سه شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۴
۱۳:۵۳ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۳۲۶۱
شهری و روستایی

استان اصفهان در رده اول کشور از نظر سرعت ابتلا به کرونا قرار دارد/از جان مردم اصفهان نمی گذریم

آمار افراد مبتلا به کرونا در اصفهان,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
معاون درمان علوم پزشکی اصفهان گفت:اصفهان مقصد سفر ۴ استان اصلی آلوده به کرونای کشور است و مسئولان باید در راستای مقابله با این امر و خطرآفرینی برای همشهریان تدابیری جدی اتخاذ کنند.

به گزارش مهر، بهروز کلیدری پیش از ظهر سه شنبه در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: اصفهان از دو روز پیش از اعلام نخستین مورد ابتلاء به کرونا در کشور، زیرساخت‌های لازم برای پذیرش بیماران احتمالی را فراهم ساخته بود.

وی با اشاره به اینکه پس از مدت کوتاهی امکان تشخیص بیماری در استان اصفهان با تهیه کیت‌های لازم فراهم شد، ابراز داشت: پس از مشخص شدن اولین موارد ابتلاء در استان، آمارهای فراگیری بیماری به شکل روزانه مورد بررسی قرار گرفت که از نظر تعداد ابتلای روزانه در رتبه سوم تا چهارم کشوری قرار گرفتیم.

استان اصفهان در رده اول کشور از نظر سرعت ابتلاء به کرونا قرار دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تاکید کرد: این افزایش روزانه به تدریج موجب شده است که اکنون از نظر سرعت ابتلاء به کرونا استان اصفهان در رده اول کشور قرار گیرد اما خوشبختانه میزان مرگ و میر در اصفهان با تلاش مسئولان حوزه درمان و بهداشت کمتر از میانگین کشوری است.

وی با اشاره به اینکه در همه دنیا ۴۰ درصد گسترش ویروس از بیمارستان‌ها اتفاق می‌افتد، ابراز داشت: با احصای منابع گسترش ویروس در کشور خودمان نیز بیمارستانها یکی از مکان‌های مهم گسترش این ویروس تشخیص داده شد، بر همین اساس در اصفهان میزان بیماران بدحال همزمان با میزان ورودی بیماران روبه افزایش است و باید مراجعان به بیمارستان‌ها به حداقل برسد.

وی تعداد افراد مشکوک به کرونا در اصفهان که در طول هفته گذشته در آی سیو بستری بودند را ۵۰ نفر عنوان کرد و ابراز داشت: این تعداد اکنون به ۱۰۰ نفر رسیده است.

گلایه کادر درمانی اصفهان از تردد بدون دلیل مردم در خیابان‌ها

کلیدری با ابراز گلایه کادر درمان از همشهریان اصفهانی تصریح کرد: بسیاری از پرسنل ما سه هفته است با گذشت و فداکاری در حال خدمت‌رسانی هستند و برای مان عجیب است که این احساس همدلی در میان مردم برای عدم حضور در خیابان‌ها و جلوگیری از گسترش بیماری وجود ندارد و یا چاره‌ای برای اعمال محدودیت تردد از سوی مسئولان اندیشیده نمی‌شود.

وی اضافه کرد: این موضوعی است که بارها بیان شده است که گسترش بیماری کرونا تنها با شکستن زنجیره انتقال متوقف می‌شود و این امر تنها با محدود کردن ارتباطات اجتماعی، عبور و مرور بی دلیل در شهر و تعطیلی اصناف امکان پذیر است که در غیر این صورت شاهد گسترش بیماری و مرگ و میر زیاد هستیم.

اعمال محدودیت‌های چهارهفته ای برای درهم شکستن چرخه کرونا ضروری است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اینکه ایجاد محدودیت چهارهفته ای برای در هم شکستن چرخه کرونا ضروری است، گفت: این امر باید هر چه سریع‌تر و قبل از دیر شدن و اینکه مجبور به تعطیلی چهارماهه کل شهر شویم باید در این زمینه اقدام کنیم.

وی با تاکید بر اینکه بایداعمال محدودیت برای جشن‌های نیمه شعبان از هم اکنون اتخاذ شود، گفت: سفر از کلان‌شهرها به روستاها و شهرهای کوچک برخلاف تصور برخی افراد موجب ورود آلودگی از نقاط آلوده به نقاط کمتر آلوده ای می‌شود که افراد سالمند در آن زیاد هستند.

کلیدری با تاکید بر اینکه مدیران برای تصمیم گیری درباره مقابله با کرونا باید از مردم جلوتر باشند که در غیر این صورت با تنش‌های بیش از حد افکار عمومی و فشار به سیستم روبه‌رو می‌شویم، گفت: ایتالیا در قلب اروپا ۱۶ میلیون نفر را قرنطینه کرده‌است، در ایران نیز باید تصمیمات جدی و مدبرانه اتخاذ شود نه اینکه پس از وقوع حادثه موضوع تازه به فکر تدبیر و چاره باشیم.

خطرآفرینی عدم اتخاذ تدابیر جدی ممنوعیت سفر برای شهروندان اصفهانی

وی با اشاره به اینکه اصفهان مقصد سفر چهار استان بسیار آلوده کشور یعنی مازندران، گیلان، قم و تهران شده است، گفت: این امر برای مردم استان اصفهان بسیار خطرآفرین شده است و مسئولان باید در این امر جدیت به خرج دهند.

از جان مردم اصفهان نمی گذریم/به نظر رهبری در تصمیم‌گیری‌ها احترام بگذارید

سخنگوی شورای شهر اصفهان گفت: هر مشکلی که در رابطه با شیوع کرونا پیش آید، رئیس جمهور و استاندار، مسئول جان تک تک شهروندان اصفهانی خواهند بود.

به گزارش ایمنا، مهدی مزروعی در یکصد و شانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به اظهار نظر مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مبنی بر لزوم بسته شدن ورودی‌های استان و تعطیلی شهر برای جلوگیری از شیوع کرونا، اظهار کرد: طبق نظرات کارشناسی بسته شدن ورودی‌های شهر و استان و نیز تعطیلی شهر برای جلوگیری از شیوع کرونا سودمند خواهد بود بنابراین رئیس جمهور و استاندار اصفهان اگر در این خصوص تصمیم قاطعی نگیرند، هر مشکلی که پیش آید، مسئول جان تک تک شهروندان اصفهانی خواهند بود.

وی با بیان اینکه عقل و شرع می‌گوید به نظر متخصصان برای حفاظت از جان مردم باید اهمیت داد، افزود: رهبری در رابطه با گرانی بنرین گفتند اگر متخصصان بر این موضوع تاکید کردند انجام شود بنابراین اگر اکنون متخصصان تأیید کرده‌اند که شهر باید قرنطینه شود، چرا در این رابطه تعلل می‌شود؟

سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه حفاظت از جان مردم ربطی به جبهه‌های سیاسی ندارد و خواسته برانداز و ضدانقلاب نیست که در خصوص رعایت آن قاطعیتی وجود ندارد، تصریح کرد: استاندار باید این موضوع را بداند که از جان مردم نخواهیم گذشت؛ ایشان روزی می‌گوید رفت‌وآمدها به استان محدود می‌شود و یک روز دیگر اعلام می‌کند این حرف را من نگفته‌ام و معاندین گفته‌اند.

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش