چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴
۱۴:۵۷ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۵۰۴۱۳۳
حقوقی، قضایی و انتظامی

رییس پلیس راهور ناجا: خودروهای داخلی به طور قطع ایمن نیست/ توقف تولیدپراید خواست پلیس راهور ناجاست

سردار سید کمال هادیانفر,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی گفت: به طور قطع خودروهای داخلی ایمن نیست و با تحلیل ۱۱ سال تصادف به وزیر صنعت و معدن و تجارت گفته شد که ۲۴ درصد جانباختگان تصادفات مربوط به خودروی پراید است.

سردار سید کمال هادیانفر روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی معاونان و مدیران حمل و نقل و ترافیک و روسای پلیس راهور کلان شهرها در هتل آسمان اصفهان افزود: در سال گذشته ۱۷ هزار و ۱۳۸ نفر در جاده ها و شهرهای کشور بر اثر تصادف جان باختند  و بیش از ۳۶۵ هزار نفر معلول و مجروح شدند.

وی با بیان اینکه در تصادف راه برگشتی وجود ندارد گفت: این درحالیست که ۳۷ درصد تصادفات و ۷۰ درصد کشته ها در جاده ها رخ می دهد.

سردار هادیان فر افزود: شرایط فعلی کشور در حوزه حوادث ترافیکی  نسبت به سال ۸۵ به دلیل افزایش سطح دانایی و هوشمندی مردم، استفاده از دوربین و تجهیزات بهبود یافته ولی کافی نیست.

وی با بیان اینکه امروز ترافیک دغدغه همه کشورهاست گفت: سالانه ۱.۵ میلیون نفر در دنیا بر اثر تصادف جان خود را از دست می دهند.

رییس پلیس راهور ناجا افزود: آنچه باعث نگرانی است ناهنجاری، بی نظمی ، جانباختگان و شدت تصادفات است که باید از روش ها و شرایط جدید دنیا  استفاده شود.

وی بیان داشت: در سال ۸۵، حدود ۲۷ هزار نفر در جاده های کشور فوت شدند و با ضریب سه تعداد مجروحان و مصدومان است.

سردار هادیان فر افزود:  افزایش جهشی بنزین از یکصد به یکهزار تومان که باعث کاهش سفرها شد ، تشدید مجازات های بازدارنده ، تغییر قانون جرایم و آزاد شدن ورود خودروهای خارجی به کشور ، تا سال  ۹۶  به کاهش آمار حوادث ترافیکی منجر شد.

توقف تولیدپراید خواست پلیس راهور ناجاست

وی خودروی پراید را از وسایط نقلیه ناایمن در جاده های کشور دانست و تاکید کرد:  پلیس راهور ناجا در مکاتباتی خواستار توقف تولید پراید از اواخر سال ۹۸ تا ۹۹ شد.

سردار هادیان فر در عین حال تصریح کرد : تا قبل از سال ۹۶ قطعات خودرو و خودروهای ایمن وارد می شد بطوریکه برخی خودروها بیش از هشت تا ۱۱ ایربگ داشتند و همین موضوع باعث کاهش تلفات حوادث ترافیکی شده بود.

وی افزود: الان در شرایطی هستیم که بنزین از آب ارزان تر است، قانون خیلی بازدارندگی ندارد، واردات خودروهای خارجی متوقف شده و خودروهای داخلی خیلی ایمن نیست و قطعات یدکی نیز کیفیت و ایمنی لازم را ندارد.

وی تصریح کرد: اغلب تصادفات بر اثر آن است که به دلیل نبود قطعه مشکلات خودرو بصورت مستمر ادامه دارد.

رییس پلیس راهور ناجا افزود: براساس بررسی های صورت گرفته در شهرهایی که به  توسعه و تجهیز دوربین ها ، معابر شهری، تقاطع ها، زیرگذرها و روگذرها برای ترددها بیشتر توجه شده آمار حوادث ترافیکی بسیار کاهش یافته است.

وی یادآور شد: در سال ۹۷، یکهزار و ۶۳۸ فوت شده و جرحی در این کلان شهرها ثبت شده  که در مجموع ۳۸ درصد تصادفات در کشور را به خود اختصاص داده است.

سردار هادیان فر افزود:  رانندگان ۲۴ درصد و موتورسیکلت سواران ۳۰ درصد  در تصادفات جان خود را از دست می دهند که این معضل نیازمند توجه بسیار جدی

در بحث توسعه انضباط در کشور است.

باید از ظرفیت حوزه استارتاپ ها و نرم افزارهای هوشمند در حوزه ترافیک استفاده شود

سردار هادیان فر یکی از برنامه های پلیس راهور را  رفتن به سمت حوزه فناوری اطلاعات عنوان کرد و گفت: باید ظرفیت حوزه استارتاپ ها و نرم افزارهای هوشمند در حوزه ترافیک استفاد بهتری شود.

وی تاکید کرد: امروزه در کشور با ۸۰ میلیون نفر جمعیت، ۱۱۰ میلیون گوشی تلفن همراه فعال وجود دارد که ۷۳ درصد آن هوشمند است.

فرمانده راهور ناجا همچنین با بیان اینکه علت  ۹۲درصد تصادفات پس از راه و وسیله، عامل انسانی است گفت: باید تمام ۳۳ دستگاه متولی و مسوول در حوزه ترافیک بر روی رفتار و فرهنگ سازی متمرکز شوند.

دوازدهمین نشست هم اندیشی معاونان و مدیران حمل و نقل و ترفیک و روسای پلیس راهور کلان شهرهای کشور به مدت ۲ روز با هدف تبادل اطلاعات در زمینه کاهش حوادث و موانع ترافیکی و دستیابی به راهکارهای لازم در اصفهان برگزار می شود.

irna.ir
  • 16
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش