چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴
۱۲:۴۰ - ۳۰ مهر ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۷۰۸۰۳۰
اخبار افغانستان

عبدالله:دشمنان برای ترور فرمانده پلیس قندهار شایعه می سازند

دولت وحدت ملی افغانستان,اخبار افغانستان,خبرهای افغانستان,تازه ترین اخبار افغانستان
«عبدالله عدالله» رئیس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان با انتقاد از انتشار اخبار نادرست در مورد ترور فرمانده پلیس قندهار گفت: شایعات منتشر شده مبنی بر دخالت نیروهای آمریکایی در این حمله کار دشمنان این کشور است و از مردم خواست تحت تأثیر چنین توطئه هایی قرار نگیرند.

به گزارش ایرنا، عبدالله روز دوشنبه در نشست شورای وزیران گفت که شماری از مردم تحت تأثیر شایعات قرار گرفته اند و فکر می کنند که مسئول قتل ژنرال «عبدالرازق اچکزی » فرمانده پلیس استان قندهار که پنجشنبه گذشته ۲۶ مهر ماه در داخل استانداری کشته شد دسیسه نیروهای ناتو است و این ایده را در صفحات اجتماعی منتشر کرده اند.

 

وی گفت که مسئولان قتل عبدالرازق همان افرادی هستند که این شایعه را نشر کردند که نظامیان حمایت قاطع در کشتن وی دست داشتند و این توطئه غیر قابل قبول است و از مردم خواست که اجازه ندهند این شایعات صف آنها را در برابر تروریسم مخدوش کند.

 

رئیس اجرایی افغانستان گفت که آنهایی که به تروریسم پناهگاه می دهند و تجهیزات را برای حملات آنها در داخل کشور فراهم می کنند در شایعه سازی و نفاق افکنی ها بر ضد دولت و همکاران خارجی نیز دست دارند و مردم نباید فریب این توطئه را بخورند و در کارکردهای دولت شک و تردید پیدا کنند.

 

عبدالرازق فرمانده پلیس قندهار و «مومن حسین خیل» رئیس امنیت قندهار در یک حمله تروریستی که همزمان با پایان جلسه هماهنگی مسئولان افغان و نیروهای نظامی ناتو برای تامین امنیت برگزاری انتخابات روز شنبه ۲۸ مهر جریان داشت، کشته شد و در آن جلسه «اسکات میلر» فرمانده آمریکایی نیروهای ناتو مستقر درافغانستان نیز حضور داشت.

 

گروه ترویستی طالبان مسئولیت این حمله را پذیرفت اما در شبکه های اجتماعی و رسانه های محلی گزارش ها و تحلیل هایی از این دست منتشر شده است که نیروهای خارجی در این حادثه نقش داشته اند.

نظامیان خارجی به تازگی افشاء کردند که یک ژنرال آمریکایی با دو تن از همراهانش در حمله قندهار زخمی شدند و در بیمارستان نظامیان خارجی در فرودگاه «قندهار» تحت درمان هستند.

 

عبدالله امروز همچنین کم کاری های کمیسیون انتخابات را در جریان برگزاری انتخابات مجلس یاد آور شد و گفت که کاستی هایی در کار و مدیریت آنها وجود داشت که خود کمیسیون هم به آن اعتراف کرده و از مردم عذرخواهی کرده است.

 

وی از کمیسیون خواست که به سوالات و نگرانی های مردم پاسخ دهند و به شکایت های آنها رسیدگی لازم شود تا مردم به نتایج انتخابات اعتماد کنند.

 

 

عبدالله تحلیل های برخی کارشناسان که گفته بودند امکان دارد طالبان به دلیل گفت وگوی صلح به روند انتخابات حمله نکرده باشد، رد کرد و گفت که طالبان تمام توان خود را بکار بست تا جلوی برگزاری آن را بگیرند اما موفق نشد و نیروهای امنیتی کار خود را خوب انجام دادند.

 

مقامات امنیتی افغانستان اعلام کردند که طالبان حدود یک هزار و ۸۰۰ حمله را بر روزهای انتخابات مجلس طرح کردند که با اقدامات نهادهای امنیتی بیشتر آنها خنثی شد و تنها ۲۰۰ حادثه رخ داد.

 

«ویس احمد برمک» وزیر کشور افغانستان به رسانه ها گفته از میان این ۲۰۰ رویداد تعداد زیادی بمب های صوتی و مغناطیسی برای پراکنده کردن مردم از صف انتظار صندوق ها استفاده شد اما مردم رای خود را دادند.

وی گفت که برخی از حملات از جمله یک حمله انتحاری در کابل هم رخ داد که در جمع ۳۶ تن در آن حادثه روز اول انتخابات کشته و ۱۲۰ تن دیگر زخمی شدند.

 

 

  • 9
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش