گزارش بازی منچسترسیتی و لیورپول ۱۴۰۱/۱۰/۰۱
فیلم/ خلاصه دیدار منچسترسیتی ۳-۲ لیورپول (جام اتحادیه انگلیس)
گزارش بازی منچسترسیتی و لیورپول ۱۴۰۱/۱۰/۰۱
در دیداری از دور چهارم رقابتهای جام اتحادیه انگلیس که در ورزشگاه اتحاد برگزار شد، منچسترسیتی با نتیجه ۳-۲ از سد لیورپول گذشت و به مرحله بعد رسید.
شاگردان یورگن کلوپ در این دیدار دو بار توانستند گل خورده را جبران کنند و کار را به تساوی بکشند ولی در نهایت این تیم فوتبال منچسترسیتی بود که با گل برتری ناتان آکه به پیروزی رسید و راهی مرحله بعد شد.
دو تیم بازی را هجومی آغاز کردند و در همان دقایق ابتدایی یکی دو موقعیت خوب روی دروازه ها ایجاد شد تا این که در دقیقه ۱۰، این منچسترسیتی (Manchester City F.C) بود که به گل اول رسید. روی یک حرکت از سمت چپ بود که کوین دی بروینه صاحب توپ شد و ارسال او به دهانه دروازه را ارلینگ هالند با یک ضربه هوشمندانه تبدیل به گل اول بازی کرد.
پس از این گل لیورپولی ها پیش کشیدند و در دقیقه ۱۵ بود که داروین نونیز تیر دروازه سیتی را به لرزه درآورد؛ هرچند داور به دلیل آفساید بازي را متوقف کرد. برتری لیورپول ادامه داشت تا این که در دقیقه ۲۰، فابیو کاروالیو کار را به تساوی کشید. روی حرکت جیمز میلنر از سمت راست و پاس زمینی او بود که کاروالیو با یک ضربه دقیق، توپ را به گوشه دروازه فرستاد.
بعد از این گل بار دیگر بازي متعادل دنبال شد تا اینکه در دقیقه ۳۶، روی یک حرکت از سمت راست و پاس خوب دی بروینه، این گوندوگان بود که می توانست بار دیگر سیتی را پیش بیندازد ولی ضربه او را کویمین کِلِهر، دروازه بان لیورپول، با پا دفع کرد.
یک دقیقه بعد این ناتان آکه بود که با یک ضربه شیرجه ای تماشایی می توانست گل دوم سیتی را به نام خود ثبت کند اما باز هم کلهر با یک واکنش دیدنی اجازه باز شدن دروازه تیمش را نداد.
در دقایق پایانی نیمه اول حملات دو تیم ادامه پیدا کرد و از جمله در وقت های اضافی داروین نونیز روی ارسال اندی رابرتسون صاحب موقعیت شد اما ضربه او با فاصله کمی به بیرون رفت و نیمه اول با تساوی ۱-۱ به پایان رسید.
نیمه دوم را دو تیم هجومی آغاز کردند و در همان ۵ دقیقه ابتدایی، دو بار دروازه دو تیم باز شد.
ابتدا در دقیقه ۴۷، روی پاس عالی رودری، این ریاض محرز بود که درون محوطه جریمه لیورپول صاحب موقعیت شد و با یک ضربه تماشایی کار را تمام کرد.
تنها یک دقیقه بعد، محمد صلاح کار را برای لیورپول بار دیگر به تساوی کشید. روی یک فرار از نونیز و پاس در عرض او بود که صلاح با یک ضربه ساده، دروازه خالی را به راحتی باز کرد.
در ادامه بازي متعادل دنبال شد تا اینکه در دقیقه ۵۸، برای سومین بار در این دیدار، منچسترسیتی پیش افتاد. باز هم کوین دی بروینه در نقش گلساز ظاهر شد و ارسال تماشایی او را ناتان آکه با ضربه سر تبدیل به گل کرد.
لیورپولی ها که بار دیگر همه چیز را از دست رفته می دیدند، پیش کشیدند و بعد از چند حمله نصفه و نیمه، در دقیقه ۷۲ می توانستند به گل برسند ولی در حالیکه تنها استفان اورتگا، دروازه بان سیتی، را پیش رو داشت، توپ را از کنار دروازه به بیرون زد.
در دقایق پایانی باز هم این بازیکنان لیورپول بودند که تلاش بیشتری برای زدن گل تساوی انجام دادند اما نتوانستند به نتیجه برسند. در مقابل تیم میزبان هم یک فرصت خوب برای زدن گل چهارم داشت که نتوانست از آن استفاده کند و در نهایت بازی با برتری ۳-۲ منچسترسیتی و صعود این تیم به دور بعد به پایان رسید.
- 11
- 3

















