جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۴۷ - ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۲۰۶۷۴۳
انتخابات ریاست جمهوری

ایران ای سرای امید

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,صندوق رای

به گزارش شرق، ماراتن نفس‌گير رقابت‌هاي انتخابات رياست‌جمهوري، فردا با حضور مردم پاي صندوق رأي به خط پايان مي رسد. روز جمعه رئيس دولت دوازدهم با رأي مردم انتخاب مي‌شود و منتخب اكثريت- هركس كه باشد- رئيس‌جمهوري همه مردم ايران است. او بايد ضمن پيگيري مطالبات اكثريت، حقوق اقليت را نيز رعايت كرده و تمام توان خويش را صرف اعتلاي ايران كند.

 

یک روز مانده به انتخابات و در زمانی که فرصت هرگونه تبلیغات برای انتخابات ریاست‌جمهوری به پایان رسیده است، همه توجهات به دعوت مردم پای صندوق‌های رأی معطوف شد. بسیاری از فعالان سیاسی، چهره‌های فرهنگی و اجتماعی و علما و مراجع مردم را به حضور حداکثری در انتخابات دعوت کرده‌اند. در‌این‌میان چهره‌هایی از‌جمله علی‌اکبر ولایتی، محمدجواد ظریف و علی شمخانی، دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، دیده می‌شود.

 

علي اكبر ولايتي، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، با دعوت از مردم ایران برای حضور پای صندوق‌های رأی، انتخابات را تأمین‌کننده عزت، عظمت، امنیت و استقلال کشور دانسته و گفته است: «انتخابات، نماد مشارکت مردم برای تصمیم‌گیری در تمام شئون اداره کشور است. یقین دارم که بار دیگر این حضور، عاملی برای وحدت و انسجام در جهت توسعه و پیشرفت روزافزون ایران اسلامی خواهد بود».

 

زهرا مصطفوی، دختر امام خمینی (ره)، هم با صدور بیانیه‌ای مردم را به شرکت در انتخابات دعوت كرد. در این بیانیه آمده است: «ملت بزرگوار و آزاده ایران، قریب چهار دهه از زمانی می‌گذرد که بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، با این فتوا که «میزان، رأی ملت است» نقشه راه دموکراسی دینی را برای آیندگان به یادگار گذاشت. انتخابات، قلب مردم‌سالاری و جمهوری اسلامی بر پایه آن استوار است. امروز، در آستانه انتخاباتی دیگر قرار داریم که همانند گذشته مشارکت پرشور و انتخاب آگاهانه ما را می‌طلبد.»

 

علی شمخانی، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی، هم با صدور پیامی با اشاره به نقش و اهمیت مشارکت مردمی در تقویت امنیت کشور گفته است: «مشارکت مردم در عرصه  مناسبات خارجی نیز موجب افزایش اقتدار سیاسی، امنیتی، دفاعی و پشتوانه اصلی استیفای حقوق ملی در عرصه بین‌المللی می‌شود». او از عموم مردم ایران درخواست كرده که با لبیک به پیام رهبر فرزانه انقلاب اسلامی مانند همیشه با حضوری حماسی در انتخابات ریاست‌جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا شرکت کرده و پشتیبانی قاطع خود را از نظام اسلامی و ایران سرافراز به رخ جهانیان بکشند.

 

شهيندخت مولاوردي، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، هم گفته است: «اگر زنان خواهان استیفای حقوق شرعی و قانونی خود و به‌نتیجه‌رسیدن تلاش‌های انجام‌شده برای ارتقای  جایگاهشان هستند، باید در انتخابات شرکت کنند؛ چرا‌که این اهداف به طور قطع با مشارکت اندک محقق نمی‌شود. مشارکت حداقلی به طور قطع نمی‌تواند ما را در تحقق اهدافی که مدنظرمان است، یاری دهد؛ بنابراین ما باید در انتخابات مشارکت و از این طریق وضعیت مطلوب مدنظر خود را دنبال کنیم و میدان را خالی نکنیم؛ چرا‌که این کار موجب به‌وجود‌آمدن وضعیتی می‌شود که مطلوب ما نیست».

 

اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیس‌جمهوری، نیز  روز گذشته در دیدار با آیت‌الله زین‌العابدین قربانی، نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت، با تأکید بر لزوم تمکین همگان به رأی ارزشمند ملت گفت: «از فردای برگزاری انتخابات، همه باید برای توسعه ایران اسلامی همت کنند.

 

هر بداخلاقی‌ای که بود، گذشت و روز بعد از انتخابات، همه باید در کنار هم برای آبادانی کشور کار کنیم. اسحاق جهانگیری با بیان اینکه انتخابات سرشار از شور است، افزود: اینکه مردم احساس می‌کنند می‌توانند برای آینده کشور تصمیم بگیرند، امر بسیار پسندیده و مهمی است. روزهای آخر انتخابات، روزهای پرشوری است؛ اما مهم آن است که مسائل کنترل و حد و حدودها رعایت شود.»

 

محمدجواد ظريف، وزیر خارجه ایران، هم با دعوت از مردم برای حضور در پای صندوق‌های رأی گفت: «همه مردم باید شرکت کنند؛ رأی تک‌تک مردم ما در آینده‌شان تأثیر دارد. هیچ‌کس نمی‌تواند آینده‌اش را به دیگران واگذار کند. همه ما باید در انتخابات شرکت کنیم، چه ایرانیان عزیز که در داخل ایران هستند، چه هم‌وطنان خارج از کشور.

 

ما در وزارت خارجه همه تلاشمان را کردیم که زمینه حضور و مشارکت مؤثر هم‌وطنان خارج از کشور را فراهم کنیم. همه باید بدانند هر ایرانی یک نقش بی‌بدیل دارد، در اینکه این کشور در آینده به چه سمتی برود. اطمینان دارم که همه ایرانی‌ها پای صندوق رأی می‌آیند و به یک آینده درخشان برای کشور و برای فرزندانشان رأی خواهند داد. ثبات و آرامش در ایران واقعی است؛ به خاطر اینکه امنیت و ثبات و اقتصاد ایران متکی به مردم است. این حضور مردم همه چیز ما را تعیین می‌کند».

 

معصومه ابتکار، رئیس سازمان محیط زیست، هم گفته است: «با توجه به حضور مردم در عرصه پیش‌بینی می‌شود انتخابات با آرامش پیش برود و مردم حضوری پر‌شور پای صندوق‌های رأی داشته باشند». مصطفی معین، وزير سابق علوم، هم گفت: «من به جوانانی که در ۲۹ اردیبهشت اولین رأی خود را به صندوق‌های رأی می‌اندازند، تبریک می‌گویم و امیدوارم اولین رأی آنها سرنوشت درستی را رقم بزند.

 

انتخابات نقطه عطف تاریخی برای ماست و باید در این انتخابات حضوری با‌شکوه داشته باشیم. خدای بزرگ سرنوشت هر جامعه را در گرو سرنوشت خود قرار داده است».

 

ديروز جامعه مدرسین حوزه علمیه قم هم با صدور اطلاعیه‌ای از مردم برای شرکت پرشور در انتخابات ٢٩ اردیبهشت ١٣٩٦ دعوت کرد. در متن اين اطلاعيه آمده است: «با حضور میلیونی خود در پای صندوق‌های رأی، پرچم قدرت و عظمت ایران را به اهتزاز در‌خواهید آورد و عزت و اقتدار ایران اسلامی به مُهر تأیید شما امت انقلابی مزین خواهد شد...اکنون تکلیف شرعی و مسئولیت الهی برای ملت انقلابی، حضور گسترده در این عرصه سرنوشت ساز است. امید است عزت و سربلندی ایران اسلامی ثمره‌ این مجاهدت خالصانه مردم ایران باشد و حضور پرشور در انتخابات به‌عنوان عمل صالح مورد رضایت درگاه الهی قرار گیرد».

 

آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی، از مراجع تقلید، هم درباره انتخابات گفت: «رأی سفید سطح حضور مردم در انتخابات را پایین می‌آورد و کار درستی نیست و آن ‌کسی را که اصلح است، باید انتخاب کرد. این استاد حوزه علمیه قم گفت: قرائن نشان می‌دهد، تنور انتخابات داغ شده و مردم حضور جدی در پای صندوق‌های رأی خواهند داشت و این جای خوشحالی است که جوانان پای صندوق‌های رأی با شور و نشاط حضور پیدا می‌کنند».

 

او با بیان اینکه شور خوبی در بین مردم ایجاد شده است، گفت: «باید مراقب بود و یقین داشته باشید دشمن دلش می‌خواهد آسیبی به انتخابات بزند و درگیری در میان طرفداران کاندیداها ایجاد کند، با هوشیاری و درایت نقشه دشمنان را نقش برآب کنید تا انتخابات در نهایت آرامش برگزار شود».

 

آیت‌الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه، هم  با صدور پیامی مردم ایران را به حضور باشکوه در انتخابات پیش‌رو دعوت کرد و گفت: «این حضور پرشور در تحکیم ارکان نظام اسلامی و مأیوس‌نمودن دشمنان و در مسیر پیشرفت کشور و حل مشکلات مردم تأثیر بسزایی دارد. به یاری خداوند متعال در روز جمعه برای خلق حماسه‌ای دیگر، حضوری شکوهمند و آگاهانه پای صندوق‌های رأی خواهند داشت و عزم و قدرت ملت ایران را به نمایش می‌گذارند، روشن است رمز پیروزی انقلاب، سرافرازی نظام اسلامی و پیشرفت کشور، اتحاد و همدلی و حضور جدی مردم در صحنه و ولایت‌مداری آنها است و حوزه‌های علمیه نیز در کنار مردم شریف و جوانان رشید بر عزم خویش در همراهی مردم و شرکت در انتخابات استوار خواهد بود».

 

 

  • 18
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش