جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۵:۲۵ - ۰۱ خرداد ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۳۰۰۱۸۰
انتخابات ریاست جمهوری

درسها و عبرت‌های انتخابات ۹۶

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,رضا سلیمانی

درسها و عبرت‌های انتخابات ۹۶سرانجام در روز ۲۹ اردیبهشت ماه پس از فراز و فرودهای فراوان و وقایع تلخ و شیرین ایام تبلیغات انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری، مردم ایران با فهم و درک سیاسی بالای خود، دکتر حسن روحانی را قاطعانه برای دومین بار به عنوان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران انتخاب کردند و یکبار دیگر با آرای معنادار خود، همدلی، اتحاد، یکپارچگی، شور و شعور را در نظام اسلامی ایران به نمایش گذاشتند و در یک کلام مشی اعتدال و عقلانیت را برگزیدند و گل کاشتند.

 

امّا وقایع و اتفاقات دوران اول دولت آقای دکتر روحانی و به ویژه ماه‌های  آخر سال ۹۵ و تشدید آن در دو ماه اول سال ۹۶ تا روز قبل از انتخابات، مسائلی نیست که بشود به سادگی از کنار آن گذشت.

 

قبل از تشکیل دولت یازدهم، دکتر روحانی مورد بیشترین هجمه، توهین و افترا از سوی گروه‌های تمامیت‌خواه و انحصارطلب قرار گرفت ولی علی‌رغم همه هجمه‌ها و توهین‌ها، ایشان با ارائه برنامه‌های جامع و با حمایت مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و بزرگان اصلاحات، پیروز انتخابات سال ۹۲ شد، ایشان در طول چهار سال دوره اول همچنان مورد بی‌مهری و سنگ‌اندازی معاندان و بدخواهانش قرار گرفت. به گواهی تیترها، اخبار و گزارش‌های رسانه‌های خاص و حتی صداوسیما، هیچ رئیس‌جمهوری در تاریخ ایران به حد و اندازه دکتر روحانی مورد توهین و هجمه و تخریب مخالفانش قرار نگرفت.

 

از مصاحبه‌های ساختگی و نمایشی گرفته تا تیترهای دروغ، شایعه سازی و سیاه‌نمایی‌هایی که صداوسیما هر شب و روز علیه دولت به ویژه در بخشهای خبری ۳۰/۲۰ انجام می‌داد تا ساخت کلیپ‌های طنز، تمسخرآمیز و تخریبی علیه دولت و به ویژه شخص رئیس‌جمهور که در این اواخر شاهد بودیم در مصونیت کامل، علناً رئیس‌جمهور منتخب مردم را دروغگو، متوهم و ... می‌خواندند که تکرار آن در این جا در شأن این مقال نیست.

 

اما جا دارد پس از انتخابات یک «خسته نباشید» و دست مریزاد هم به مخالفین دکتر روحانی به ویژه سازمان صداوسیما بگوییم که الحق و الانصاف از هیچ تلاش و ترفندی برای حمایت از یک کاندیدای خاص و تخریب دکتر روحانی فرو گذار  نکردند و مخالفین تمام ابزار و امکانات فرهنگی، تبلیغاتی و توان و توشه خود را با کمک سازمان صداوسیما به کار گرفتند که دولت مستقر تک دوره‌ای شده و روحانی به دور دوم ریاست جمهوری راه پیدا نکند. برنامه‌های تبلیغات رقبا از صداوسیما به گونه‌ای پخش و نمایش داده می‌شد که بیشترین تأثیر را در بیننده بگذارد. نمی‌دانم جدای از بدنه کارکنان شریف سازمان صداوسیما اعم از خبرنگاران و عوامل دیگر، برنامه‌سازان سیاسی این سازمان تا کی و کجا می‌خواهند برخلاف جریان افکار عمومی حرکت کنند؟!

 

آیا این تصمیم‌سازان تا به حال به این واقعیت مهم و اساسی پی نبرده‌اند که مردم ایران فهیم و عاقلند و فرق تبعیض، تخریب، سیاه نمایی و بی‌عدالتی یک جریان خاص سیاسی علیه دولت را با نقد و انتقاد دلسوزانه به خوبی می‌فهمند؟ متأسفانه در دروان دولت یازدهم رسانه‌های مخالف که از تجهیزات و امکانات رسانه‌های سمعی و بصری و مکتوب پیشرفته و فراوان و امنی هم برخوردارند، بدترین توهین‌ها و تهاجمات و دروغها را به رئیس‌جمهور منتخب مردم روا داشتند و تازه دولت مظلوم را هم متهم می‌کردند که تحمل نقد و انتقاد را ندارد!!

 

به هر حال امیدواریم دست‌اندرکاران این رسانه‌ها و سایت‌ها و مسؤولان و برنامه‌سازان سیاسی سازمان صداوسیما با نظر و خواست قاطبه و اکثریت مردم همراه شوند و از وقایع انتخابات اخیر به ویژه انتخابات ۹۶ درس عبرت گرفته و بیش از این در جهت مخالف جریان افکار عمومی جامعه حرکت نکنند و دست از انحصارگرایی و تبعیض و بی‌عدالتی بردارند. 

 

بجاست در این ایام خجسته و مبارک پس از پیروزی جریان اعتدال و عقلانیت در جامعه، به روح بلند و ملکوتی مرحوم حضرت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی درود و سلام بفرستیم و عرض کنیم که حضرت‌ آیت‌الله، چقدر در این روزها در میان ما جای شما خالی است! حتماً روح بلند شما خشنود و ناظر است که خط اعتدال و مشی عقلانیتی که در جامعه ترسیم کردید و تا  آخر عمر پای آن ایستادید، همچنان در جامعه ثمر می‌دهد و همان‌گونه که خود فرمودید: اکنون جامعه به ویژه جوانان به حدی آگاه شده‌اند و راه خود را به خوبی پیدا کرده‌اند که انسان راحت می‌تواند بمیرد. روحت شاد و راهت پر رهرو باد.

 

 سرانجام سخنی با رئیس‌جمهور محبوب ایران، دکتر روحانی و دولتمردان ایشان،

جناب آقای دکتر روحانی، مطمئن باشید مخالفان شما علاوه بر ادامه کارشکنی‌ها و سنگ‌اندازی‌های گذشته، در دوره دوم دولت شما، نیز همچنان به این کارشکنی‌ها و عداوتها بیشتر از گذشته ادامه خواهند داد و رسانه‌ها، جراید، سایت‌ها، خبرگزاری‌های مخالف و به ویژه صداوسیما هم همچنان، سعی در پنهان کردن نقاط قوت دولت و برجسته کردن نقاط ضعف خواهد داشت.

 

در واقع در دور دوم دولت حضرت‌عالی در پی انتقام‌گیری نیز خواهند بود. لذا شما و دولتمردانتان راه سخت و دشواری پیش رو دارید و باید علاوه بر مقابله و خنثی کردن این عداوتها، با اقتدار و عزت با دولتی کارآمد و توانمند و با تکیه بر اراده و عزم راسخ مردمی که خالصانه و وفادارانه به شما رأی دادند با رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، مشکلات را رفع کرده و برای سعادت و توسعه پایدار ایران عزیز تلاش کنید که قطعاً لطف خداوند یاری رسان شما خواهد بود.

 

و سرانجام اینکه، جناب آقای دکتر روحانی، مردم ایران یکبار دیگر با رأی قاطع خود به شما و دولت اعتدال رأی اعتماد و موافقت دادند. امیدواریم که قدر این مردم قدرشناس و فهیم را بیشتر از گذشته بدانیم و خدمت به محرومان و مستضعفان به ویژه مناطق محروم و روستایی را که هوشیارانه فریب شعارهای اغوا کننده و ادعای سه برابر کردن یارانه‌ها و ... را نخوردند، سرلوحه کار دولت قرار گیرد تا انشاءالله در پایان این دوره بتوانید برای ادامه راه سعادت کشور و سربلندی  آیندگان، همچون مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس‌جمهور ساز باشید. انشاءالله

 

 

entekhab.ir
  • 13
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش