چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
۰۹:۵۵ - ۲۹ آذر ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۹۰۱۶۰
جهان ورزش

ادعای کمک تماشاگران به بانوان موتورسوار صحت ندارد

فیلم | مسابقه عجیب موتورسواری بانوان در کرمانشاه با تعداد زیادی مصدوم

خبرآنلاین | روز گذشته در کرمانشاه مسابقات موتورسواری بانوان برگزار شد. تنها یک نفر و آن هم با کمک تماشاگران توانست به خط پایان برسد. این مسابقه تعداد زیادی مصدوم برجای گذاشت.

ادعای کمک تماشاگران به بانوان موتورسوار صحت ندارد

رئیس هیأت موتورسواری کرمانشاه، کمک کردن مردم به بانوان موتورسوار برای عبور از خط پایان را تکذیب کرد.

محمدجواد کرانی رئیس هیأت اتومبیل‌رانی و موتورسواری استان کرمانشاه درباره حواشی پیش آمده در مسابقات هارد اندرو بانوان که به میزبانی این استان برگزار شد به فارس گفت: مسابقات هارد اندرو در بخش بانوان برای اولین بار در ایران برگزار شد. ذات این رشته زمین‌خوردن است و این موضوع امری طبیعی و اجتناب‌ناپذیر در این رشته است.

وی درباره سطح فنی و ایمنی این مسابقات بیان کرد: خدا را شکر تمام نکات ایمنی رعایت شد و در این مسابقات نیز آسیبی به کسی وارد نشد. 

کرانی درباره ادعای مطرح شده مبنی بر عبور یک نفر از خط پایان با کمک مردم گفت: ‌ کسانی که چنین ادعاهایی مطرح می‌کنند چیزی از مسابقات نمی‌دانند. هرساله چندین مسابقه بزرگ هارد اندرو درجهان برگزار می‌شود و بسیاری از افراد نمی‌توانند از خط پایان عبور کنند. عبورنکردن از خط پایان در این مسابقات برای بسیاری از شرکت‌کنندگان پیش می‌آید.

رئیس هیأت اتومبیلران و موتورسواری استان کرمانشاه بیان کرد: این موضوع که می‌گویند فقط یک نفر از خط پایان با کمک مردم عبور کرده است را تکذیب می‌کنم. کمک کردن در این مسابقات آن هم توسط مردم معنی‌ای ندارد و به هیچ موتورسواری که در مسابقات شرکت کرد، کمکی نشد.

وی در پایان گفت: قطعاً مراجع قضایی با منتشرکنندگان این اکاذیب برخورد خواهند کرد.

khabaronline.ir
  • 19
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر