دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۲:۲۰ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۱۰۰۹۹۵
رفاه و آسیب های اجتماعی

رئیس سازمان بهزیستی خبر داد:

استعفای ۱۰۰ نفر از مدیران و کارشناسان سازمان بهزیستی

وحید قبادی دانا,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,آسیب های اجتماعی
رئیس سازمان بهزیستی از استعفای ۱۰۰ نفر از مدیران و کارشناسان این سازمان خبر داد.

به گزارش ایلنا، وحید قبادی دانا، رئیس سازمان بهزیستی کشور امروز (یک‌شنبه) در نشست خبری خود با اصحاب رسانه گفت: حدود ۳ ماه نیم پیش بهزیستی بخشنامه ای درباره تعارض منافع مدیران بهزیستی صادر شد، چرا که برخی مدیران همزمان با پست مدیریتی خود یکی از مراکز را به صورت خصوصی و دولتی اداره  می‌کردند.

رییس سازمان بهزیستی تصریح کرد: در حقیقت بخشنامه ای صادر شد تا مدیران بین وظایف اجرایی و اداره مرکز یکی را انتخاب کنند.

قبادی دانا درباره استعفای مدیران گفت: در این مدت ۲۷۲ نفر از مدیران و کارشناسان سازمان در مراکز مسئولیت داشتند که ۱۷۲ نفر  از سمت خود در مراکز خصوصی استعفا دادند که شامل ۳ نفر از مدیران کل استان، ۶ نفر معاون استانی، ۳۱ نفر رئیس  اداره استان، ۲۶ نفر کارشناس مسئول، ۱۰۵نفر کارشناس ناظر بودند و همچنین ۱۰۰ نفر از سمت مدیریتی خود در سازمان استعفا دادند که شامل دو مدیرکل استان، ۸ معاون استان، ۱۲ رئیس اداره استان و ۱۹ کارشناس مسئول ۵۹کارشناس ناظر بودند.

وی درباره مستمری افراد مجهول الهویه گفت: در خصوص این افراد نیز ماهانه یک میلیون و ۱۴۰ هزار تومان سازمان به مراکز نگهداری پرداخت می‌کند. همچنین برای نگهداری ۲۷ هزار معلول ضایع نخاعی ۵۵۴ هزار تومان حق پرستاری در کارت خانواده شارژ می‌شود.

رییس سازمان بهزیستی تصریح کرد: همچنین از هفته آینده برای ۱۰ هزار خانوار دیگر که دارای معلولیت شدید و خیلی شدید هستند علاوه بر ۲۷ هزار خانوار حق پرستاری در نظر گرفته شده و مبلغ ۲۵۰ هزار تومان کمک هزینه پرستاری پرداخت می شود.

وی ادامه داد: در حوزه مسکن مددجویان نیز تفاهم نامه های خوبی در حال انعقاد است که در دهه فجر اعلام می شود.

قبادی دانا درباره سهمیه بندی بنزین خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه امکان شارژ کارت بنزین سابق برای معلولان وجود نداشت ما نگران وضعیت معلولان بودیم البته برخی معلولان نیز در این زمینه کارت سوخت با مشکل مواجه شدند. با رایزنی هایی که انجام دادیم قرار شد برای معلولان ظرف مدت ۱۰ روز کارت سوخت جدید صادر شود در حال حاضر نیز یک هفته از این زمان می‌گذرد.

وی ادامه داد: به تمام کسانی که دارای معلولیت بوده و کارت معلولیت داشته باشند ۱۰۰ لیتر سوخت تعلق می‌گیرد.

او همچنین درباره مراکز آسیب های اجتماعی که از طرف  شهرداری در اختیار سازمان بهزیستی قرار گرفته است، گفت: طی جلسات مختلف ما از شهرداری و استانداری پیگیر این موضوع بودیم و در منطقه ۵ و ۸ دو مرکز در اختیار سازمان بهزیستی قرار گرفت که فضاهای در اختیار قرارگرفته کافی نیست. ما معتقدیم باید در هر منطقه حداقل یک مرکز در اختیار ما قرار گیرد.

وی درباره گرمخانه های شهرداری گفت: این مراکز در اختیار شهرداری است که نسبت به گذشته ظرفیت بهتری ایجاد شده است.

او درباره درمان و پذیرش معتادان متجاهر منع پذیرش گفت: مسئولیت درمان در کشور با وزارت بهداشت است. موضوع درمان معتادان متجاهر منع پذیرش در کمیته درمان ستاد مبارزه با مواد مخدر مطرح شده است سازمان بهزیستی نیز مسیولیتی در درمان این افراد ندارد.

قبادی دانا همچنین درباره مناطق سیل‌زده گفت: در شهرهای کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان شاهد وقوع سیل بودیم. در هفته اول وقوع سیل، بهزیستی میزان آسیب را بررسی کرد که شامل مواردی مانند آبگرفتی منزل ، تخریب ساختمان، آسیب زمین کشاورزی و آسیب وسایل منزل بود.

رییس سازمان بهزیستی تصریح کرد: برای افرادی که در مناطق سیل زده بودند مبلغی به عنوان کمک هزینه سیل در کارت بانکی آنها شارژ شد. در استان هرمزگان به ۸۵۰ خانوار، درمنطقه جنوبی کرمان به ۹۵۰ خانوار و به ۵ هزار ۵۰۰ خانوار در روستاهای ۶ شهرستان چابهار، کنارک، نیکشهر، فنوج، دلگان در مرحله اول کمک شد که در مرحله دوم نیز ۲هزار ۷۵۰خانوار اضافه شدند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: این مبالغ از ۳۵۰ تومان تا ۱ میلیون تومان است که در کارت بانکی آنها شارژ می‌شود. همچنین ۲ هزار ۷۵۵خانوار در مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان که در نوبت بودند تحت پوشش قرار گرفتند و کمک های مستمر از دی ماه در کارت بانکی آنها شارژ می‌شود.

قبادی دانا تصریح کرد: ۱میلیارد تومان برای رفع آسیبی که به مددجویان در مناطق سیل زده وارد شده بود هزینه شد و ۲ میلیارد ۷۵۰ میلیون تومان کمک غیر نقدی در سیستان و بلوچستان تخصیص یافت.

وی ادامه داد: مددجویان سرپرست خانوار علاوه بر کمک های دولت و بنیاد مسکن مبلغ ۱۵ میلیون تومان کمک بلاعوض در منطقه روستایی دریافت می‌کنند که این مبلغ در منطقه شهری ۲۰ میلیون تومان است.

رییس سازمان بهزیستی گفت: حساب بانکی برای کمک های مردمی از طریق رسانه ملی  اعلام شد که ۲ میلیارد تومان تا امروز کمک جمع آوری شده است و به مددجویان بهزیستی که در سیل آسیب دیده اند  اختصاص پیدا می‌کند.

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش