یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴
۱۷:۱۸ - ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۳۰۵۹۸۵
حقوقی، قضایی و انتظامی

اشتری: در بحث امنیت با هیچ کس معامله نمی‌کنیم

حسین اشتری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
فرمانده ناجا با تأکید بر اینکه امنیت مثال‌زدنی در اقصی نقاط کشور وجود دارد، گفت:‌ در موقعیتی قرار داریم که آمریکایی‌ها با شرارت ایادی خود را در برخی از کشورها فرستادند و مشاهده کردیم که گروه‌های سلفی و تکفیری چه جنایت‌هایی انجام دادند و همه این‌ها برای آن بود که کشور ایران را ناامن کنند ولی به قوه الهی، هدایت‌های فرمانده کل قوا، مجاهدت‌های رزمندگان اسلام در داخل و خارج و هوشیاری مردم همه توطئه‌ها خنثی شد.

به گزارش ایسنا، طی مراسمی با حضور فرمانده ناجا، استاندار فارس، فرمانده سپاه فارس و جمعی از مسئولان نظامی و انتظامی و اجرایی، ضمن تکریم سردار احمدعلی گودرزی فرمانده انتظامی پیشین، سردار رهام حبیبی، به عنوان فرمانده جدید انتظامی فارس معرفی شد.

فرمانده ناجا در این مراسم گفت: استان فارس بیش از ۱۵ هزار شهید تقدیم اسلام و انقلاب و امنیت مردم کرده و حدود ۹۷۰ نفر از این شهدا مربوط به نیروی انتظامی است که بیش از ۶۰ درصد در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند و مابقی برای نظم و امنیت کشور در اقصی نقاط این سرزمین پهناور به شهادت رسیدند.

سردار حسین اشتری با بیان اینکه استان فارس ویژگی‌های خاصی دارد، افزود: فارس، استانی پهناور و اثرگذار در کشور از بعد امنیتی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و تأثیرگذار با مردمی فرهنگی و فهیم است که شأن این مردم بزرگوار با ثبات و مثال‌زدنی است و بحمد الهی با مجاهدت‌هایی که در سال‌های گذشته صورت گرفته به برکت شهدا و همت مردم و مسئولان، امروز امنیت بسیار خوبی در فارس برقرار است.

اشتری با بیان اینکه جرایم خشن برخی سال‌ها به ۳۵۰ فقره در سال می‌رسید اما امروز کمتر از ۲۰ یا ۱۵ فقره است، گفت: اگر مروری کنیم می‌بینیم تمام آن شرارت‌ها و تهدیدها و آسیب‌هایی که خصوصاً در جرایم خشن داشتیم با لطف و عنایت الهی و همت همکاران با اقتدار توأم با هوشمندی و درایت برخورد شد.

امنیت ایران مثال‌زدنی است

فرمانده ناجا با تأکید بر اینکه امنیت مثال‌زدنی در اقصی نقاط کشور وجود دارد، گفت:‌ در موقعیتی قرار داریم که آمریکایی‌ها با شرارت ایادی خود را در برخی از کشورها فرستادند و مشاهده کردیم که گروه‌های سلفی و تکفیری چه جنایت‌هایی انجام دادند و همه این‌ها برای آن بود که کشور ایران را ناامن کنند ولی به قوه الهی، هدایت‌های فرمانده کل قوا، مجاهدت‌های رزمندگان اسلام در داخل و خارج و هوشیاری مردم همه توطئه‌ها خنثی شد.

ایران تامین کننده امنیت منطقه

وی با بیان اینکه امروز افتخار جمهوری اسلامی این است که توانسته هم امنیت را در داخل کشور مستقر کند هم در کشورهای همسایه و منطقه گفت: توطئه‌ای که استکبار جهانی برای کشورمان در منطقه داشت این بود که طی یکی دو سال بی‌ثباتی و ناامنی و بی‌نظمی را در حد اعلا ء بیاورد که نمونه آن را در سوریه و عراق دیدیم که چه کردند و به هیچکس رحم نکردند و دنبال این بودند که این وضعیت را به داخل ایران اسلامی هم بیاورند اما نتوانستند.

فرمانده ناجا اظهار کرد: امروز نیروی انتظامی، نیروهای مسلح اعم از سپاه، بسیج، ارتش، دستگاه قضایی و امنیتی همگی با اراده و محکم برای برخورد با هرگونه ناامنی ایستاده‌اند و اگر هر از گاهی تحرکات مذبوحانه می‌بینیم با هوشیاری با آن‌ها برخورد می‌شود.

ایران جای عرض اندام گروه‌های سلفی نیست

اشتری با تأکید بر این نکته که جمهوری اسلامی جای عرض اندام اراذل و اوباش و گروه‌های سلفی و تکفیری نیست، به شهادت امام جمعه کازرون اشاره کرد و گفت: شهادت یک روحانی، مردمی، دلسوز ملت و با مردم رخ داد و کمتر از ۴ ساعت نیروی انتظامی قاتل امام جمعه کازرون را دستگیر و تحویل دستگاه قضایی دادند.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی با هیچ گروه و جناحی سر موضوع امنیت معامله نمی‌کند، گفت:‌ روزانه عمیات‌های متعددی در کشور انجام می‌دهیم که برخی منعکس و برخی انعکاس دداه نمی‌شود ولی باید بدانیم که دشمن قدرت عرض اندام ندارد.

آمار بالای کشف جرائم در فارس

فرمانده ناجا با تصریح اینکه اگر جرمی اتفاق بیفتد ما می‌توانیم سریع آن را شناسایی و با آن برخورد کنیم، آمار کشف وقوع جرم توسط ناجا در فارس را بسیار رضایتمندانه توصیف کرد و گفت: حتی گاهی اوقات آمار کشف جرائم بیشتر از وقوع آن است زیرا جرائم سال‌های گذشته را هم کشف می‌کنند.

اشتری، امنیت کشور را در وضع مناسبی ارزیابی کرد و گفت:‌ با اشراف اطلاعاتی و قدرت پیش‌بینی از وقوع جرائم پیشگیری کرده و با آن‌ها مقابله می‌کنیم و اجازه نمی‌دهیم کسانی آرامش،‌ آسایش و احساس امنیت مردم را که سرمایه بسیار بزرگی است را به مخاطره بیندازند.

فرمانده نیروی انتظامی در ادامه به شعار سال اشاره و اضافه کرد: در حوزه اقتصادی یکی از وظایف نیروی انتظامی تلاش برای تحقق شعار سال که رونق تولید است می‌باشد لذا در این راستا با ورود کالاهای قاچاق به کشور و همچنین از خروج کالاهای مورد نیاز مقابله می‌کنیم.

اشتری این نکته را یادآور شد که استان فارس در مسیر کالای قاچاق قرار دارد زیرا به مرزهای آبی کشور نزدیک است گفت: مبارزه با قاچای کالا جزو اولویت ما در استان است همچنین در بحث مبارزه با ورود مواد مخدر و توزیع آن کشفیاتی خوبی در فارس داشتیم که گزارشات امیدوارکننده‌ای وجود دارد.

فرمانده نیروی انتظامی بیان کرد: چون فارس با چند استان مجاور بوده و قطب گردشگری کشورمان است لذا یکی از اولویت‌های ما ارتقای فرهنگ ترافیکی و جلوگیری از تصادفات است که در ۳ ماه نخست سال جاری ۳۰ درصد کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادف نسبت به مدت مشابه در سال گذشته در فارس داشتیم.

تخصیص اعتبارات بیشتر به ناجا

وی با بیان اینکه مجمع نمایندگان فارس فعالیت خوبی در زمینه حمایت از امنیت دارند، گفت: از نمایندگان مجلس می‌خواهیم که با توجه به حساسیت کار و گستردگی و تنوع کار نیروی انتظامی بودجه و اعتبارات بیشتری به ناجا اختصاص دهند چراکه بودجه فعلی تنها خرج حقوق می‌شود و باید فکری در این زمینه کنیم.

اشتری تأکید کرد: امروز حمایت از نیروی انتظامی یعنی حمایت از مردم و ارتقای امنیت و خیران امنیت‌ساز بدانند هر گامی در این جهت بردارند برای آرامش و آسایش مردم و خانواده‌ها برداشته‌اند.

فرمانده ناجا گفت: نیروی انتظامی کاملاً در خدمت مردم است یعنی سازمانی است که هیچ امکاناتی برای خودش نمی‌خواهد بلکه برای انجام مأموریت بهتر می‌خواهد که باید این کمک و اهتمامی که در نمایندگان و شورای تأمین و مسئولان است ارتقاء یابد.

ارتقاء اعتماد مردم به ناجا

وی با بیان اینکه طبق نظرسنجی‌های انجام شده توسط مؤسسات مجاز افکارسنجی در کشور، اعتماد و اطمینان مردم به نیروی انتظامی ارتقاء پیدا کرده است، گفت: این ارتقاء تفاوت معنی‌داری نسبت به سال‌های گذشته داشته است که برای ما یک سرمایه ملی است.

اشتری همچنین به موضوع تکریم و معارفه اشاره و خاطرنشان کرد: بحمد الهی سردار گودرزی در طی ۵ سال فعالیت در ناجا اقدامات خوب و شاخصی انجام دادند که موجب رضایت مردم و مسئولان و پرسنل نیروی انتظامی شده است و جای تقدیر دارد و به همین دلیل وی را به عنوان جانشین فرماندهی کل مرزبانی نیروی انتظامی منصوب می‌کنیم.

وی همچنین سردار حبیبی جانشین سردار گودرزی را یکی از فرماندهان لایق، خوب، ولایی، جهادی، اهل تعامل و دلسوز کارکنان معرفی کرد و گفت: مطمئنیم که با حمایت مسئولان و همکاران سردار حبیبی هم در فارس موفق خواهند بود.

فرمانده ناجا بیان کرد: فرمانده کل قوا توصیه‌ای در خصوص معیشت و صیانت از کارکنان داشتند که امروز قرارگاه صیانتی اعلام می‌کند ارتقای معنویت و حرفه‌ای شدن در ناجا رو به رشد است.

اشتری همچنین از تلاش برای ارتقاء سطح معیشت کارکنان ناجا خبر داد و گفت: ما دستمان خالیست اما مسئولان کمک خواهند کرد تا جبران خلأ و عقب‌ماندگی‌ها را در این زمینه داشته باشیم.

  • 17
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش