پنجشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴
۰۹:۴۸ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۲۹۱۰
جرم و جنایت

سناریوی تکان دهنده ای که در تهران کلید خورد

۳ زن در تله شوم عنکبوت زرد

دستگیری پسر جوان در تهران,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

سه زن تهرانی اصرار دارند که از سوی عنکبوت زرد به صورت بی رحمانه ای هدف نیت شوم قرار گرفته اند و او باید اعدام شود.

قضات دیوان حکم تبرئه عنکبوت زرد از تجاوزهای سریالی را شکستند و خواستار رسیدگی ویژه شدند.

سرنوشت شوم

اوایل سال ۹۴  یک زن جوان به نام پریا سرنوشت شوم خود را پیش روی پلیس قرار داد.  وی در تشریح جزئیات ماجرا گفت: اوایل سال ۹۳ دوست صمیمی ام پروانه هراسان با من تماس گرفت و در حالی که اشک می ریخت گفت از سوی یک پسر جوان مورد آزار قرار گرفته و مرد جوان از او  فیلم تهیه کرده است. او از من درخواست کمک کرد و من هم که دلم برای دوست صمیمی ام سوخته بود به او قول دادم کمکش کنم. من همراه دوست صمیمی ام برای پس گرفتن عکس ها و فیلم ها با پسر جوان قرار گذاشتیم. او هم که پسر مودبی بود قول داد عکس ها و فیلم ها را تحویلم دهد اما یک باره به سمت حاشیه تهران رفت و با تهدید چاقو مرا  آزار داد.

 وی ادامه داد: وقتی این ماجرا را به پروانه  گفتم فهمیدم که من سومین قربانی جنایت سیاه این مرد هستم و او قبل از پروانه دوست صمیمی دیگرمان به نام شیدا را هم آزار داده بود.

 به دنبال شکایت این زن تلاش برای ردیابی پسر جوان آغاز شد و دو زن دیگر شناسایی شدند.

خانم مربی

شیدا  که  مربی باشگاه بدن سازی است به پلیس گفت: ماجرا با رفتن من به یک سوپرمارکت آغاز شد. در سوپرمارکت پسر جوانی به من گفت تلفن همراهش را در خانه جا گذاشته و حالا می خواهد یک تماس ضروری با مادرش بگیرد. من هم تلفن همراهم را به او دادم اما وقتی به خانه برگشتم تماس های پسر جوان آغاز شد و آن جا بود که فهمیدم پسر جوان از تلفن همراه من با تلفن خودش تماس گرفته و شماره مرا  به دست آورده است.

مزاحمت های پسر جوان ادامه داشت تا  این که مرا تهدید کرد و من به ناچار  به دیدنش رفتم و به او گفتم نامزد دارم و بهتر است دست از مزاحمت بردارد.مدتی از پسر جوان خبری نبود تا این که ازدواج کردم اما باز هم مزاحمت های او شروع شد   و حتی چند بار با همسرم تماس گرفت. او می گفت از طریق شبکه های پیام رسان تلفنی به عکس های خصوصی ام دسترسی پیدا کرده است و قصد دارد آن ها را پخش کند. مزاحمت های او باعث شد که همسرم مرا طلاق دهد.

این زن گفت: پسرجوان ادعا داشت  به من علاقه‌مند شده است و اگر برای آخرین بار به دیدنش بروم دست از سرم برمی دارد. من هم با او قرار گذاشتم اما او با زور و تهدید مرا به پارک جنگلی سرخه حصار برد و آزارم داد. او از این صحنه فیلم تهیه کرد و گفت این فیلم را در شبکه های مجازی پخش می کند. من که ترسیده بودم ماجرا را با دوستم پروانه  در میان گذاشتم. من به همراه پروانه و  فرزند خردسالش با پسرجوان قرار گذاشتیم و سوار خودروی او شدیم. دوستم با او صحبت کرد و او قول داد عکس ها و فیلم ها را پس دهد اما در میان راه به سمت حاشیه تهران رفت. هر چه من و دوستم به او التماس کردیم اجازه دهد از خودرو پیاده شویم قبول نکرد. او به شدت ما را کتک زد و به زور به یک خانه ویلایی در حاشیه تهران برد.

 این زن گفت: پسر جوان می خواست دوستم را هم آزار دهد که مقاومت کرد اما پسر بی رحم فرزند خردسال دوستم را از پنجره بیرون گرفت و تهدید کرد اگر به خواسته او تن ندهیم فرزند خردسالش را از پنجره ساختمان پرت می کند. او بی رحمانه من و دوستم را آزار داد و از ما فیلم گرفت.سپس ما را از ویلا بیرون برد و در میان جاده رها کرد. دوستم که می ترسید به خانه اش  برگردیم با دوست صمیمی اش پریا تماس گرفت و از او کمک خواست. این طور بود که سومین زن هم به دام شیطانی این پسر گرفتار شد اما ما از ترس آبرویمان جرئت نکردیم به پلیس حرفی بزنیم تا  این که پریا به پلیس آگاهی رفت و  شکایت کرد.

بازداشت عنکبوت زرد

به دنبال حرف های تکان دهنده این زن، قربانی دیگر نیز شناسایی و ردیابی مرد جوان آغاز شد . پلیس از طریق ردیابی شماره تلفن پسر جوان وی را پیدا و او را بازداشت کرد .

در حالی که دو زن  دیگر شکایت های مشابهی را تسلیم پلیس کرده بودند مرد ۳۵ ساله  به اتهام زنای به عنف، آدم ربایی منتهی به زنای به عنف و اکراه و سوء استفاده از سه زن در شعبه هشتم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی حسین اصغرزاده و با حضور دو قاضی مستشار پشت درهای بسته و غیرعلنی محاکمه شد .

وی خودش را بی گناه خواند و منکر آزار شیطانی شد.متهم ادعا کرد سه زن جوان به خواسته خودشان با وی رابطه برقرار کرده اند  و به زور آن ها را آزار نداده است.

تبرئه

در پایان جلسه دادگاه که  بیش از چهار ساعت طول کشید قضات وارد شور شدند و عنکبوت زرد را از اتهام تجاوز به عنف تبرئه و وی را به ۱۰۰ضربه شلاق،۱۰ماه زندان، یک سال تبعید به شهری دور افتاده و ۱۸۰ ساعت خدمات عمومی رایگان در  شهرداری« رفتگری» محکوم کردند .

اعتراض به حکم

اما با اعتراض سه زن به حکم صادر شده،  پرونده در شعبه هفتم دیوان عالی کشور تحت رسیدگی موشکافانه قرار گرفت و قضات عالی رتبه با طرح چندین ایراد حکم صادر شده را شکستند.

قضات دیوان در گزارشی اعلام کردند اگر چه متهم در جلسه دادگاه منکر زنای ساده بوده ولی  به ارتکاب رفتار غیراخلاقی  اعتراف کرده است.ارسال پیامک های غیراخلاقی و تهدیدآمیز به یکی از شاکی ها و ارسال تصاویر مستهجن و برهنه یکی از آن ها حکایت از ارتکاب رفتار مجرمانه و تهدیدآمیز دارد. از طرفی با  بررسی زندگی شخصی یکی از شاکی ها به نام پروانه که دارای همسر و فرزند و موقعیت شغلی و اجتماعی بالاست منطقی به نظر نمی رسد که وی خودش همراه متهم به ویلای دوست وی  رفته باشد و سپس نیمه شب در راه بازگشت خودش را از خودروی متهم به بیرون پرتاب کند از این رو لازم است تا پرونده بار دیگر رسیدگی شود.

با اظهار نظر قضات دیوان عالی کشور و شکسته شدن حکم صادر شده، پرونده برای رسیدگی دوباره به شعبه هم عرض ارسال شد تا عنکبوت زرد بار دیگر از خود دفاع کند.

khorasannews.com
  • 15
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش