شنبه ۰۴ بهمن ۱۴۰۴
۱۱:۵۴ - ۱۹ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۴۳۳۷
حقوقی، قضایی و انتظامی

محمدجعفر منتظری: سیستم بانکی ما یک سیستم ناسالم است

محمدجعفر منتظری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
دادستان کل کشور گفت: پستی که امروز به منو شما سپرده شده یک امانت است که باید قدرش را بدانیم و از این سنگر به مردم خدمت کنیم این موجب می شود هم کارگزاران خیانت نکنند و هم مردم در آرامش باشند.

به گزارش فارس، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در سی و ششمین سالگرد تأسیس سازمان بازرسی کل کشور اظهار داشت: اگر منشور حکومت امیرالمومنین را در همه عرصه ها و نیروهای مسلح و امنیتی حاکم کنیم قطعاً زندگی ما خیلی بهتر از این خواهد بود.

 

وی در رابطه با به کارگیری کارگزاران گفت: حضرت علی به مالک نوشته بود کارگزارانی را که می خواهی به کار بگیری بر اساس رابطه های شخصی و خانوادگی به کار نگیر و آنها را آزمون و خطا کن، باید اعمال آنها را کاملاً تحت مراقبت قرار دهی و ماموران صادق و راستگو و وفادار به کار را برای مراقبت آنها به کار گیری.

 

منتظری گفت: پستی که امروز به منو شما سپرده شده یک امانت است که باید قدرش را بدانیم و از این سنگر به مردم خدمت کنیم این موجب می شود هم کارگزاران خیانت نکنند و هم مردم در آرامش باشند.

 

وی ادامه داد: قطعا داشتن سیستم اداری سالم مایه آرامش مردم است البته عرایض امروز من تنها ناظر به یک دستگاه نیست بلکه ناظر به قوای سه گانه است.

 

دادستان کل کشور گفت: چه زمانی مردم احساس اعتماد و آرامش خواهند داشت؟ وقتی به قوای سالم مراجعه کنند.

 

وی افزود: یکی از مشکلاتی که امروز داریم موضوع فساد اداری است که این مسئله متناسب با مملکت اسلامی نیست.

 

منتظری تصریح کرد: کشوری که در اداراتش امکان کار در ساعت اداری هست اما کارمند کار نمی کند خیانت است. آنچه مهم است قانون و اجرای قانون است.

 

دادستان کل کشور گفت: اگر در قوه قضاییه ٥٠ درصد مردم ناراضی باشند طبیعی است چون محکوم می شوند اما این مقدار نارضایتی مردم یعنی قطعاً یک مشکلی وجود دارد.

 

وی به وظایف سازمان بازرسی کل کشور براساس اصل ۱۷۴ قانون اساسی اشاره کرد و گفت: اگر در سازمان بازرسی مواردی را که قانون به عهده شما گذاشته به درستی انجام دهیم آیا باز هم شاهد این حجم از فساد هستیم؟

 

منتظری گفت: این حرف من به معنای زیر سوال بردن زحمات شما نیست اما امروز می خواهیم خروجی کار شما را تحلیل کنیم. به نظر شما چه اشکالاتی وجود دارد که شاهد اینگونه فسادها هستیم.

 

وی ادامه داد: اگر ما در قوه و شما در بازرسی آنگونه که باید عمل می کردیم شاهد این حجم از فساد نبودیم. آدم هایی که دنبال سوء استفاده از منافذ هستند ما باید این منافذ را ببندیم.

 

دادستان کل کشور گفت: من عضو شورای پول و اعتبار هستم و می گویم سیستم بانکی ما یک سیستم ناسالم است. این وام ها و تسهیلات به نورچشمی ها و کسانی که دارای ویژگی ویژه خواری هستند برای چه داده می‌شود؟ اگر نظام بانکی ما درست بود شاهد این موضوعات نبودیم.

 

وی افزود: همین الان ١٣ پرونده در هیأت انتظامی بانک مرکزی داریم. اگر بخواهیم اقتصاد سالم باشد باید آن را از حالت دولتی خارج و به دست مردم بسپاریم که یک راهش همین خصوصی سازی است.

 

منتظری گفت: سازمان بازرسی! چرا از وقتی کلید واگذاری ها می خواهد بخورد نباید در صحنه حضور داشته باشید؟ می گویید فلان مقدار نیرو داریم و فلان و فلان. من واقعا به آقای سراج می گویم اگر نیاز به قانون داریم قانون تان را در مجلس پیگیری کنید. چرا از فناوری روز استفاده نکنیم و در سیستم مالیات و گمرکات ورود نکنیم؟

وی ادامه داد: یک بخشی از نارسایی ها طبیعی است و حتی در دستگاه امیرالمونین هم بوده اما تاریخ برخورد حضرت امیر را هم ثبت کرده است

 

اما اینکه فساد اینگونه باشد خب مطلبی است. ما می بینیم با یک مسایلی مواجه هستیم که در هیچ عقل و منطقی نمی گنجد.

 

دادستان کل کشور گفت: قوه قضاییه تا می خواهد در یک پرونده های مهم با مهره های مهم برخورد کنند می گویند سیاسی کاری می‌کنیم. آقایی می گوید قوه بیکار است و مردم را احضار می کند!

 

منتظری گفت: در انتخابات تخلفات صریح خلاف قانون داشتیم و من یه واسطه جایگاه حقوقی ام از ایندا تا انتها در جریان آن بودم. برخی آقایان تخلفات روشنی داشتند می خواهیم برخورد کنیم می گویند برخورد سیاسی است.

 

وی افزود: این حرف هم مربوط به دولت سابق و هم مربوط به دولت فعلی است. اینکه می گویند سیاسی برخورد می کنیم یعنی چه؟ آخه بی انصاف ها این چه حرفی است که می زنید؟

منتظری گفت: شما تصور می‌کنید اگر قوه قضائیه در یک کشور بی خاصیت شود به نفع مردم است؟ آقای نماینده که از رانت وابستگی به این آن استفاده میکنی دنبال بدست آوردن نکته ای علیه قوه قضائیه هستی تا قوه را به چالش بکشی حالا اگر انسان میدید این فرد در همه عرصه ها وارد می‌شود دلش نمی سوخت این آقا حق ورود در مسائل قضایی ندارد.

 

حکایت این آقا مثل کسی است که روضه میخواند غش می‌کرد سمت خانم ها چرا از جاسوس ها و اپوزیسیون حمایت میکنی چرا از افراد عادی حمایت نمیکنی. می‌روند از جریان فتنه و امثالهم حمایت می‌کنند. اینها خود را مدعی آزادی معرفی می‌کنند اگر مدعی آزادی هستید چرا دروغ میگویید از جریان سیاسی خاصی حمایت میکنید این یعنی دنبال عدالت واقعی نیستید.

 

دادستان کل کشور گفت: نمی‌گویم از قوه قضائیه انتقاد نکنید نقد راه دارد یا علمی حقوقی است یا رایی را نقد کنید اما از یک جریان و اشخاص خاصی یا محکومین خاصی حمایت کردن نشان می‌دهد به دنبال منافع سیاسی هستید نه برای نماینده نه قاضی نه مقامات اجرایی امری شایسته است امروز به صراحت می‌گویم امروز طوایف سازمان بازرسی آسیب شناسی خود سازمان است اگر کردید بگویید این نقایص است

 

اینکه نماینده ای هر روز تریبونی پیدا کند قوه قضائیه را بکوبد به نفع کی است. فردا دعوایی داشته باشی به چه کسی مراجعه میکنی؟ بگذارید دستگاه قضایی را چارچوب قانون اقتدار خود را داشته باشد.

 

منتظری گفت: قوه قضائیه مقتدر مانند قوه دفاعیه مقتدر موثر است میتوانید در ایجاد امنیت بهره ببرید اشکال را منطقی و حقوقی بگویید.

 

 

  • 19
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش