شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴
۰۸:۳۵ - ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۳۰۲۶
شهری و روستایی

استاندار خراسان رضوی؛

ساختار اداری کشور معیوب است

علیرضا رزم‌حسینی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
استاندار خراسان رضوی گفت: ساختار اداری کشور معیوب است و این امر موجب نارضایتی مردم شده است برای برطرف کردن آن باید با شرایط موجود اقدامی متفاوت انجام دهیم.

به گزارش ایسنا، علیرضا رزم‌حسینی در همایش ملی فناوری اطلاعات و هوشمندسازی که در مجتمع فرهنگی برج سپید برگزار شد، اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال دروازه‌های ثروت را فتح می‌کند، البته این اقدام از ۴۰۰ سال قبل آغاز شده است.

 

وی عنوان کرد: آماری بعد از انقلاب وجود دارد که نشان می‌دهد در حوزه‌های مختلفی مانند برق، گاز، آب، سلامت و ... فعالیت‌ها و پیشرفت‌های زیادی صورت گرفته است، اما چرا عقب افتاده‌ایم و شاهد توسعه کشور نیستیم، چرا با وجود انجام خدمات مختلف، روستاها همچنان توسعه پیدا نکرده‌اند و ساکنان آنها در حال مهاجرت هستند. حال اشکال کار کجاست؟

 

وی تصریح کرد: من نماینده دولت در خراسان رضوی هستم و از دولت دیوان سالار صحبت می‌کنم. رئیس جمهور و وزیران قصد دارند فعالیت‌هایی را انجام دهند، اما این شبکه چسبنده دیوان‌سالار اجازه تحرک و تصمیم‌گیری به آن‌ها را نمی‌دهد.

 

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در خراسان رضوی، ابتدا با عنایت و پشتیبانی حضرت رضا(ع) و سپس با کمک مردم خراسان، شرکت‌های توسعه یافته، جوانان، اساتید و نخبگان استان، مدل جدیدی را تعریف و آن را اجرا می‌کنیم و راهکار آن را هم می‌دانیم و باید آن مدل را در کشور به صورت الگو درآوریم.

 

وی خاطرنشان کرد: اگر ساختارهای معیوب در کشور ادامه پیدا کنند، حتی اگر کارهای خیلی مهمی هم انجام دهیم، اما زندگی مردم توسعه پیدا نکند در واقع هیچ فعالیتی انجام نداده‌ایم و به هدف خود دست نخواهیم یافت.

 

رزم‌حسینی گفت: این مدل مدیریتی، یک مدل هماهنگی و انسجام بخشی به عیوب ساختاری اداری کشور است، به طوری‌که مقام معظم رهبری در گام دوم فرمودند «عیوب ساختاری، ما را ضعیف کرده است».  با تمرکزگرایی شدید در اداره کشور، عدم اختیارات متناسب با مسئولیت‌ها، بوروکراسی نامناسب اداری، نیو بوروکراسی پیر پیکانی و عدم انسجام در دستگاه حاکمیتی در امر توسعه و پیشرفت، اختلافات مزمن سیاسی ایجاد کرده‌ایم. همچنین جناح‌بندی‌های سیاسی بدون پشتوانه حزبی و تفکر حزبی ایجاد کرده‌ایم که تبدیل به بنگاه‌ها و گروه‌های سیاسی شده‌اند و اینها از جمله مسائلی است که ما در کشور شاهد آن‌ها هستیم و نظام اداری با این وضعیت را نمی‌توان توسعه داد.

 

استاندار خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ائمه جمعه نهادی حکومتی و دینی هستند و باید از ظرفیت‌های متعالی آن‌ها استفاده کرد و کلام آن‌ها در عامه مردم نفوذپذیر است و باید این مطالب را ذکر کنند که اگر سرمایه‌گذاران شغل و ثروت ایجاد نکنند شما به کفر نزدیک می‌شوید. آنها باید این فرهنگ دینی را گسترش ‌دهند و همه  نیز حمایت کنند.

 

وی افزود: مثلث توسعه اقتصادی خراسان رضوی که شامل نمایندگان مجلس، کارگزاران حکومت و سرمایه‌گذاران و کارآفرینان است، با نظارت عالی ائمه جمعه همراه بوده و می‌توانند با برنامه‌ریزی و مشارکت، تاثیر به‌سزایی در تحول استان داشته باشند.

 

رزم‌حسینی بیان کرد: باید خراسان رضوی را با شرکت‌ها بسازیم و سرمایه‌گذار مجاهد را تکریم کنیم. در واقع همه افرادی که در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌های استان نقش دارند یک واحد هستند.

 

رزم‌حسینی گفت: تاکنون ۵۸ تفاهم‌نامه معین با شرکت‌ها و موسسات مختلف در استان برای توسعه موارد مختلف بسته شده است که امید داریم امسال به ۱۰۰ تفاهم‌نامه برسد و با هوشمندسازی دولت قصد داریم کاری انجام دهیم که جامعه شهری به مرور زمان به روستاها بازگردند.

 

لازم به ذکر است با حضور استاندار خراسان رضوی و شرکت‌های فعال در حوزه فناوری در راستای حمایت همه جانبه بخش خصوصی از مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، تفاهم‌نامه معین‌های اقتصاد مقاومتی حوزه هوشمندسازی به امضا رسید.

 

این تفاهم‌نامه میان استانداری، انجمن صنفی رایانه‌ای استان و شرکت‌های توانمند این حوزه به امضا رسید.

 

  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش