دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴
۱۲:۰۳ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۶۸۵۷
شهری و روستایی

شهردار تهران خبر داد

مذاکره با وزارت نیرو برای احداث تصفیه‌خانه‌های محلی در تهران

پیروز حناچی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
شهردار تهران از رایزنی با وزارت نیرو برای احداث تصفیه‌خانه‌های محلی جهت استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز خبر داد.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی شهردار تهران در حاشیه افتتاح دریاچه باغ هنر در خصوص آبیاری فضای سبز این مجموعه گفت: قطعا فضای سبز یکی از عناصر اصلی شهر تهران محسوب می‌شود و مجموعه اراضی عباس‌آباد نیز به مساحت ۴۷ هکتار در اختیار شهروندان قرار گرفته و ما برای آبیاری فضای سبز در این مجموعه از روش‌های جدید همچون آبیاری قطره‌ای بهره خواهیم گرفت.

وی در خصوص بهره‌گیری از پساب‌ها برای آبیاری فضای سبز نیز گفت: با وزارت نیرو مذاکراتی را انجام داده‌ایم تا بتوانیم با احداث تصفیه‌خانه‌های محلی از پساب برای آبیاری فضای سبز استفاده کنیم.

شهردار تهران با اشاره به اینکه طرح‌های اجرایی در مجموعه اراضی عباس‌آباد از مصادیق اجرای عدالت در شهر تهران است، افزود: برای تأمین آب دریاچه هنر با توجه به قنات‌های بسیاری که از این مجموعه عبور می‌کنند می‌توانیم بهره بگیریم، اما تمام تلاش ما این است که از آب‌های زیرزمینی کمتر استفاده کنیم و برای تأمین آب این دریاچه از پساب‌های تصفیه شده استفاده کنیم. البته در مجموعه اراضی عباس‌آباد یک تصفیه‌خانه‌ داریم.

حناچی بااشاره به ظرفیت‌های مجموعه عباس آباد، گفت: در حال حاضرچندین ایستگاه مترو و پایانه حمل و نقل عمومی در اطراف مجموعه اراضی عباس‌آباد واقع شده و این مجموعه با داشتن باغ جواهرات، باغ کتاب، پارک آب و آتش و... که جزو جاذبه‌های این مجموعه محسوب می‌شوند به طور کلی یک جاذبه ویژه را برای شهر تهران ایجاد می‌کند.

وی افزود: در حقیقت مجموعه اراضی عباس‌آباد از جاذبه‌های جدید شهر تهران قلمداد می‌شود که خوشبختانه طرح آن در شورای عالی شهرسازی و کمیسیون ماده ۵ به تصویب رسیده است. قطعا پس از اجرای کامل طرح این مجموعه می‌توانیم شاهد ایجاد جاذبه‌ای بی‌بدیل برای شهر تهران باشیم. البته در حال حاضر نیز مجموعه اراضی عباس‌آباد از جاذبه‌های شهر تهران است که سالانه میلیون‌ها نفر بازدیدکننده را پذیرا است.

چهار باغ اراضی عباس آباد هدیه رهبری به مردم تهران
شهردار تهران با اشاره به اینکه تحویل مجموعه اراضی عباس آباد برای بهره‌برداری پروژه‌های طراحی شده در این مجموعه بدون حمایت رهبری امکان پذیر نبوده افزود: مجموعه چهار باغ تهران در حقیقت هدیه رهبری به مردم تهران است.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی در مراسم کلنگ زنی چهار باغ تهران واقع در اراضی عباس آباد گفت: این باغی که امروز کلنگ‌زنی شد یک ویژگی مهم دارد و آن پیوستگی شمال و جنوب اراضی عباس آباد است که توسط این مجموعه محقق می‌شود.

وی افزود: از مجموع ۵۲۰ هکتار اراضی عباس آباد که به شهرداری تهران تحویل داده شده قطعا ساخت مجموعه چهار باغ موجب پیوستگی شمال و جنوب اراضی عباس آباد می‌شود. بی‌تردید این کار بدون حمایت مقام معظم رهبری امکانپذیر نبود و در حقیقت هدیه خوبی از طرف ایشان به مردم تهران داده شده است.

وی ادامه داد: قطعا این پروژه در حداقل زمان ممکن آماده خواهد شد و یکی از دستاوردهای مهم در قالب اجرای این پروژه اتصال آن به مصلای تهران خواهد بود. که از طریق احداث زیرگذر این کار انجام خواهد شد.

شهردار تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به مذاکراتی که با مجموعه مصلای تهران شده است اظهار کرد: یک ایستگاه مترو در پروژه چهارباغ ساخته خواهد شد تا مردم دسترسی راحتری به این مجموعه داشته باشند.در این جا جاذبه‌های نیز ایجاد خواهد شد تا حضور مردم  در این مجموعه تسهیل شود و به عنوان یک مقصد گردشگری قلمداد شود.

 

وی تاکید کرد: مدیرعامل سازمان بوستان و فضاهای سبز شهر تهران قول داده است که فاز یک این مجموعه ظرف مدت یک سال ساخته شود . در این مجموعه براساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری حداکثر میزان ساخت و ساز ۵ درصد کل سطح محوطه خواهد بود.

  • 9
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش