دوشنبه ۰۸ دی ۱۴۰۴
۱۰:۵۹ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۲۵۷۱
وضعیت ترافیک و آب و هوا

جمعه سامانه بارشی جدیدی وارد کشور می‌شود/کیفیت هوای تهران پاک است

بارش پراکنده در شمال شرق کشور,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,وضعیت ترافیک و آب و هوا
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: روز جمعه به تدریج سامانه بارشی جدیدی از غرب وارد کشور می‌شود که ابتدا مناطق شمال غرب و سپس دامنه‌های زاگرس در استان‌های کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری و ایلام را در بر می‌گیرد، فعالیت این سامانه به شکل برف و باران خواهد بود.

کبری رفیعی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: امروز در بیشتر مناطق کشور آسمان صاف است و روند افزایش نسبی دما را داریم، همچنین در شمال شرق کشور بارش های پراکنده رخ می‌دهد. در دامنه های جنوبی البرز در استان‌های تهران و سمنان وزش باد داریم که در تهران گاهی مواقع وزش باد شدید خواهد بود.

وی اظهارداشت: فردا و اوایل وقت روز جمعه در اردبیل و غرب سواحل دریای خزر وزش باد شدید پیش بینی شده و افزایش دمای حدود ۵ تا ۷ درجه در این مناطق رخ می‌دهد، بعدازظهر فردا در نوار غربی کشور بارش‌های خفیفی رخ می‌دهد که همراه با وزش باد خواهد بود.

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: روز جمعه که به تدریج سامانه بارشی جدید از غرب وارد کشور می‌شود، ابتدا مناطق شمال غرب و سپس دامنه های زاگرس در استان های کرمانشاه، لرستان، چهارمحال و بختیاری و ایلام را در بر می‌گیرد و روز شنبه علاوه بر نوار غربی در مناطقی مانند شمال بوشهر، فارس و غرب اصفهان ادامه بارش ها را خواهیم داشت. 

رفیعی افزود: روز شنبه در دامنه های جنوبی البرز در استان هایی مانند قزوین، البرز، تهران و شمال شرق کشور انتظار بارش داریم که همراه وزش باد شدید خواهد بود. از بعدازظهر شنبه در سواحل دریای خزر نیز بارش ها آغاز می‌شود و بیشترین بارش‌ها روز شنبه مربوط به مناطقی مانند جنوب آذربایجان غربی، غرب استان کردستان، شمال استان کرمانشاه، جنوب لرستان و چهارمحال و بختیاری خواهد بود.

وی اظهارداشت: روزهای یکشنبه و دوشنبه در دامنه های زاگرس مرکزی و سواحل شمالی بارش خواهیم داشت که کاهش نسبی دما حدود ۷ تا ۹ درجه در این مناطق رخ می‌دهد، نوار شرقی کشور نیز بارش خواهد  داشت که با وزش باد همراه است. سه شنبه در سواحل شمالی و نوار شرقی کشور این سامانه فعال خواهد بود و کاهش دما در این مناطق رخ می دهد و این سامانه به تدریج از کشور خارج می‌شود.

وزش باد شدید در تهران 

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز در تهران وزش باد خواهیم داشت که گاهی شدید خواهد شد که موجب پاک شدن هوا می شود، کمینه دمای امروز صبح تهران ۴ درجه بالای صفر بود و بیشینه دمای امروز پایتخت به ۱۲ درجه بالای صفر می رسد.

رفیعی گفت: شهرکرد با دمای ۸ درجه زیر صفر و بندرعبارس ۲۳ درجه بالای صفر به ترتیب سردترین و گرمترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند. 

کیفیت هوای تهران پاک است

کیفیت هوای تهران امروز چهارشنبه با کاهش غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون روی شاخص لحظه‌ای ۵۰ در شرایط پاک قرار گرفت.

به گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، همچنین میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۲.۵ میکرون طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۸ امروز روی شاخص ۷۱ در شرایط قابل قبول قرار داشت.

در همین مدت، غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از ۱۰ میکرون با شاخص ۴۸ و منواکسید کربن با شاخص ۱۸ بوده است.

ایستگاه‌های پارک قائم (منطقه ۱۸) با شاخص ۱۱۳، شهر ری (منطقه ۲۰) با شاخص ۱۰۸ و شهرداری (منطقه ۲۱) با شاخص ۸۷در ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ساعت ۸ امروز بیشترین آلایندگی را در سطح تهران نشان می دهد.

ایستگاه‌های گلبرگ(منطقه ۸) با شاخص۳۵، اقدسیه(منطقه۱) با شاخص ۴۴ وستاد بحران (منطقه ۷) با شاخص ۴۵ در همین مدت جز مناطق پاک تهران از لحاظ کیفیت هوا بودند.

شاخص کیفیت هوا (Air Quality Index = AQI) معیاری برای تعیین روزانه کیفیت هوا و میزان ارتباط آن با سطوح سلامتی افراد است که به ترتیب از صفر تا ۵۰ در شرایط پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ در شرایط قابل قبول (زرد و حدمجاز استاندارد یا حد سلامت)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ در شرایط ناسالم برای گروه حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ در شرایط ناسالم برای همه (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ در شرایط بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ در شرایط خطرناک (ارغوانی) تعیین شده است.

  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش