دوشنبه ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴
۱۱:۲۲ - ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۲۰۴۷۶
فیلم و سینمای جهان

۱۰ فیلم سیاسی برتر و دیدنی قرن بیست و یکم؛ از Miss Sloane تا The Death of Stalin

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

روزیاتو | هنر رسانه‌ای بی‌نقص برای نقد و کاوش سیاسی است و فیلم نیز از این قاعده مستثنی نیست. این رسانه مدت‌هاست که به عنوان ابزاری برای سیاست، چه به عنوان پروپاگاندا و چه به عنوان یک نقد سیاسی بر سیستم حاکم، مورد استفاده قرار گرفته است. از همه مردان رئیس‌جمهور گرفته تا کاندیدای منچوری، برخی از بهترین فیلم‌های تاریخ دارای زوایای سیاسی متمایزی در خدمت روایتی دراماتیک یا تریلر هستند. در قرن بیست و یکم نیز به طور مداوم شاهد تولید فیلم‌های سیاسی باکیفیتی بوده‌ایم که در ادامه این مطلب شما را با ۱۰ مورد از آن‌ها آشنا خواهیم کرد.

۱۰- The Post (۲۰۱۷)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

فیلم پُست که در سال ۱۹۷۱ روایت می شود، تلاش های خبرنگاران واقعی روزنامه واشنگتن پست را برای به دست آوردن و انتشار اسناد پنتاگون به تصویر می کشد. این اسناد مجموعه‌ای از گزارش‌ها در مورد مداخله آمریکا در ویتنام، گسترش دامنه اقدامات آمریکا در خاک ویتنام، و نحوه پنهان‌ کردن آن از مردم آمریکا بود. در حالی که آزادی مطبوعات و افشاگری (سوت زنی) همیشه مهم خواهد بود، فیلم پُست در چند سال گذشته بیش از هر زمان دیگری مرتبط و ملموس شده است.

روزنامه واشنگتن پست که زمانی به عنوان سنگر روزنامه نگاری و گزارشگری باکیفیت به شمار می رفت، اکنون به مالکیت جف بزوس درآمده و رویکردی به اصطلاح «عدم مداخله» در پیش گرفته است. این میلیاردر جنجالی اخیراً اعلام کرده که واشنگتن پست دیگر نظراتی را منتشر نخواهد کرد که «آزادی‌های شخصی و بازار آزاد» را تبلیغ نمی‌کنند.

۹- V For Vendetta (۲۰۰۵)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

بریتانیا تحت کنترل یک رژیم توتالیتر فاشیستی است که مردم را تحت نظارت و انقیاد نگه می دارد. در این استبداد، یک آتش به اختیار نقابدار و مبارز آزادی به نام وی (هوگو ویوینگ) از تکنیک های هرج و مرج و تروریستی برای تضعیف رژیم استفاده می کند. یک آنارشیست جوان به نام ایوی (ناتالی پورتمن) درگیر برنامه ریزی دقیق وی برای سرنگونی دولت می شود.

در حالی که تصویرسازی و شمایل نگاری وی مثل وندتا از آن زمان توسط گزافه گویان فضای آنلاین به بیراهه برده شده است، ارزش ذاتی فیلم و رمان گرافیکی آلن مور که بر اساس آن ساخته شده است، همچنان پابرجاست. ماهیت واقعی و تاریک مبارزه با تمامیت خواهی و اقتدارگرایی در این اقتباس بزرگ از یک اثر ادبی کلاسیک به طور مؤثر و باکلاسی ارائه شده است. این یک فیلم ابرقهرمانی غیر متعارف اما نسبتاً قدرتمند است که در میان جذاب ترین فیلم های این ژانر در هزاره جدید قرار می‌گیرد.

۸- Argo (۲۰۱۲)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

در سال ۱۹۷۹، انقلابیون ایرانی به سفارت آمریکا در تهران یورش برده و ۶۶ کارمند سفارت را گروگان گرفتند. تعداد انگشت شماری از کارمندان سفارت آمریکا در تهران موفق به فرار شدند و در حالی که منتظر نجات بودند به سفارت کانادا پناه بردند. در حالی که برنامه ریزی برای نجات گروگان ها و کارمندان فراری سفارت در جریان است، وزارت امور خارجه و سیا نقشه ای را تدوین می کنند که بر اساس آن، تیمی از نیروهای خود را در پوشش یک گروه فیلمبرداری، به تهران می روند تا یک لوکیشن مناسب برای فیلمبرداری پیدا کنند اما در واقع قصدشان بیرون آوردن کارکنان آمریکایی است.

مطمئناً آرگو یکی از عجیب ترین و در عین حال واقعی‌ترین فیلم‌های جاسوسی قرن بیست و یکم است. این فیلم بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده که در آن دولت آمریکا پس از اشغال سفارتش در تهران، در حالت تدافعی قرار گرفته و می خواهد شهروندانش را بدون درگیری بیشتر خارج کند. در حالی که در واقعیت به ندرت چنین اتفاقی می افتد، آرگو داستانی هیجان انگیز را در مورد پیچیدگی ها و ظرافت های این عملیات فاش می کند، هر چند برای جذابیت بیشتر، عناصری غیرواقعی به آن اضافه می شود.

۷- El Conde (۲۰۲۳)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

در قرن هجدهم، مشخص می شود که یک سرباز سلطنت خواه فرانسوی در واقع خون آشام است. با گذشت زمان، او شاهد انقلاب فرانسه، اعدام ماری آنتوانت و طیف وسیعی از تحولات سیاسی می شود. این سرباز در نهایت به شیلی می‌رود و به ارتش می‌پیوندد، درجات ترقی را طی می‌کند و در نهایت به دیکتاتور معروف شیلی، آگوستو پینوشه، تبدیل می شود.

هجو و نگرش کمدی تاریک، ابزارهای در دسترس و مؤثری برای بحث در مورد موضوعات ثقیل از جمله فاشیسم و ​​اقتدارگرایی هستند. فیلم سیاسی کنت یک تحلیل با تصویرسازی زیبا، آگاهی بخش و در عین حال کمدی از یک دیکتاتور سابق است که می خواهد به جاودانگی خود پایان دهد. هجو می تواند قدرتمند و تحریک کننده باشد، و در مورد فیلم کنت، به خدمت گرفتن یک دیکتاتور در نقش یک خون آشام رو به سقوط، به تشریح دقیق تر شهرت مردی که لیاقت احترام و داشتن یک میراث را ندارد، کمک می کند.

۶- Miss Sloane (۲۰۱۶)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

الیزابت اسلون (جسیکا چستین) یک لابی گر معتاد به کار است. کار او مستلزم آن است که از پشت صحنه بر سیاست تأثیر بگذارد و نتایج سیاسی و افکار عمومی را بر اساس نیازهای مشتریانش تحت تأثیر قرار دهد. جدیدترین مشتری الیزابت از لایحه ای حمایت می کند که کنترل ها و تعادلات مرتبط با داشتن سلاح گرم را افزایش می دهد. این ماموریت، الیزابت و کارمند زیردستش، اسمه (گوگو امباتا-راو) را به یک ماجراجویی تاریک می برد.

خشونت با سلاح گرم و اقداماتی که می توان برای جلوگیری از آن انجام داد، برای برخی موضوعی پیچیده و بحث برانگیز است. برای دیگران، این یک تصمیم سرراست بین سود و فردگرایی در مقابل امنیت عمومی و خیر یک جامعه است. در حالی که دلایل اخلاقی زیادی پشت تصمیمات مردم در این مقوله وجود دارد، دوشیزه اسلون بررسی می کند که چقدر اخلاق در این حوزه نقش ناچیزی ایفا می کند. در عوض، نفوذ از طریق لطف، کمک مالی و سایر تاکتیک‌های پنهانی به دست آمده و حفظ می‌شود.

۵- The Favourite (۲۰۱۸)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

در بریتانیای کبیر در اوایل قرن ۱۸، ملکه آن (اولیویا کولمن) رئیس دولت است. علیرغم قدرتش، او علاقه ای به حکومت نداشته و در عوض خرگوش های دست آموز پرورش داده و برای سقط جنین های زیادی که متحمل شده است عزاداری می کند. در حالی که ملکه از نظر عاطفی در بحران قرار دارد، دو خواهرزاده او به نام‌های ابیگیل هیل (اما استون) و لیدی سارا چرچیل (ریچل وایز) برای جلب توجه و علاقه ملکه با هم رقابت می‌کنند. هر کسی که علاقه ملکه آن را به خود جلب کند اساساً بر انتخاب ها و نفوذ و دارایی های قابل توجه او کنترل خواهد داشت.

سیاست بسیار خصوصی تر از آن چیزی است که به نظر می رسد. در حالی که دولت‌ها کلیت کشورها و آینده‌ها را شکل می‌دهند، بسیاری از دستاوردهایشان به دلیل شبکه‌ها، دوستی‌ها و آتوهایی است که از یکدیگر دارند. فیلم سوگلی نمونه بارزی این است که چگونه یک رهبر آسیب پذیر می تواند توسط اطرافیانش تحت تاثیر و مورد سوء استفاده قرار گیرد. در حالی که فیلم‌های سیاسی به شدت متفاوت هستند، سوگلی تنها فیلم تاریخی قرن بیست و یکم نبود که به بررسی سوء استفاده از یک شخصیت سلطنتی و تبدیل کردن او به یک عروسک خیمه شب بازی می پردازد. A Royal Affair یک درام سیاسی تاریخی عالی است که مضامین مشابهی را بررسی می کند.

۴- Inside Job (۲۰۱۰)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

چارلز فرگوسن، سرمایه گذار فرشته سابق و دانشجوی علوم سیاسی و ریاضیات، به بحران مالی جهانی سال ۲۰۰۸ علاقه مند بود و به دلیل پیشینه خود، بینش منحصر به فردی نسبت به این سقوط مالی داشت. او زمان و تحصیلات خود را صرف ساخت مستندی درباره این موضوع کرد که در نهایت توسط مت دیمون روایت شده و برنده بهترین فیلم مستند بلند در اسکار ۲۰۱۱ گردید.

بحران مالی جهانی در سال ۲۰۰۸ جهان را تغییر داد. تأثیر آن سرنوشت افراد زیادی را تغییر داد، اما منشأ آن پیچیده به نظر می رسد و عمداً توسط گروه هایی که از جهل عمومی سود می برند، مبهم تر شده است. Inside Job عمیقاً به این می پردازد که دقیقاً چه اتفاقی در جریان این ماجرا افتاد، چگونه می تواند دوباره اتفاق بیفتد و چگونه مردم عادی از آن متضرر می شوند، در حالی که معماران فاجعه پاداش ها را درو می کنند. این مستند بسیار بی پرده و سرراست است، اما فقدان زواید آن به موضوع مهمش وزن و اهمیت بیشتری می بخشد.

۳- The Death of Stalin (۲۰۱۷)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

در فیلم مرگ استالین، خفقان نفوذ مسکو همه جا حاضر است و نظارت ژوزف استالین (آدرین مک‌لافلین) اجتناب‌ناپذیر است. بنابراین، هنگامی که دیکتاتور از حال می رود و در نهایت می میرد، سردرگمی زیادی در مورد اینکه برای مدیریت این وضعیت چکار باید کرد، وجود دارد. نزدیکترین مشاوران استالین از ناخوشی او مطلع می شوند، اما نمی توانند پزشکی برای رهبرشان پیدا کنند زیرا بیشتر پزشکان حاذق «در گولاگ ها هستند یا مرده اند».

مرگ استالین یک هجو تند و ملموس است که پیامدهای زندگی در دنیای پساحقیقت را بررسی می کند. وقتی یک دیکتاتور تا بی نهایت قدرت داشته و نامیرا جلوه داده شود، پزشکان و تحصیلکردگان دشمن خواهند شد و تغییرات به عنوان شکست تلقی می شود؛ بنابراین، دانستن اینکه وقتی نیاز به تغییر در رهبری باشد چکار باید کرد، دشوار خواهد بود. تطابق این رویداد تاریخی و لنز هجوآمیز، ترکیبی عالی را در مرگ استالین می سازند. واقعیت این دوره از تاریخ از قبل آنقدر مسخره بود که تصویرسازی هجوآمیز از این ماجرا، برای کاوش در این بخش از تاریخ مناسب به نظر می رسد.

۲- Idiocracy (۲۰۰۶)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

جو (لوک ویلسون) یک کتابدار در ارتش ایالات متحده است که تصمیم می گیرد در یک آزمایش نظامی مرتبط با خواب زمستانی شرکت کند. شرکت کننده دیگری در این آزمایش، یک روسپی به نام ریتا (مایا رودولف) است. مدت کوتاهی پس از شروع آزمایش، مشکلی پیش می‌آید و این دو به مدت ۵۰۰ سال در خواب زمستانی می‌مانند. وقتی بیدار می شوند، نفوذ ضد روشنفکری جهان را فرا گرفته است. افراد باهوش از بچه دار شدن منع شده و افراد کم سواد بیشتر از همیشه صاحب فرزند شده اند. نتیجه جامعه ای است که آنقدر کندذهن و ابله است که جو با هوشی معمولی تبدیل به باهوش ترین مرد روی کره زمین می شود.

در حالی که ایدیوکراسی در ابتدا از نظر فروش یا انتقادی فیلم موفق نبود، این فیلم ساخته مایک جاج از آن زمان به عنوان یک دیدگاه پیشگوانه و افسرده کننده از آینده بالقوه انسان مورد توجه قرار گرفته است. از آنجایی که روشنفکری همچنان مورد تحقیر قرار می گیرد، رویکرد بصری و فاش این فیلم به این موضوع بسیار ویرانگر و کمی وحشتناک است. ضد روشنفکری تنها گرایش در خط آتش فیلم ایدیوکراسی نیست. این فیلم به بررسی رشد جمعیت، تأثیرات افراد بدون فرزند و اینکه چقدر رشد جمعیت برای دستور کار سرمایه‌داری ضروری است، می‌پردازد.

۱- Children of Men (۲۰۰۶)‎

فیلم سیاسی,فیلم های سیاسی برتر

بلای غیرقابل توضیح ناباروری کره زمین را فرا گرفته است. آخرین نوزادی که به دنیا آمده اکنون ۱۹ ساله است و در ملاء عام ترور می شود. در حالی که سیاره غمگین این ضایعه بزرگ است، یک مامور دولتی به نام تئو (کلایو اوون) توسط یک گروه ستیزه جو از مدافعان حقوق پناهندگان ربوده می شود. این گروه توسط همسر سابق تئو، جولیان (جولین مور) رهبری می شود که برای ماموریت خود به کمک تئو نیاز دارد: تهیه مدارک برای پناهنده ای به نام کی (کلر-هوپ اشیتی)، که اولین زن باردار در ۱۸ سال گذشته است.

در حالی که این فیلم فوق العاده آلفونسو کوارون به صراحت درباره سیاست نیست، به ندرت می توان یک دنیای پادآرمانشهری را بدون سیاسی کردن آن بررسی کرد. فرهنگ اقتدارگرایانه ضد مهاجرتی که بر شخصیت‌های فیلم تأثیر می‌گذارد، محصول مستقیم اپیدمی ناباروری در کانون داستان است. فرزندان انسان تذکری شفاف و صریح از این است که وقتی اوضاع بغرنج می‌شود، برای رژیم‌های فاشیستی و دولت‌های اقتدارگرا راحت‌تر می‌شود که کنترل را در دست بگیرند و از موقعیت موجود به نفع خود استفاده کنند.

  • 9
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
دیالوگ های ماندگار درباره خدا

دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا پنجره ای به دنیای درون انسان می گشایند و راز و نیاز او با خالق هستی را به تصویر می کشند. در این مقاله از سرپوش به بررسی این دیالوگ ها در ادیان مختلف، ادبیات فارسی و سینمای جهان می پردازیم و نمونه هایی از دیالوگ های ماندگار درباره خدا را ارائه می دهیم. دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا همیشه در تاریکی سینما طنین انداز شده اند و ردی عمیق بر جان تماشاگران بر جای گذاشته اند. این دیالوگ ها می توانند دریچه ای به سوی دنیای معنویت و ایمان بگشایند و پرسش های بنیادین بشری درباره هستی و آفریننده آن را به چالش بکشند. دیالوگ های ماندگار و زیبا درباره خدا نمونه دیالوگ درباره خدا به دلیل قدرت شگفت انگیز سینما در به تصویر کشیدن احساسات و مفاهیم عمیق انسانی، از تاثیرگذاری بالایی برخوردار هستند. نمونه هایی از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا در اینجا به چند نمونه از دیالوگ های سینمایی معروف درباره خدا اشاره می کنیم: فیلم رستگاری در شاوشنک (۱۹۹۴): رد: "امید چیز خوبیه، شاید بهترین چیز. و یه چیز مطمئنه، هیچ چیز قوی تر از امید نیست." این دیالوگ به ایمان به خدا و قدرت امید در شرایط سخت زندگی اشاره دارد. فیلم فهرست شیندلر (۱۹۹۳): اسکار شیندلر: "من فقط می خواستم زندگی یک نفر را نجات دهم." این دیالوگ به ارزش ذاتی انسان و اهمیت نجات جان انسان ها از دیدگاه خداوند اشاره دارد. فیلم سکوت بره ها (۱۹۹۱): دکتر هانیبال لکتر: "خداوند در جزئیات است." این دیالوگ به ظرافت و زیبایی خلقت خداوند در دنیای پیرامون ما اشاره دارد. پارادیزو (۱۹۸۸): آلفردو: خسته شدی پدر؟ پدر روحانی: آره. موقع رفتن سرازیریه خدا کمک می کنه اما موقع برگشتن خدا فقط نگاه می کنه. الماس خونین (۲۰۰۶): بعضی وقتا این سوال برام پیش میاد که خدا مارو به خاطر بلاهایی که سر همدیگه میاریم می بخشه؟ ولی بعد به دور و برم نگاه می کنم و به ذهنم می رسه که خدا خیلی وقته اینجارو ترک کرده. نجات سربازان رایان: فرمانده: برید جلو خدا با ماست ... سرباز: اگه خدا با ماست پس کی با اوناست که مارو دارن تیکه و پاره می کنن؟ بوی خوش یک زن (۱۹۹۲): زنها ... تا حالا به زن ها فکر کردی؟ کی خلقشون کرده؟ خدا باید یه نابغه بوده باشه ... زیر نور ماه: خدا خیلی بزرگتر از اونه که بشه با گناه کردن ازش دور شد ... ستایش: حشمت فردوس: پیش خدا هم که باشی، وقتی مادرت زنگ می زنه باید جوابشو بدی. مارمولک: شاید درهای زندان به روی شما بسته باشد، اما درهای رحمت خدا همیشه روی شما باز است و اینقدر به فکر راه دروها نباشید. خدا که فقط متعلق به آدم های خوب نیست. خدا خدای آدم خلافکار هم هست. فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد. او اند لطافت، اند بخشش، بیخیال شدن، اند چشم پوشی و رفاقت است. دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم مارمولک رامبو (۱۹۸۸): موسی گانی: خدا آدمای دیوونه رو دوس داره! رمبو: چرا؟ موسی گانی: چون از اونا زیاد آفریده. سوپر نچرال: واقعا به خدا ایمان داری؟ چون اون میتونه آرامش بخش باشه. دین: ایمان دارم یه خدایی هست ولی مطمئن نیستم که اون هنوز به ما ایمان داره یا نه. کشوری برای پیرمردها نیست: تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا، از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد، البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمی کردم! دیالوگ های ماندگار درباره خدا؛ دیالوگ فیلم کشوری برای پیرمردها نیست سخن پایانی درباره دیالوگ های ماندگار درباره خدا دیالوگ های ماندگار درباره خدا در هر قالبی که باشند، چه در متون کهن مذهبی، چه در اشعار و سروده ها و چه در فیلم های سینمایی، همواره گنجینه ای ارزشمند از حکمت و معرفت را به مخاطبان خود ارائه می دهند. این دیالوگ ها به ما یادآور می شوند که در جستجوی معنای زندگی و یافتن پاسخ سوالات خود، تنها نیستیم و همواره می توانیم با خالق هستی راز و نیاز کرده و از او یاری و راهنمایی بطلبیم. دیالوگ های ماندگار سینمای جهان درباره خدا گردآوری: بخش هنر و سینمای سرپوش

ویژه سرپوش