جمعه ۱۳ تیر ۱۴۰۴
۱۰:۰۴ - ۱۳ تير ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۴۰۰۱۶
فوتبال ایران

فیلم | گل‌ها و مهارت‌های «رستم آشورماتوف» بازیکن مدنظر استقلال

مدیران باشگاه استقلال در آستانه توافق نهایی با رستم آشورماتوف هستند و مدافع ازبکستانی احتمالاً یار جدید آبی‌پوشان پایتخت خواهد بود.

ورزش سه - طرفداری | رسانه‌های مطرح ازبکستانی از جمله «چمپیونات» و «اسپورت» گزارش داده‌اند که باشگاه استقلال با رستم آشورماتوف، مدافع ملی‌پوش ازبکستانی به توافق رسیده است؛ بازیکنی که در حال حاضر عضو تیم فوتبال روبین کازان روسیه است.

طبق این گزارش‌ها، استقلالی‌ها موفق شده‌اند نظر این مدافع ۲۸ ساله را جلب کنند و در صورت نهایی شدن این انتقال، آشورماتوف دومین بازیکن ازبکستانی در ترکیب آبی‌های پایتخت پس از جلال‌الدین ماشاریپوف خواهد بود.

بیوگرافی رستم آشورماتوف

رستم جان آشورماتوف (Rustam Ashurmatov) زاده هفت ژولای ۱۹۹۶ در شهر خجند ازبکستان است. او در پست‌های دفاع میانی و دفاع راست با قدی ۱۸۶ سانتی‌متری، بازی می‌کند. آشورماتوف فوتبالش را از باشگاه بنیادکار شروع کرد اما پیش از رسیدن به تیم اصلی این باشگاه، مدتی را در سال ۲۰۱۴، به صورت قرضی در باشگاه خجند سپری کرد.

او از ژانویه ۲۰۱۵ به بنیادکار بازگشت و توانست در این باشگاه به تعداد بازی‌های قابل قبولی برسد. آمارهای این بازیکن در بنیادکار، ۱۸ بازی در فصل ۲۰۱۵، ۳۴ بازی در فصل ۲۰۱۶، ۲۹ بازی و سه گل در فصل ۲۰۱۷ و ۳۲ بازی و دو گل در فصل ۲۰۱۸ بود.

این بازیکن در سال ۲۰۱۹، با ۱۴۵ هزار دلار به گوانگجوی کره جنوبی در کی‌لیگ دو یا سطح دوم فوتبال این کشور پیوست تا با آمار ۲۷ بازی، یک گل و یک پاس گل، تیمش را به کی‌لیگ برساند. آشورماتوف در فصل ۲۰۲۰، گوانگجو را در کی‌لیگ همراهی کرد و به ۲۱ بازی، یک گل و یک پاس گل رسید. گانگوون، تیم بعدی این بازیکن بود که در کی‌لیگ حضور داشت. آشورماتوف در ۲۱ بازی پیراهن این باشگاه را پوشید و به یک گل رسید.

رستم در سال ۲۰۲۱ به کشورش بازگشت و عضوی از باشگاه نوبهار نمنگان شد. او در این باشگاه به دو گل و یک پاس گل در ۲۱ بازی رسید. انتقال این بازیکن به روبین قازان در سال ۲۰۲۳ باعث شد تا او بار دیگر، حضور به عنوان لژیونر را تجربه کند. پنج بازی و یک گل در فصل ۲۳-۲۰۲۲، ۱۹ بازی و دو گل در فصل ۲۴-۲۰۲۳ و ۲۱ بازی در فصل ۲۵-۲۰۲۴، آمارهای آشورماتوف در قازان بود.

این بازیکن سابقه قهرمانی امیدهای آسیا را با تیم ملی زیر ۲۳ سال کشورش داشته و نخستین بازی ملی خود در تیم ملی بزرگسالان ازبکستان را با دیدار برابر گرجستان در سال ۲۰۱۷ تجربه کرده است. آشورماتوف در چهار بازی جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا بازی کرده است. او در پنجره نقل و انتقالات تابستان ۲۰۲۵، توسط رسانه‌های ازبکستان به استقلال لینک شده است.

varzesh3.com
tarafdari.com
  • 15
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر