پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۱:۳۱ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۱۱۰۳۱۷۵
انتخابات ریاست جمهوری

محسن میردامادی: در سال ۱۴۰۰ باید به یک تیم رأی دهیم نه به یک فرد

محسن میردامادی,اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری

جریان اصلاحات همواره براساس منطق، فرایندهای انتخابی، گفت‌وگو و حرکت با محوریت مطالبات مردم و جامعه مدنی حرکت کرده و از این جهت در مقاطع زمانی مختلف هرزمان که به سرمایه اجتماعی خود رجوع کرده با اقبال عمومی مردم از فرایندهای انتخابی مختلف به فراخور شرایط و موقعیت پیروز بیرون آمده است.

 

حال چندی است که در ارتباط با رویکرد اصلاح‌طلبان در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ بحث و گفت‌وگو شکل می‌گیرد. محسن میردامادی در این زمینه می‌گوید:« در سال ۱۴۰۰ باید به یک تیم رأی دهیم نه به یک فرد، زیرا وقتی به دنبال فرد می‌گردیم به دنبال یک فرد شناخته‌شده هستیم، اما برای سال ۱۴۰۰ باید فردی را که می‌خواهیم انتخاب کنیم، از قبل تیم خود و مثلاً معاون برنامه‌ریزی، رئیس دفترش را معرفی کند و نیز برنامه مشخص و کاملی داشته باشد تا پس از بررسی مشاوران و رأی آنان به تیم و برنامه‌ها، با شکل‌دادن به یک جبهه منسجم، پیش رویم که در این‌صورت به موفقیت خواهیم رسید».

 

لزوم تدوین استراتژی

با روی کارآمدن دولتی معتدل چندین سال است که اصلاح‌طلبان به کنش سیاسی مشغولند و احزاب فعالانه به کارکرد خود می‌پردازند، اما نکته اینجا است که با برخی عملکرد‌های ضعیف و انتقادآمیز دولت، اصلاح‌طلبان به عنوان مهم‌ترین جریان حامی روحانی در شرایط سختی قرار گرفته‌اند و با وجود در پیش بودن انتخابات مجلس یازدهم و متعاقب آن ریاست جمهوری سیزدهم در سال ۱۴۰۰ با معضلی به نام احتمال عدم مشارکت سرمایه اجتماعی در فرایندهای انتخابی مواجهند. در این راستا بسیاری از فعالان سیاسی اصلاح‌طلب معتقدند که در فاصله کمتر از ۱۳ ماه مانده به انتخابات مجلس در اسفند ۹۸ باید سازوکاری فراهم شود تا بتوان امید و اعتماد مردم را به این جریان سیاسی بازگرداند تا اصلاح‌طلبان بتوانند گام چهارم را در انتخابات آینده مانند ۳ گام گذشته موفق بردارند.

 

لذا شکی نیست که اگر اصلاح‌طلبان بتوانند با استراتژی دقیقی در انتخابات آینده سرمایه اجتماعی خود را به میدان بیاورند به احتمال فراوان در انتخابات ۱۴۰۰ نیز حرف‌های زیادی برای گفتن خواهند داشت. گرچه نباید شرایط و موقعیت‌های آن زمان و محدودیت‌های نظارتی را نیز از یاد برد.

 

قدرت مطلقه؟ وجود ندارد

یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب طی سخنانی در نشست کمیسیون آموزش مجمع زنان اصلاح‌طلب با تاکید بر این‌که «موضوع تحزب در دو دهه اخیر، به خصوص از سال ۷۶ و حتی قبل از آن، رونق پیدا کرده است»، اظهار کرد: افرادی که در این مورد صاحب‌نظر هستند متأسفانه از روند فعالیت احزاب راضی نیستند پس نیاز به فعالیت بیشتر و حرکت سریع‌تری وجود دارد؛ چراکه هم اصولگرا و هم اصلاح‌طلب از روند سیاسی وضعیت موجود رضایت ندارند. ایسنا نوشت، محسن میردامادی با اشاره به این‌که «در نظام ایران کسی ادعای قدرت مطلقه را ندارد»، گفت: به نظرم در ایران قدرت مطلقه به این معنا که هیچ تحولی بدون دستور آن قدرت مطلق صورت نگیرد، وجود ندارد. اگر قدرت مطلقه واقعاً وجود داشت هیچ‌گاه رئیس دولت اصلاحات و آقای روحانی به ریاست‌جمهوری نمی‌رسیدند و همینطور مجلس ششم و مجلس فعلی شکل نمی‌گرفت. عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت افزود: با توجه به محدودیت‌هایی که نسبت به سایر کشورهای دموکراتیک داریم، این‌گونه نیست که امکان فعالیت در مسیر دموکراسی و تقویت روندهای دموکراتیک را نداشته باشیم؛ بنابراین اگر نتوانستیم به پیشرفت در این زمینه برسیم بیشتر به ضعف عملکرد خودمان باز می‌گردد. وی در ارتباط با پذیرش تحزب در جامعه، اظهار کرد: همه سیاسیون جامعه به این نظر رسیده‌اند که دموکراسی بدون تحزب امکان‌پذیر نیست.

 

رای به تیم، نه به فرد

محسن میردامادی درباره رویکرد اصلاح‌طلبان در انتخابات ۹۸ و ۱۴۰۰ گفت: حمایت از آقای روحانی را در سال‌های ۹۲ و ۹۶ درست می‌دانم. اصل کار اصلاح‌طلبان پس از سال ۸۸ احیای نهاد انتخابات بود که با حمایت از ایشان این اصل احیا شد، اما به نظر من در سال ۱۴۰۰ باید به یک تیم رأی دهیم نه به یک فرد. این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: زیرا وقتی به دنبال فرد می‌گردیم به دنبال یک فرد شناخته‌شده هستیم، اما برای سال ۱۴۰۰ باید فردی را که می‌خواهیم انتخاب کنیم، از قبل تیم خود و مثلاً معاون برنامه‌ریزی، رئیس دفترش را معرفی کند و نیز برنامه مشخص و کاملی داشته باشد تا پس از بررسی مشاوران و رأی آنان به تیم و برنامه‌ها، با شکل‌دادن به یک جبهه منسجم، پیش رویم که در این‌صورت به موفقیت خواهیم رسید. وی با اشاره به ایده شکل‌گیری پارلمان اصلاحات عنوان کرد: پارلمان اصلاحات به این معنا که اصلاح‌طلبان بتوانند یک مجمع فراگیر را به وجود بیاورند تا اکثریت نیروهای قوی اصلاح‌طلب اعم از اعضای احزاب و شخصیت‌ها در آن حضور داشته باشند و این مرجع، مجموعه اجرایی داشته باشد، می‌تواند منجر به موفقیت شود.

 

وی درباره امکان دستیابی اصلاح‌طلبان به وضعیت مطلوب و بازگرداندن اعتماد دوباره مردم به خودشان، گفت: از الان باید برنامه‌ریزی دقیق داشته باشیم و تمام اصلاح‌طلبان به وحدتی که درباره یک مجموعه برای انتخابات ۱۴۰۰ گفته شد، برسند و از حالا این مجموعه را مطرح کنند تا مردم نیز بپذیرند.

 

armandaily.ir
  • 19
  • 2
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش