
فریبا گودرزی در گفت و گو با ایرنا، افزود: امروز با فعالیت سامانه بارشی بارش باران در دامنه های زاگرس مرکزی مانند لرستان، کرمانشاه و ایلام رخ می دهد همچنین دامنه های زاگرس جنوبی و بخش هایی از جنوب شرق نیز بارش پراکنده خواهند داشت.
وی اظهار داشت: فردا در بخش هایی از مرکز ، شرق وشمال شرق بارش پراکنده را انتظار داریم، فردا نیمه شرقی، بخش هایی از هرمزگان و بوشهر وزش بادهای شدید خواهند داشت البته در حدی نیست که خیزش گرد و خاک به همراه داشته باشد.
گودرزی ادامه داد: از سه شنبه هفته جاری سامانه بارشی جدیدی از سمت غرب وارد کشور می شود که نیمه غربی و دامنه های البرز غربی بارش خواهند داشت، اواخر وقت سه شنبه فعالیت این سامانه دراین مناطق شدیدتر می شود و برای برخی از مناطق جنوب غرب کشور رگبار ، رعد و برق و وزش بادهای شدید پیش بینی شده است.
کارشناس سازمان هواشناسی افزود: چهارشنبه و پنج شنبه در بیشتر مناطق کشور بارندگی خواهیم داشت.
به گفته وی خلیج فارس و دربای عمان دوشنبه و سه شنبه مواج خواهند بود.
*** وضعیت هوای تهران / گرمترین و سردترین نقاط کشور
گودرزی گفت: آسمان تهران امروز صاف کمی ابری و در برخی ساعات وزش باد خواهد داشت، از آخر شب سه شنبه و اوایل چهارشنبه نیز پایتخت بارانی می شود بنابراین شرایط آخر هفته برای خانه نکاتی مناسب نیست، بیشینه دمای امروز تهران ۱۴ درجه بالای صفر و کمینه فردا صبح ۴ درجه بالای صفر می شود.
وی افزود: بندرعباس با دمای ۲۶ درجه بالای صفر ، اهواز ۲۴ و بوشهر ۲۲ درجه سانتی گراد گرمترین و زنجان با دمای منفی ۵، همدان منفی ۵ و اردبیل منفی ۴ سردترین نقاط کشور در ۲۴ ساعت گذشته بودند.
- 17
- 3










































