چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴
۱۱:۵۵ - ۱۰ آذر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۹۰۱۶۹۹
جرم و جنایت

فرار قاتل زن تهرانی از کشور

قاتل زن تهرانی,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,جرم و جنایت

مردی که دست به قتل زن جوانی زده بود پس از ۱۹ ماه فرار به خاک افغانستان وقتی به تهران بازگشت بازداشت شد.ساعت ۵ عصر ۲۵ فروردین سال گذشته دختر جوان همراه مادرش از سفر مشهد به تهران بازگشت و وقتی در خانه را باز کرد خبری از خواهر بزرگ ترش نبود و هر چه او را صدا زد جوابی نشنید.

دخترجوان که شنیده بود خواهرش در خانه است به نبود خواهرش مشکوک شد و به آرامی شروع به جست‌وجو کرد که ناگهان با جسد خواهرش که با روسری خفه شده بود روبه رو شد و به هم ریختگی داخل خانه نشان از آن داشت که دزدان به خانه شان آمده اند.بدین ترتیب تیمی از ماموران کلانتری ۱۴۷ گلبرگ برای بررسی موضوع پای در قتلگاه زن جوان گذاشتند و درگام نخست مشخص شد  وی در خانه تنها بوده که با یک روسری به قتل رسیده است.خواهر قربانی در بازجویی ها گفت: من و خواهرم سارا در کنار مادرمان زندگی می کنیم و یک هفته قبل من و مادرم به مشهد رفتیم و خواهرم در خانه تنها بود و در این مدت با هم در تماس بودیم تا این که به تهران بازگشتیم و هنگام ورود به منزل ابتدا با به هم ریختگی خانه روبه رو شدم و وقتی کمی جلوتر رفتم با جسد خواهرم که روسری دور گردنش بسته شده بود مواجه شدم.

وی افزود: طلاها ، پول و وسایل با ارزش که حدود ۱۵۰ میلیون تومان بود به سرقت رفته بود که خیلی زود با پلیس تماس گرفتم و در خواست کمک کردم.دختر جوان ادامه داد: چند سالی است که برای نظافت خانه‌مان از دو کارگر افغانستانی به نام های نظیر و احمد که ۲۵ ساله هستند کمک می گرفتیم که احتمال می دهم آن ها در قتل خواهرم و سرقت طلاها نقش داشته باشند.بدین ترتیب ماموران با سرنخ به دست آمده تجسس های پلیسی را روی دستگیری این دو مظنون متمرکز کردند تا این که پس از تحقیقات میدانی وفنی روز ۲۸ فروردین ۹۷ موفق به دستگیری احمد شدند.احمد وقتی شنید سارا به قتل رسیده است شوکه شد و در اعترافاتش گفت: چند روز قبل با نظیر تماس گرفتم اما او جوابی نداد و بعد از تماس های زیاد گوشی موبایلش خاموش شد.

فرار از ایران

کارآگاهان در ادامه تحقیقات پلیسی پی بردند که نظیر پس از جنایت به افغانستان فرار کرده است .تجسس‌های پلیسی ادامه داشت و کارآگاهان که در کمین نظیر بودند پس از گذشت ۱۹ ماه از جنایت پی بردند که نظیر روز ۴ آذر امسال به ایران بازگشته است.کارآگاهان در ادامه تحقیقات فنی و اطلاعاتی خیلی زود موفق به شناسایی مخفیگاه نظیر در خیابان آیت شدند و روز ۵ آذر و در عملیاتی غافلگیرانه این قاتل فراری دستگیر شد.

اعتراف به قتل

نظیر که سعی داشت خود را بی گناه معرفی کند وقتی در برابر خواهر سارا قرار گرفت و از سوی دختر جوان شناسایی شد خود را معرفی و به قتل اعتراف کرد.نظیر در اعترافاتش گفت: روز جنایت من در حال نظافت ساختمان چند واحدی بودم که ناگهان سارا مرا صدا زد و خواست به داخل خانه شان بروم و آن جا را برایش نظافت کنم.وی افزود: داخل خانه رفتم، کسی جز من و سارا داخل خانه نبود و شروع به کار نظافت داخل خانه کردم که پس از یک ساعت روی صندلی نشستم تا کمی استراحت کنم که ناگهان برق طلاها و پول هایی که در زمان نظافت دیده بودم جلوی چشمم آمد و وسوسه شدم تا دست به سرقت بزنم به همین دلیل به سراغ سارا رفتم و ابتدا او را با روسری خفه کردم و پس از سرقت طلا و پول ها و کمی وسایل با ارزش پا به فرار گذاشتم.این قاتل ادامه داد: وسایل سرقتی را به افراد ناشناس به ارزش ۳۰ میلیون تومان فروختم و به شهر خودم «هرات» فرار کردم و پس از ۱۹ ماه که احتمال می دادم دیگر کسی به دنبالم نیست به ایران آمدم و هنوز ۴۸ ساعت از ورودم به ایران نگذشته بود که دستگیر شدم.

khorasannews.com
  • 18
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش