جمعه ۱۲ دی ۱۴۰۴
۰۹:۳۵ - ۰۹ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۲۲۱۶
جرم و جنایت

۴ ساعت اسارت در خانه باغ جهنمی

با جاماندن کارت ویزیت در خانه باغی که محل جنایت سیاه پنج مرد افغانستانی بود سرنخ مهمی برای دستگیری متهمان به دست پلیس افتاد.

به گزارش ایران، چندی قبل مأموران پلیس در غرب تهران در جریان تعرض به یک زن جوان قرار گرفتند. این زن که وحشت زده و پریشان حال بود در شکایت خود به پلیس گفت: وضع مالی من و همسرم خوب است و مدتی بود که تصمیم داشتیم خانه مان را بفروشیم و خانه‌ای ویلایی بخریم. برای یافتن ملک مناسب به سایت‌های اینترنتی مراجعه کردم و در میان آنها چشمم به آگهی فروش خانه‌ای ویلایی در غرب پایتخت افتاد. متراژ و قیمت فروش مناسب بود. با شماره تلفنی که در آگهی بود تماس گرفتم.

با صاحب آگهی که مردی بنگاه دار بود قرار گذاشتم و ساعت ۵ عصر روز حادثه به آدرس ملک رفتم. بنگاه دار پسر جوانی بود و من متوجه نشدم که افغانستانی است. او خانه را به من نشان داد و خوشم آمد. مرد بنگاه دار که بعدها متوجه شدم جمعه نام دارد به من گفت که خانه باغی را در منطقه غرب تهران سراغ دارد. او گفت که این خانه باغ یک ملک موروثی است و صاحبان آن که فرزندان یک پزشک هستند و در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌خواهند هر چه زودتر ملک را به فروش برسانند و سهم الارث خود را بردارند.

خانه باغ مخوف

زن جوان ادامه داد: مرد بنگاه دار به قدری از ملک تعریف کرد که متقاعد شدم آن را ببینم. باهم به آنجا رفتیم. مقابل در ورودی که رسیدیم یک لحظه تردید کردم و به جمعه گفتم که بعداً با همسرم برای دیدن خانه می‌آیم. خواستم آنجا را ترک کنم که وی مرا به داخل باغ هل داد و در را بست. می‌خواستم جیغ و داد کنم اما او دستش را روی دهانم گذاشت و در چشم برهم زدنی ۷ مرد افغانستانی دیگر که داخل آنجا بودند به کمکش آمده و مرا به داخل ساختمان بردند. بعد هم مرا مورد آزار و اذیت قرار داده و حدود ۴ ساعت گروگان گرفتند. سپس با تهدید اینکه اگر به پلیس حرفی بزنم مرا خواهند کشت، رهایم کردند.

کشف سرنخ

با اطلاعاتی که زن جوان در اختیار مأموران پلیس قرار داد، آنها پس از هماهنگی‌های قضایی راهی خانه باغ شدند. اما از مردان افغان خبری نبود.

درحالی که مأموران به بازرسی کامل خانه پرداختند سرنخی پیدا کردند که آنها را به اعضای این باند مخوف رساند. در یکی از اتاق‌ها آنها کارت ویزیت متعلق به مرد بنگاهی را پیدا کردند که شماره تلفن همراهی نیز روی آن نوشته شده بود. با این احتمال که شماره تلفن متعلق به یکی از همکاران جمعه باشد، مأموران به عنوان خریدار با صاحب خط تماس گرفته و با او قرار ملاقات گذاشتند. زمانی که به آدرس مورد نظر رفتند بعد از شناسایی صاحب خط به نام شهریار، موضوع تعرض متهمان به زن جوان گفته شد. شهریار در تحقیقات گفت: جمعه همکار من است و مدت هاست که باهم در کار خرید و فروش ملک هستیم. اما الآن نمی‌دانم کجاست.

قرار سوری

بدین ترتیب مأموران آموزش‌های لازم را به شهریار داده و از او خواستند با جمعه تماس بگیرد و به بهانه فروش یک ملک گران قیمت در خیابان پاسداران وی را به محل قرار بکشد.

دستگیری دو مرد تبهکار

با آموزش‌هایی که مأموران کلانتری به شهریار داده بودند او با جمعه تماس گرفت؛ زمانی که جمعه و یکی دیگر از متجاوزان به محل قرار آمدند، مأموران کلانتری وارد عمل شدند. مردان افغان که متوجه حضور مأموران شده بودند، اقدام به فرار کردند. بدین ترتیب عملیات تعقیب و گریز صورت گرفت اما خیلی زود دو مرد افغان دستگیر شدند.

در تحقیقات اولیه آنها به جرم خود اعتراف کردند و جمعه در تحقیقات گفت: مدتی است که در کار خرید و فروش ملک هستم؛ زمانی که زن جوان به عنوان خریدار ملک به سراغم آمد وسوسه شدم. چند وقت قبل خانه باغی را برای فروش به من داده بودند، چون خالی بود من و دوستانم شب‌ها آنجا می‌ماندیم. وسوسه‌های شیطانی باعث شد که زن جوان را به خانه باغ بکشانم و با دوستانم او را قربانی نقشه‌ام کنم.

با اعترافات متهمان ۶ همدست دیگر متهمان نیز دستگیر شدند. پرونده این جنایت سیاه برای رسیدگی به دادگاه کیفری تهران ارجاع شد.

  • 13
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش