دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۲:۳۵ - ۱۳ مهر ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۷۰۳۱۶۶
حقوقی، قضایی و انتظامی

رئیس پلیس کشور:راننده تاکسی باید به مسافری که کشف حجاب می‌کند، تذکر دهد

حسین اشتری,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,حقوقی انتظامی
رعایت حال مسافربرهایی که اخطار کشف حجاب در خودرو گرفته‌اند، کاهش بگو مگوی مردم و پلیس، انجام قریب به ۱۰ میلیون عملیات از سوی پلیس ۱۱۰ در نیمه نخست سال ۹۸ و... از جمله مهم‌ترین محورهای سخنان فرمانده نیروی انتظامی در دومین روز از هفته ناجا بود.

سردار حسین اشتری درباره میزان رضایتش از اقدامات انجام‌شده در مجموعه ناجا و خدمت به مردم گفت: در تمام دنیا شاخصی برای پلیس و تعداد نیروهایش وجود دارد که معمولا بین پنج تا هشت مامور پلیس به ازای هر ۱۰۰۰ نفر جمعیت است اما این آمار در کشور ما کمتر از سه مامور پلیس به ازای هر ۱۰۰۰ نفر است که تلاش کرده‌ایم این خلاء را با امکانات و تجهیزات پر کنیم. البته با چیزی که باید به آن برسیم یک مقدار فاصله داریم.

وی با بیان اینکه کمک به پلیس کمک به نظم و آرامش و آسایش بیشتر برای مردم است، در مورد حقوق ماموران و پرسنل ناجا نیز گفت: حقوق اکثر همکاران ما کمتر از چهار تا پنج میلیون تومان است. بنده تمام سعی و تلاشم را کردم که در بحث معیشت کارکنان گشایشی ایجاد کنیم و در این سه سال هم بخشی از کسری حقوق را جبران کردیم اما به نسبت جاهای دیگر زیاد نیست و وقتی فیش حقوقی همکاران را می‌بینم، شرمنده می‌شوم.

فرمانده پلیس از برقراری ۱۶ میلیون و ۹۷۱ هزار و ۶۰۷ تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در نیمه نخست سال ۹۸ خبر داد و گفت: از این تعداد ۹ میلیون و ۸۴۴ هزار و ۴۲۵ تماس عملیاتی شده است.

اشتری درباره زمان رسیدن ماموران پلیس ۱۱۰ به محل و انتقاد شهروندان از طولانی‌شدن زمان تماس تا حضور تصریح کرد: قبول داریم که بعضی مواقع در رسیدن ماموران ما به صحنه تاخیر ایجاد می‌شود که این به دلایل مختلفی است. بنای ما این است که در عرض کمتر از ۱۰ دقیقه مامورانمان در محل حاضر شوند اما بعضی موارد دیر می‌رسند که به دلیل مواردی نظیر ترافیک، محدودیت در تعداد گشتی‌ها و ... است که سعی ما این است هر ساله این زمان را کوتاه‌تر کنیم.

وی در مورد اعتماد مردم به پلیس نیز گفت: در نظرسنجی‌هایی که توسط چند دستگاه معتبر در کشور انجام شده، پلیس دومین دستگاه از نظر جلب اعتماد مردم است. اما مردم گله و اعتراض دارند که چرا فلان سرقت در محله ما انجام شد و... . ما در جریان اینها هستیم و تمام تلاشمان را برای حل این مسائل انجام می‌دهیم.

کاهش بگومگو بین مردم و پلیس

رئیس پلیس کشور از کاهش بگومگوها بین مردم و پلیس در مقایسه با گذشته خبر داد و گفت: آنقدر در فضای مجازی به این موارد می‌پردازند که مردم تصور می‌کنند زیاد شده است در حالی که اینطور نیست. البته برخی از تصاویر هم تقطیع شده است. در ده‌ها مورد ما بررسی کردیم و دیدیم که مامور ما وظیفه‌اش را درست انجام داده است. مثلا در ماجرای درگیری در یک پارک که حدود دو سال پیش رخ داد، ما فیلم کامل را دیدیم و مشخص شد که خانم متخلف به صورت مامور ما پنجه زده است. در فیلم کامل مشخص بود که مامور ما خیلی خوب با این فرد برخورد کرده و در کمال آرامش به این فرد تذکر داده است.

وی در مورد دلایل انتشار این فیلم‌ها نیز اظهار کرد: این موارد منشاء خارجی دارد و کسانی هستند که قصد خدشه وارد کردن به اقتدار  پلیس را دارند اما نمی‌توانند به هدفشان برسند.

اشتری با اشاره به وقایع دی‌ماه سال ۹۶ در کشور نیز خاطرنشان کرد: در سال ۹۶، ما اسنادی دیدیم از بعضی از مراکز در داخل و خارج کشور که چرا پلیس نمی‌زند و نمی‌کشد. در حالی که رفتار ما تحسین شد و ما به خوبی با این موارد برخورد کردیم و البته با اشرار و اوباش قاطعانه برخورد می‌کنیم.

دست کسی که روی مامور پلیس قمه کشید، قلم شد

فرمانده نیروی انتظامی در مورد فردی که تصاویرش از قمه‌کشی به روی مامور پلیس منتشر شده بود، تصریح کرد: کسی که به روی مامور پلیس قمه کشیده بود، دستش قلم شد.

وی با تاکید بر اینکه امنیت مردم خط قرمز ماست، اظهار کرد: کسی حق ندارد فضای جامعه و محیط‌های عمومی را ناامن کند. ما حتما برخورد می‌کنیم و در چنین مواردی تعارف نداریم.

اشتری در مورد انتشار تصاویری از برخورد برخی از چهره‌های ورزشی و شناخته‌شده با ماموران پلیس نیز گفت: از تمام اینها شکایت کردیم و تمام این افراد هم آمدند و عذرخواهی کردند؛ چه ورزشکار و چه کسانی که در جای دیگر مسئولیتی داشتند. نمی‌خواهم‌ اسم ببرم اما با آن فردی که در جواب مامور ما که گفته سرعتت بالاست، گفته بود «میدونی من کی‌ام؟» برخورد شد. نیروی انتظامی از ماموران خودش حمایت کرد و باعث شد که بیایند عذرخواهی کنند. ما از این موارد ساده نگذشتیم و حتی برخی‌ها زندان هم رفتند.

فرمانده نیروی انتظامی شیرین‌ترین خاطره دوران مسئولیتش را نجات دختر بچه‌ای که از یک خانواده‌ به گروگان گرفته شده بود، عنوان کرد و گفت: ماموران پلیس با کار فشرده اطلاعاتی که کردند، دختربچه را سالم به مادرش تحویل دادند و با دیدن آن صحنه خستگی ماه‌ها تلاش از بدن ما رفت.

برنامه پلیس برای جلوگیری از سگ‌گردانی در پارک

وی در بخش دیگر از سخنانش در پاسخ به اعتراض شهروندی در مورد حضور سگ‌ها در پارک گفت: پلیس برنامه‌هایی دارد که ان‌شاءالله از این موارد جلوگیری کند.

اشتری همچنین در مورد اعتراض رانندگان تاکسی‌های اینترنتی که به خاطر افتادن روسری مسافر خانم تذکر دریافت کرده بودند، گفت: اول اینکه راننده اگر این موارد را ببیند باید تذکر بدهد اما اگر متوجه نشد، همین که به پلیس بگوید متوجه نشده، ما گفته‌ایم این حرف را قبول و حال رانندگان عزیز را رعایت کنند تا مشکلی برایشان پیش نیاید.

فرمانده نیروی انتظامی در پایان از از همکارانش در مجموعه پلیس تشکر کرد و گفت: ماموران ما  از جان و آبرو و زندگی خودشان می‌گذرند برای امنیت مردم. از خانواده همکارانم تشکر می‌کنم. خانواده همکاران ما نقش موثری در پیشرفت همکاران دارند. از خانواده شهدای ناجا هم تشکر می‌کنم. در ماه چند نفر شهید می‌شوند که خیلی از آنها متولد دهه هفتاد هستند و امروز دفاع از وطن و امنیت وطن را بر عهده گرفته‌اند. در پایان هم از هدایت‌‌ها و حمایت‌های مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم.

isna.ir
  • 14
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش