر روی بدن‌سازی و مسابقه تناسب‌اندام و فیگور می‌باشد. آرنولد شوارتزنگر کتاب زندگی‌نامه خود تحت عنوان یادآوری مطلق را به نگارش درآورد و در سال ۲۰۱۲ منتشر کرد. علاوه بر آن آرنولد، نویسنده چندین کتاب دیگر در زمینه بدنسازی است که می‌توان به کتاب دائرةالمعارف بدنسازی که مجموعه مقالات و تجربیاتش در زمینه بدنسازی را گردآوری کرده، اشاره کرد. .

وی ۲ بار در سال‌های ۱۹۹۱ و ۲۰۰۳ برای فیلم‌های ترمیناتور ۲ و ترمیناتور ۳ رکورد دستمزد در هالیوود را از آن خود کرد. آرنولد این روزها برای هر فیلم پنج میلیون دلار و مقداری از درآمد فیلم را دریافت می‌کند. او بزرگترین اکشن کار کل تاریخ هالیوود به دلیل بازی در فیلم‌های نظیر نابودگر، دروغ‌های حقیقی، کماندو، یادآوری مطلق و ده‌ها فیلم اکشن دیگر است. آرنولد همچنین در عرصه سیاست فعال و عضو حزب جمهوری‌خواه ایالات متحده است و نامزد حزب جمهوری‌خواه فرمانداری کالیفرنیا بوده‌است.

۴ – لی هینی (Lee Haney)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

لی هینی متولد نوامبر سال ۱۹۵۹ در ایالت کرولینای جنوبی، یکی از چهره های بدنسازحرفه ای شناخته شده در فدراسیون بین المللی بدنسازان بوده است که اکنون شهرتش بیشتر برای داشتن رکورد بیشترین برد عنوان مستر المپیا است (هشت بار از ۱۹۸۴ تا ۱۹۹۱) . در اکتبر سال ۲۰۰۵ بود که کولمن به رکورد مستر المپیای هینی رسید و دومین فردی شد که توانسته از زمان آغاز کار خود، بعد از اینکه هینی این رکورد را به مدت حیرت انگیزچهارده سال نگه داشته بود، هشت عنوان مستر المپیا را، به طور متوالی بدست بیاورد.

او همچنین در شبکه تلویزیونی ترینیتی (Trinity)، برنامه ای دارد به نام «کاملا رو فرم با لی هینی»، که معمولا توسط ورزشکاران معروف و گاهی اوقات همسر خود، برگزار می شود. در آن برنامه، او از اهمیت رشد فیزیکی و روحی سخن می گوید و یکی از سخنان معروف او این است که «ما باید تمرین کنیم برای تحریک کردن، نه نابود کردن»

۳ – دکستر جکسون (Dexter Jackson)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

دکستر جکسون در نوامبر سال ۱۹۶۹ در ایالت فلوریدا متولد شد. دکستر اولین بار در سال ۱۹۹۲ در مسابقه قهرمانی کمیته ملی بدن سازی در ایالت های جنوبی آمریکا شرکت کرد و در آن مسابقه سوم شد. او در سال ۱۹۹۹ برای اولین بار در مسابقه آرنولد کلاسیک شرکت کرد و توانست رتبه هفتم را کسب کند . در همان سال بود که دکستر جکسون نخستین افتخار سطح اول خود را بدست آورد که در آن مسابقات توانست رتبه سوم را کسب کند و در همان سال و در معتبرترین مسابقه پرورش اندام سال یعنی مسابقات مسترالمپیا توانست رتبه نهم را کسب کند.

از حاشیه های دوران حرفه ای او می توان به درمسابقات مسترالمپیای ۲۰۰۷ اشاره کرد که توانست مقام سوم را بعداز رونی کلمن کسب کند ، اما برخی از کارشناسان می گویند که او لایق مقام اول و دوم در این مسابقات بود . دکستر در میان بدنسازان دیگر از تناسب اندام و بدن خوش ترکیب خوبی برخوردار است و بارها تصاویر عضلانی او عکس صفحه اول مجله Muscular Development بوده است. درنهایت دکستر جکسون با تلاش و پشتکاری که داشت توانست در سال ۲۰۰۸ و در معتبرترین و مهمترین مسابقات سال یعنی در مسترالمپیا ۲۰۰۸ با پشت سر گذاشتن رقبای قدرتمند خود قهرمان این مسابقات شود.

۲ – شان ری (SHAWN RAY)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

در سال ۱۹۸۶ یک مرد آمریکایی طی مصاحبه ای عنوان كرد كه: «سرنوشتم این است كه مسترالمپیا شوم و هیچ چیز در دنیا نمی تواند این را تغییر دهد». او کسی نبود به جز شان ری افسانه‌ای! از جمله نخستین دستاوردهای او می توان به كسب جایگاهی در تالار افتخارات دوران دبیرستان اشاره كرد. در سال ۱۹۹۰ در اولین رقابت حرفه ای اش یعنی آیرون من به مقام نخست رسید. بعد از قهرمانی سال ۱۹۹۱ در آرنولد كلاسیك دیگر او تمركزش را فقط روی مسترالمپیا قرار داد. به نظر خودش بهترین آمادگی بدنی تمام عمرش را سال ۱۹۹۲ در مستر المپیای هلسیكنی فلاند داشت كه به مقام چهارم رسید.

در سال ۲۰۰۵ ری اعلام کرد قصد دارد رقابت بدنسازی و فیتنسی را شخصاً برگزار کند؛ رقابت حرفه ای وایوتک شاون ری کلورادو کلاسیک در سال ۲۰۰۶ با بیشترین جایزه نقدی پس از مسترالمپیا و آرنولد کلاسیک. در نهایت هر چند شاون ری هرگز به آرزوی بزرگش یعنی قهرمانی مسترالمپیا نرسید ولی عضلات زیبای او برای همیشه در ذهن دوستداران بدنسازی خواهد ماند و همگان از او به عنوان یکی از بهترین بدنسازان طول تاریخ یاد می کنند.

۱ – فلکس ویلر (Flex Wheeler)

برترین بدنسازهای تاریخ,اخبار ورزشی,خبرهای ورزشی,ورزش

فلکس ویلر، معروف به سلطان تقارن در تاریخ اوت ۱۹۶۵ در ایالت کالیفرنیای متولد شد و توسط آرنولد به عنوان یکی از بهترین بدنسازان تاریخ معرفی شد. ویلر در ابتدا به عنوان یک افسر پلیس استخدام شد ولی به زودی این شغل را رها کرد و تمام تمرکز خود را وقف بدنسازی کرد تا روزی حرفه ای شود . او ۵ بار قهرمان مسابقه آیرون من و ۴ بار آرنولد کلاسیک است . همچنین او در مسابقات حرفه ای فرانسه و مسابقه حرفه ای مجارستان قهرمان شد.

فلکس ویلر تمرینات بدنسازی به صورت حرفه ای را بیرون راندن انسان از حالت بچه گی و نوجوانی و تبدیل به حالت مرد بودن میداند . او در سال ۱۹۹۴ تصادفی کرد که ممکن بود باعث شود او برای همیشه از سمت چپ بدن فلج شود اما او دوباره بعد از بهبود آغاز کرد و سریعا به بدن حرفه ای خود بازگشت .ویلر بازنشستگی خود به صورت رسمی را در سال ۲۰۰۰ اعلام کرد اما رقابت های او تا سال ۲۰۰۲ ادامه یافت.

bartarinha.ir
  • 23
  • 9
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
خسته نباشید جای تعجب است دراین لیست نام ناصرصونباطی مرحوم و محبوب نیومده است؟!!!! اولین مسلمانی که توی مسترالمپیا شرکت کرد..
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
زمان پخش مسابقات از تلویزیون
  • دوشنبه ۱۰ اردیبهشت
    لیگ برتر هندبال
    مس کرمان - زغال سنگ طبس
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان - پلیمر خرم آباد
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    آلومینیوم اراک - پیکان سبزوار
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر هندبال
    شهید شاملی کازرون - فراز بام دهدشت
    ۱۶:۰۰
  • لیگ برتر بسکتبال
    ذوب آهن - طبیعت
    ۱۶:۰۰
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید اندونزی - امید ازبکستان
    ۱۷:۳۰
  • لیگ برتر هندبال
    سپاهان نوین - گیتی پسند
    ۱۸:۳۰
  • لیگ برتر روسیه
    روستوف - اورنبورگ
    ۲۰:۱۵
  • جام ملت های زیر ۲۳ سال آسیا
    امید ژاپن - امید عراق
    ۲۱:۰۰
  • لالیگا اسپانیا
    بارسلونا - والنسیا
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    پرستون - لسترسیتی
    ۲۲:۳۰
  • سه شنبه ۱۱ اردیبهشت
    بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میامی هیت - بوستون سلتیکس
    ۰۳:۰۰
  • بسکتبال
    بوستون سلتیکس - میامی هیت
    ۰۳:۱۰
  • بسکتبال NB
    نیو اورلینز پلیکانز - اوکلاهاما سیتی تاندر
    ۰۴:۱۰
  • پلی آف بسکتبال NBA
    دنور ناگتس - لس آنجلس لیکرز
    ۰۵:۴۰
  • لیگ برتر ایران
    شمس آذر قزوین - پیکان
    ۱۸:۲۰
  • فوتبال
    الوصل - اتحاد کلبا
    ۱۸:۵۰
  • جام حذفی عربستان
    الاتحاد - الهلال
    ۲۱:۳۰
  • بسکتبال
    المپیاکوس - بارسلونا
    ۲۲:۰۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    بایرن مونیخ - رئال مادرید
    ۲۲:۳۰
  • چمپیونشیپ انگلیس
    کاونتری - ایپسویچ
    ۲۲:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    کلیولند کاوالیرز - اورلاندو مجیک
    ۲۳:۳۰
  • بسکتبال حرفه‌ای NBA
    میلواکی باکس - ایندیانا پیسرز
    ۲۳:۳۰
  • چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت
    لیگ برتر ایران
    هوادار - صنعت نفت آبادان
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    تراکتور - استقلال
    ۱۷:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    مس رفسنجان - گل گهرسیرجان
    ۱۷:۴۵
  • لیگ برتر ایران
    ذوب آهن - نساجی مازندران
    ۱۸:۰۰
  • لیگ برتر ایران
    استقلال خوزستان - ملوان
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    آلومینیوم اراک - فولاد
    ۱۸:۱۵
  • لیگ برتر ایران
    پرسپولیس - سپاهان
    ۱۹:۳۰
  • جام حذفی عربستان
    النصر - الخلیج
    ۲۱:۳۰
  • لیگ قهرمانان اروپا
    دورتموند - پاری سن ژرمن
    ۲۲:۳۰
ویژه سرپوش