دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴
۰۸:۲۵ - ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۱۰۴۶۳۷
محیط زیست و گردشگری

شرط افزایش گردشگران خارجی در فصل آینده

گردشگران خارجی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,محیط زیست

در حالی در فصل اوج سفرهای ورودی قرار گرفته‌ایم که بسیاری از فعالان گردشگری بر این باورند که هنوز میزان ورودی‌های این فصل به میزان ورودی‌های دوره مشابه سال گذشته نرسیده است. البته کارشناسان گردشگری تاکید دارند این افت بیشتر متوجه بازارهای آمریکایی، اروپایی و آسیای شرقی می‌شود و در مقابل بازار کشورهای همسایه در سفر ورودی به ویژه در بخش زیارت و سلامت رشد قابل‌توجهی داشته است.

 

در همین حال، پاییز سال گذشته کنسلی‌های بسیاری از سوی تورهای ورودی از آمریکا و اروپا رخ داد که افت شدید در آن فصل را موجب شد. به‌طوری که رئیس جامعه تورگردانان از افت ۱۹ درصدی نسبت به پاییز ۹۶ یاد می‌کند؛ افتی که امیدوار است در فصل دوم اوج سفرهای ورودی سال ۹۸ جبران شود. البته به شرط آنکه اتفاقات منفی جدیدی رخ ندهد و شرایط برای ورود گردشگر خارجی دشوار نشود.

 

اثرگذاری نمایشگاه‌ها

اما ابراهیم پورفرج، رئیس جامعه تورگردانان ایران در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» شرکت و حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی را عاملی می‌داند که باعث شده است فعالان گردشگری بتوانند ایران را به‌عنوان یک مقصد امن و ارزان معرفی کنند؛ به‌طوری که نمایشگاه آلمان که در اسفندماه برگزار شد به دلیل استقبال قابل‌توجهی که صورت گرفت باعث شد گردشگر ورودی بهار ۹۸ خود را به گردشگر ورودی بهار ۹۷ نزدیک کند و حالا به باور او، جای امیدواری دارد که نتیجه حضور در چنین نمایشگاه‌هایی به‌صورت چشمگیرتری در فصل دوم سفرهای ورودی، یعنی پاییز، خود را نشان دهد و حتی افت سال گذشته را هم به نوعی جبران کند.

 

محمود بنکدارنیا، عضو دیگر جامعه تورگردانان ایران هم امید دارد تاثیرات حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی در دو فصل اوج گردشگر ورودی سال ۹۸ بتواند به خوبی خود را به نمایش بگذارد. او به «دنیای‌اقتصاد» می‌گوید در صورتی که تا پاییز اتفاق ناگواری به ویژه در بعد سیاسی و بین‌المللی رخ ندهد، می‌توان امیدوار بود با استقبال مناسبی برای جذب گردشگر ورودی مواجه شویم.

 

کفه سنگین تبلیغات منفی

با این‌همه، ضعف در تبلیغات همچنان پاشنه آشیلی است که گردشگری ورودی در حال آسیب دیدن از آن است و کفه سنگین تبلیغات منفی علیه ایران در برابر کفه خالی و بدون وزن تبلیغات مثبت ایران، باعث شده بسیاری از گردشگران خارجی به دلیل آنکه تصور می‌کنند ایران امن نیست، این کشور را مقصد گردشگری خود ندانند؛ در حالی که فعالان گردشگری بر این باورند که در صورت تبلیغات مثبت درباره ایران می‌توان امیدوار بود که به کمک ارزان‌قیمت بودن ایران بیاید. پورفرج نیز بر این نکته تاکید دارد که آنچه برای گردشگران اروپایی،‌ آمریکایی و آسیای شرقی حائز اهمیت است، امنیت بوده و در اولویت‌های بعدی، هزینه‌ها و موارد دیگر قرار می‌گیرد.

 

از آنجا که تنها دروازه ارتباطی فعالان گردشگری ایران با سایر همتایان خود حضور در نمایشگاه‌هاست بنکدارنیا به این نکته اشاره می‌کند که هزینه‌های بالای حضور در چنین نمایشگاه‌هایی باعث می‌شود تا سال به سال حضور ایران کمرنگ‌تر شود؛ در حالی که می‌توان با راهکارهای تبلیغاتی بهتر و گسترده‌تر روند معرفی ایران به‌عنوان مقصد امن و ارزان را حتی بدون حضور در نمایشگاه‌های خارجی و روش‌های بهتر تسریع کرد. در همین حال، اعضای جامعه تورگردانان پیش‌بینی‌ می‌کنند بهار امسال ایران شاهد حضور گردشگران ورودی بیشتری خواهد بود که با بهار سال قبل برابری خواهد کرد؛ اما نسبت به بهار سال ۹۶ همچنان با سیر نزولی مواجه هستیم.

 

اما جای امیدواری دارد تلاش‌ها برای معرفی مقصد گردشگری ایران، در پاییز اثر خود را نشان دهد. باید دید شرایط سیاسی، اقتصادی و بین‌المللی که در ماه‌های آینده رخ می‌دهد تا چد حد بر پیش‌بینی‌های صورت گرفته اثرگذار خواهد بود.

 

 

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش