
سردار محمد قنبری روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: جانشین فرمانده انتظامی و معاونت اجتماعی انتظامی سیستان و بلوچستان مامور رسیدگی به جزئیات این حادثه شدند.
وی بیان کرد: بزودی اخبار تکمیلی در این رابطه در اختیار رسانه ها قرار داده خواهد شد.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: ماموران انتظامی در حال شناسایی و دستگیری عاملان این حادثه هستند.
یک منبع اگاه نیز به ایرنا گفت: فرمانده انتظامی زابل در یک عملیات شناسایی مورد اصابت گلوله قرار گرفت.
وی ادامه داد: حال عمومی سرهنگ ابراهیمی مساعد و در حال طی مراحل درمان است.
جزئیات زخمی شدن فرمانده انتظامی زابل/ ضارب دستگیر شد
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان: ساعت ۲۳:۳۰ شب گذشته در اجرای حکم دستگیری فردی شرور و سابقهدار تیمی از ماموران پلیس آگاهی شهرستان زابل با هدایت مستقیم فرمانده انتظامی این شهرستان وارد عمل شدند.
- با نزدیک شدن ماموران انتظامی به محل مخفیگاه این فرد شرور، متهم با یک قبضه سلاح گرم به سمت خودرو تیراندازی که سرهنگ"احمد ثمره حسینی" فرمانده انتظامی شهرستان زابل از ناحیه پهلو مجروح و بلافاصله به بیمارستان امیرالمومنین(ع) زابل منتقل شد.
- این فرد شرور ساعتی پس از این حادثه دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش ۲ قبضه سلاح کلاشنیکف، ۸ تیغه خشاب حاوی ۲۳۴ فشنگ جنگی، یک قبضه سلاح شکاری دو لول به همراه ۱۸۰عدد فشنگ شکاری و ۱۶۵عدد پوکه فشنگ شکاری، ۲ عدد فشنگ پرکن اسلحه شکاری، یک عدد شوکر ، ۲ عدد سینه خشاب کلاشنیکف ، یک عدد سینه خشاب اسلحه شکاری و یک قبضه شمشیر کشف کردند.
- 18
- 5