مهمترین عناوین خبری
دوشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۴
۱۳:۰۳ - ۲۳ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۶۰۷۵
حقوقی، قضایی و انتظامی

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی خبر داد؛

دستگیری عامل اختلاس از ۲ شعبه بانک در مشهد

اختلاس,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی

رئیس سابق یکی از شعبه های بانک تجارت در مشهد که از حدود یک سال قبل به اتهام اختلاس میلیاردی با سندسازی های صوری تحت تعقیب پلیس قرار داشت با صدور دستورات ویژه ای از سوی سرپرست فرماندهی انتظامی خراسان رضوی و پیگیری های شبانه کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی، در چنگ قانون گرفتار شد.

 

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی روز گذشته در گفت‌وگویی اختصاصی با خراسان درحالی که به گوشه‌هایی از فعالیت های کارآگاهان پلیس آگاهی اشاره می کرد از دستگیری عامل اختلاس میلیاردی خبر داد و در تشریح این ماجرا گفت: حدود یک سال قبل، بخش های نظارتی بانک تجارت با بررسی اسناد و مدارک یکی از شعبه های این بانک، متوجه سندسازی برای تسهیلات چند صد میلیونی و برداشت های غیرقانونی با شیوه های مختلف شدند که رقم های آن از یک میلیارد تومان نیز فراتر رفته بود! سرهنگ کارآگاه حسین بیات مختاری افزود: پس از آن که ماجرای اختلاس برملا شد، رئیس شعبه بانک که متهم به اختلاس میلیاردی بود به مکان نامعلومی گریخت. بنابراین واحدهای نظارتی بانک مذکور که با هوشیاری و حساسیت ویژه ای این پرونده را پیگیری می کردند با اعلام شکایتی در پلیس آگاهی ، خواستار دستگیری متهم و بازگرداندن وجوه مذکور به بانک شدند.

 

این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع، این پرونده در اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی خراسان رضوی و زیر نظر مستقیم سرهنگ حسین محمدی (رئیس اداره مبارزه با جرایم اقتصادی) مورد بررسی های دقیق قرار گرفت. وی اضافه کرد: بررسی  های کارآگاهان بیانگر آن بود که متهم که حدود ۱۸ سال سابقه کار در بانک را دارد، از مدتی قبل به سمت رئیس شعبه بولوار کلاهدوز منصوب شده بود که با استفاده از برخی شیوه های خاص و سندسازی های صوری، اقدام به برداشت های غیرقانونی و اختلاس کرده است او پس از آن که به ریاست شعبه بولوار مصلای مشهد نیز انتخاب شد به شگردهای خود برای تشکیل پرونده‌های صوری و برداشت غیرقانونی از حساب ها اقدام کرد.

 

سرهنگ بیات مختاری با اشاره به این که تحقیقات نشان می داد متهم به شمال کشور گریخته است، خاطرنشان کرد: کارآگاهان با صدور دستورات ویژه قضایی همچنان در پی ردیابی های اطلاعاتی بودند تا سرنخی از مخفیگاه متهم فراری به دست آورند اما او با تغییر وضعیت و مکان های اختفا، هربار در نقطه دیگری مشاهده می شد تا این که هفته گذشته، کارآگاهان در پی به کارگیری تدابیر سرهنگ ابراهیم قربان زاده (سرپرست فرماندهی انتظامی خراسان رضوی) و همچنین کسب دستورات ویژه ای از مقام قضایی، شیوه عملیات را تغییر دادند و با توسل به شگردهای اطلاعاتی، متهم فراری را به مشهد کشاندند.

 

این مرد ۴۰ ساله که به یک مجتمع مسکونی ۱۶ واحدی در منطقه بولوار صیاد شیرازی رفته بود، سپیده دم به طور ناگهانی در محاصره کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت و در حالی که هنوز خواب آلود و حیرت زده بود در چنگ پلیس گرفتار شد. سرهنگ کارآگاه حسین بیات مختاری ادامه داد: با انتقال متهم مذکور به مقر انتظامی،  وی مورد بازجویی های تخصصی قرار گرفت و ادعا کرد که به نام دوستانش که در یک شرکت خصوصی فعالیت داشتند تسهیلاتی را دریافت کرده و اقساط آن‌ها را نپرداخته است.

 

این مقام انتظامی افزود: متهم ادعا می کند که در ۲۵ فقره سندسازی های صوری حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از حساب ها برداشت کرده است اما مسئولان بانک این مبلغ را حدود یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان ذکر می کنند. رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی تصریح کرد: متهم مذکور که از موقعیت شغلی خود در دو شعبه از بانک های مشهد سوءاستفاده کرده است درباره پول های اختلاس شده نیز ادعا می‌کند که بیشتر مبالغ را برای پرداخت بدهی هایش استفاده کرده است.

 

وی با اشاره به توسل متهم به شگردهای غیرقانونی دیگر برای برداشت از حساب ها خاطرنشان کرد: تحقیقات گسترده در این باره با دستور سرپرست فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی و کشف همه ابعاد این پرونده همچنان ادامه دارد.

 

سیدخلیل سجادپور

 

khorasannews.com
  • 16
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش