صوت و فیلم گزارش تصویری کاریکاتور
جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
sarpoosh
کافه اسپرت > علی اکبر رائفی پور

علی اکبر رائفی پور

علی اکبر رائفی پور

علی‌اکبر رائفی‌پور (زادهٔ ۱۳۶۳)، سخنران و نظریه‌پرداز ایرانی است. او به خاطر نظریه‌پردازی دربارهٔ تئوری‌های توطئه شهرت دارد. و سخنرانی‌هایی در نقد علوم اجتماعی و نظراتی راجع به نقش تشکیلات فراماسونری در ادارهٔ امور جهان دارد و خبرگزاری ایسنا از وی با عناوینی نظیر محقق و پژوهشگر یاد می‌کند.

 

علی اکبر رائفی پور  تحلیلگر، محقق و پژوهشگر ایرانی است.

او که از محققان حوزهٔ صهیونیزم پژوهی، فراماسونری و فرقه های نوظهور میباشد، به عنوان «سخنران عمومی و استراتژیست» نیز معرفی شده است.

 

تحصیلات علی اکبر رائفی پور:

وی فارغ التحصیل رشته ی حسابداری و استاد دانشگاه است.

وی در بهمن ماه ۱۳۸۹ طی اطلاعیه ای خبر از افتتاح «جنبش مصاف» با عنوان ثبت «موسسه ی مصاف ایرانیان» داد و سایت تحلیلی پژوهشی «جنبش مصاف»  masafportal  را در راهبرد همین موسسه راه اندازی نمود.

مصاف مخفف چیست ؟ مصاف مخفف عبارت مبارزه با صهیونیسم،اومانیسم و فراماسونری است.

 

وی مدعی وجود اشتراک در میان نمادهای مصر باستان، شیطان پرستان، ماسون ها و برخی نمادهای یهودیت است.

 

جنبش مصاف

وی در بهمن‌ماه ۱۳۸۹ طی اطلاعیه‌ای خبر از افتتاح «جنبش مصاف» با عنوان ثبت «مؤسسهٔ مصاف ایرانیان» داد و سایت تحلیلی پژوهشی «جنبش مصاف» را در راهبرد همین مؤسسه راه‌اندازی نمود. مصاف مخفف عبارت مبارزه با صهیونیسم، اومانیسم و فراماسونری است.

 

وقتی مارک وبر از منکرین هولوکاست و مدیر مؤسسه بازبینی تاریخی در سال ۲۰۱۲ به ایران سفر کرد، رائفی‌پور یک سخنرانی برای او ترتیب داد. رائفی‌پور ایده پرداز بازی رایانه‌ای با موضوع «نجات سردار احمد متوسلیان از زندان رژیم صهیونیستی» بود که از سوی این مؤسسه پی گرفته شده‌است.

 

رائفی‌پور رونمایی از سلاح انفرادی «ذوالفقار» توسط مؤسسه فرهنگی «مصاف ایرانیان» در روز قدس (۱۳۹۶) را یک پیام فرهنگی توصیف کرد. اگر چه ذوالفقار از نظر ظاهری تا حدود زیادی از روی سلاح بلژیکی SCAR-H کپی برداری شده‌است و نیروهای مسلح ایران هنوز از آن استفاده نمی‌کنند اما از طرف خبرگزاری‌ها اولین سلاح هجومی ایرانی با قابلیت تغییر کالیبر معرفی شده‌است.

 

مؤسسه مصاف از سال ۱۳۹۵ شمسی با تشکیل کمپین «اهدای خون مسلمان شیعه» تلاش دارد تا فرهنگ اهدای خون جایگزین مراسم قمه‌زنی شود و همچنین اهدای خون در تمامی ایام سال صورت گیرد. این پویش با زبان‌های مختلف در شبکه‌های مجازی ساخته شده‌است و توانسته کاربران بسیاری از سراسر جهان را جذب خود کند.

 

 

 

سایر مطالب درباره علی اکبر رائفی پور