صوت و فیلم گزارش تصویری کاریکاتور
شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴
sarpoosh
کافه سیاست > بمب فسفری

بمب فسفری

بمب فسفری

بمب فسفری

چارلز هی من کارشناس امور نظامي و افسر بازنشسته ارتش انگليس مي گويد: "در صورت استفاده تعمدي از فسفر سفيد عليه مردم يا گروهي از افراد، بررسي اين امر به لاهه منتهي مي شود. فسفر سفيد مي تواند به عنوان سلاح کشتار جمعي به شمار بيايد. قطرات فسفر در صورت تماس پوست را خواهد سوزاند". 
 

اين بمب ها هنگام انفجار زخم هاي بسيار عميقي را در کساني که در معرض آن قرار بگيرند ايجاد مي کند و همچنين با انفجار اين بمب ها، تک تيراندازان و کساني که تله هاي انفجاري را از دور کنترل مي کنند، مجبور مي شوند پناه بگيرند. 

 

فسفر سفيد ؛ پوشش شيميايي فعاليت هاي نظامي که مي تواند تا استخوان را بسوزاند و هنگام قرار گرفتن در معرض اکسيژن به رنگ زرد مي سوزد و دود غليظي ايجاد مي کند. 
 

اين ماده براي ايجاد پوشش جهت انجام فعاليت هاي نظامي يا سوزاندن استفاده مي شود، که مي تواند به عنوان سلاحي براي ايجاد زخم هاي و سوختگي هاي بسيار خطرناک و عميق مورد استفاده قرار بگيرد. سوختگي با فسفر معمولا از نوع درجه ۲ يا ۳ مي باشد و تا هنگامي که فسفر از روي محل تماس برداشته نشود به سوزاندن ادامه مي دهد و رسيدن اين ماده به استخوان مسئله اي عجيب نيست.

 

فسفر سفید ماده ای است هواسوز که وقتی در معرض هوا قرار میگیرد شروع به سوختن میکند و دود سفیدی هم دارد.
 

این ماده با آب خاموش نمیشود و همچنان در آب میسوزد
 

 

اگر روی اعضای بدن کسی بیفتد تا عمق بدن وی را میسوزد و خاموش نمیشود و حتی استخوان هم مسوزاند ! همچنین جزء رده تسلیحات کشتار جمعی WMD یا WEAPON OF MASS DESTRUCTION قرار میگیرد. 

 

ضمن اینكه دود تقریبا سمی ای هم دارN و ایجاد مشكلات حاد تنفسی در حد خفگی یا سوختن ریه ها میكنN .
تقریبا این ماده هم مشابه ناپالم است ولی با آثار مخرب تر ...

 

اگر قربانی شانس بیاورد و مواد روی سر و یا سینه اش بریزد(کمتر از ۲ ثانیه) فوت خواهد کرد ولی اگر بر روی پاها یا دست هایش ریخته باشد انقدر می سوزد که خونش به جوش آمده و هنگام برگشتن به قلب اول تمامی اندام های نزدیک به خودش رو می سوزاند تا به قلب برسد.

 

فسفر در طبیعت به حالت آزاد پیدا نمیشود .
 

که اون رو به همراه سیلیس و زغال کک در کوره الکتریکی حرارت میدهند.

 

فیفر سفید ( p4 ) ، فسفر سیاه ، و فسفر قرمز که همون فسفر سفید هست که حرارتش می دهند . خطر ناک ترین فسفر سفید هست.

 

فسفر سفید ، جامدی مومی.شکل است که بلورهای آن از تجمع مولکولهای P4 شده است. اما در حالت بخار ، به صورت مولکولهای مجزا وجود دارد. مولکولهای P4 به صورت چهار وجهی منتظم است و در هر یک از گوشه.های این چهار وجهی ، یک اتم فسفر وجود دارد که با پیوندهای کووالانسی با سه اتم فسفر دیگر متصل است و از آنجا که زاویه پیوندهای آن ، ۶۰ درجه دارد و همین زاویه که انحراف زیادی از زاویه عادی اوربیتالهای P (90درجه) دارد، موجب می.شود که پیوند P-P ضعیف و ناپایدار باشد.

 

از این رو ، فسفر سفید بسیار فعال می.باشد، یعنی انرژی فعالسازی آن خیلی پایین است و به همین دلیل ، در هوا خود به خود آتش می.گیرد. بنابراین فسفر سفید را در زیر آب نگهداری می.کنند تا از تماس با هوا مصون بماند. نیروی بین مولکولی در فسفر سفید از نوع لاندن است.

 

فسفر سفید در آب حل نمی.شود، چون مولکول آن غیر قطبی است. ولی در حلالهای غیر قطبی نظیر نفت و دی.سولفید کربن حل می.شود. فسفر سفید خاصیت سمی دارد "

 

 

سایر مطالب درباره بمب فسفری

شاید از دست داده باشید
سقوط قیمت بیت‌ کوین به پایین‌ترین سطح ۱۶ ماهه | طلا و نقره در آستانه ثبت کاهش هفتگی
سردار کوثری: محکم بگویم از مذاکرات هیچ نتیجه‌ای حاصل نخواهد شد | جان بولتون: گفتگو میان ایران و آمریکا وقت تلف کردن است
روشی جدید برای درمان سرطان بدون عوارض جانبی
ایلان ماسک گوشی اختصاصی با پشتیبانی از اینترنت ماهواره‌ای می‌سازد
فضانوردان می‌توانند با موبایل به ماه سفر کنند
پاسخ عربستانی‌ها به تهدیدات رونالدو
اخبار ضدونقیض درباره شروع مذاکرات ایران و آمریکا | خروج کاروان آمریکایی از محل مذاکرات مسقط؟ | توییت جنجالی ترامپ با ویدیویی از بروسلی
پولیتیکو به نقل از منبع آگاه: بخشی از ناوگان آمریکا هنوز بیش از یک هفته با ایران فاصله دارد
انفجار و آتش‌سوزی در خیابان پیروزی به علت نشت گاز
ترور نافرجام به جان فرمانده نیروی هوایی روسیه
درخواست آمریکا از اسرائیل: در حین مذاکرات، به ایران حمله نشود
درخواست آمریکا از شهروندان خود: همین حالا، ایران را از مرز ارمنستان و ترکیه ترک کنید
نتانیاهو: آماده تقابل با ایران هستیم | تصمیم ترامپ نامعلوم است
ورود عراقچی به مسقط | کاخ سفید: دیپلماسی نخستین گزینه ترامپ در قبال ایران است
ترامپ: پایان جنگ اوکراین نزدیک است | باید با روسیه به توافق هسته‌ای جدید برسیم | حماس باید خلع سلاح شود