جمعه ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۲:۲۶ - ۰۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۰۰۰۹
سیاست

فیلم/ تمسخر سعودی‌ها در صداوسیمای جبلی-جلیلی پس از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران

انتخاب | کمتر از یک هفته پس از سفر وزیر دفاع عربستان به ایران، صداوسیمای جبلی-جلیلی در برنامه‌ای، وزیر امور خارجه عربستان را تمسخر کرد‌.

شبکه نسیم بابت توهین به مقامات عربستان عذر خواست

شبکه نسیم بابت پخش برنامه‌ای که وزیر امور خارجه عربستان را تمسخر می‌کرد عذر خواهی کرد.

به اطلاع مردم شریف ایران می رساند: در یکی از برنامه های ضبطی پخش شده در شبکه نسیم در قالب طنز سیاسی برخی خطوط سیاستی در باره کشورهای همسایه مورد بی‌توجهی سهوی قرار گرفته بود که ضمن تذکر جدی به تیم تولید و تاکید بر لزوم توجه مستمر و جدی به سیاست‌های ابلاغی محتوایی با عوامل خاطی برخورد انضباطی به عمل آمد.

شبکه نسیم تاکید می‌کند همواره خود را متعهد به ضوابط حرفه ای و محتوایی ابلاغی رسانه ملی بویژه در ارتباط با راهبردهای مرتبط با روابط با کشورهای همسایه می‌داند و به آن پایبند بوده و خواهد بود.

کمتر از یک هفته پس از سفر تاریخی وزیر دفاع عربستان و بهبود روابط ایران عربستان، صداوسیما در برنامه‌ای با اجرای محسن افشانی که از شبکه نسیم پخش می‌شد، وزیر امور خارجه عربستان را تمسخر کرد.

entekhab.ir
  • 16
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
غیر قابل انتشار: ۹
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر