چهارشنبه ۰۳ دی ۱۴۰۴
۱۵:۱۹ - ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۵۰۰۸
جرم و جنایت

ماجرای‌آتش‌افروزی و اسیدپاشی‌های مرد اجیر شده!

اتش سوزی,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

مرد ۵۰ ساله ای که در پی رابطه عاطفی با یک زن جوان، اجیر شده بود تا برای گرفتن زهر چشم از مخالفان ازدواج موقت آن زن، دست به اقدامات هولناکی بزند، درحالی توسط کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی دستگیر شد که  تاکنون به چندین فقره آتش افروزی و اسیدپاشی اعتراف کرده است.

 

آتش افروزی نافرجام

به گزارش اختصاصی خراسان، ماجرای اسیدپاشی روی خودروهای سانتافه و آتش افروزی در مرغداری، منزل و خودروهای گران قیمت، که طی دو سال گذشته به حوادثی ابهام آمیز و هولناک تبدیل شده بود، زمانی لو رفت که فروشگاهی در بولوار حر عاملی مشهد، توسط سارقان مورد دستبرد قرار گرفت. صاحب فروشگاه که از سرقت لوازم مغازه اش ، نگران شده بود و نمی خواست به همین راحتی تسلیم دزدان ناشناس شود، تصمیم گرفت به همراه دوستانش و به طور مداوم به نگهبانی شبانه بپردازد تا دزدان را هنگام ارتکاب جرم دستگیر کند.

 

دستگیری متهم

این مراقبت های شبانه ادامه داشت تا این که چند روز قبل، صاحب مغازه و دوستانش مردی میان‌سال را در تاریکی شب دیدند که به سوی مرغ فروشی روبه روی آن ها در حرکت است. آن ها که احتمال می دادند این فرد قصد سرقت دارد با کنجکاوی و چشمانی باز به تعقیب و مراقبت از مرد میان سال پرداختند اما با کمال تعجب مشاهده کردند که آن مرد لوازم آتش افروزی به همراه دارد و می خواهد مرغ فروشی را به آتش بکشد. آن ها هراسان و با چشمانی حیرت زده و در حالی که حتی فرصت اطلاع دادن به پلیس را هم نیافتند، از چند طرف مرد ۵۰ ساله را به محاصره درآوردند و او را در تاریکی شب و قبل از آن که بتواند جرم وحشتناکی را مرتکب شود، به دام انداختند و سپس با پلیس ۱۱۰ تماس گرفتند.

 

اسیدپاشی و آتش افروزی

گزارش خراسان حاکی است با انتقال مرد ۵۰ ساله به پلیس آگاهی خراسان رضوی و با صدور دستوری از سوی سرهنگ حسین بیات مختاری (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) این مرد آتش افروز در اختیار کارآگاهان دایره جرایم مهمه، قرار گرفت و بدین ترتیب گروهی از کارآگاهان زبده با نظارت مستقیم و راهنمایی های سرهنگ محمدرضا غلامی ثانی (رئیس اداره جنایی) تحقیقات و بازجویی های تخصصی را در این باره آغاز کردند چرا که با توجه به برخی پرونده های موجود و همچنین شگرد مرد ۵۰ ساله در آتش زدن نافرجام مرغ فروشی ، این احتمال وجود داشت که وی مرتکب جرایم دیگری شده باشد.  بنابر این گزارش، متهم مذکور ابتدا سعی در انکار جرایم خود داشت و مدعی بود که اهالی محل دچار اشتباه شده اند و او قصد آتش افروزی نداشته است اما وقتی در برابر سوالات فنی و تخصصی ستوان قنبری (افسر پرونده ) قرار گرفت دچار تناقض گویی هایی شد که هر لحظه بیشتر در مرداب داستان سرایی های ساختگی خود فرو می رفت اما او در نهایت چاره ای جز اعتراف به حقیقت نداشت و راز چندین فقره آتش افروزی و اسیدپاشی روی خودروها را فاش کرد.

 

اعترافات وحشتناک

بنابر گزارش اختصاصی خراسان، این مرد ۵۰ ساله در اعترافاتی هولناک به کارآگاهان دایره جرایم مهمه پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: از مدتی قبل با زن جوانی آشنا شده بودم که به عقد موقت مردی متمول درآمده بود به طوری که این آشنایی به یک رابطه عاطفی عمیق کشید. در همین هنگام زن جوان از خواهر شوهرش به شدت عصبانی بود و از او نزد من گلایه می کرد چرا که خواهر شوهر وی متوجه شده بود که برادرش زنی را به عقد موقت خودش درآورده و قصد داشت مانع این ازدواج شود و به همین دلیل حرف های نامربوطی را پشت سر زن جوان بر زبان می راند. 

 

این درد دل ها و گلایه های او به حدی رسید که از من خواست از خواهر شوهرش زهرچشم بگیرم تا  دیگر در زندگی او دخالت نکند. طرف مقابل هم افراد پولداری بودند به همین دلیل با تهیه اسید از ابزارفروشی ها اولین اسید پاشی روی خودروی سانتافه را در سال ۹۶ انجام دادم.آن روز خودروی سانتافه مقابل منزل خواهر شوهر زن جوان پارک بود که من شبانه روی خودرو اسید پاشیدم و از محل گریختم. دومین اسیدپاشی روی یک سانتافه دیگر را هم چند ماه بعد از آن انجام دادم اما این موارد موجب فروکش شدن خشم آن زن جوان نشد به همین دلیل تصمیم به آتش افروزی گرفتم و در سال ۹۷ و در دو مرحله جداگانه خودروهای زانتیا و ام وی ام آن ها را نیز مقابل منزلشان به آتش کشیدم.

 

این مرد آتش افروز در ادامه ماجراهای هولناک خود اضافه کرد: زمستان سال گذشته نیز مرغداری خواهر شوهر آن زن را در منطقه شاندیز شناسایی کردم و در یک شب سرد زمستانی ترانس برق مرغداری را آتش زدم که بعد فهمیدم تعداد زیادی از جوجه های داخل مرغداری به دلیل از کارافتادن وسایل گرمایشی تلف شده اند. ولی باز هم این موارد کافی نبود تا این که حدود دو ماه قبل در منزل ویلایی آن ها را نیز به آتش کشیدم و از محل گریختم این درحالی است که شاکی پرونده مدعی شده، مادربزرگش با  دیدن شعله های آتش و از شدت ترس دچار سکته شده است! و هم اکنون روی ویلچر زندگی می کند!

 

ادامه تحقیقات

گزارش خراسان حاکی است با توجه به اعترافات وحشتناک مرد ۵۰ ساله و با صدور دستوری از سوی مقام قضایی برای ریشه یابی جرایم احتمالی دیگر این مرد آتش افروز، تحقیقات کارآگاهان دایره جرایم مهمه پلیس آگاهی خراسان رضوی درباره آتش افروزی های مرد اجیر شده همچنان ادامه دارد.

 

  • 14
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش