جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۴۲ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۵۱۹۲۹
اخبار فلزات، طلا و ارز

قیمت بیت کوین به سطح ۲۸ هزار دلار بازگشت

بیت کوین,قیمت بیت کوین در 26 مرداد 1402
قیمت بیت کوین به سطح ۲۸ هزار دلار بازگشت.

قیمت بیت کوین با ریزش چند درصدی به ۲۸۳۴۲ دلار رسید.

سایر رمز ارزها نیز با کاهش قیمتی مواجه شدند. اتریوم به زیر ۱۸۰۰ دلار آمد و بایننس کوین نیز تا قیمت ۲۳۰ دلار ریزش داشت.

اعتراف خالق اتریوم: همه پروژه‌ها درب پشتی دارند!

روزنامه جهان صنعت نوشت: به نظر می‌رسد شبکه‌های مقیاس‌پذیر لایه دوم اتریوم آنقدرها هم که ادعا می‌شود، غیرمتمرکز نیستند. به گفته «ویتالیک بوترین»، خالق و هم‌بنیانگذار «اتریوم»، همه این پروژه‌ها «درب‌پشتی» دارند، به این معنی که قابل تنظیم و دستکاری هستند. «بوترین» در اظهارات جدید خود گفته که توسعه‌دهندگان یا شرکت‌ها می‌توانند تقریباً تمام راه‌حل‌های مقیاس‌پذیری اتریوم را کنترل کنند: «رول‌آپ‌ها و لایه‌های دومی که امروزه در اتریوم وجود دارند، اساسا همه دارای نوعی درب‌پشتی هستند که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهند وارد شوند و پروتکل را متوقف کنند یا تغییر دهند.» درب‌پشتی اغلب یک حساب کاربری چند‌امضایی است که توسعه‌دهندگان یا بنیان‌گذاران آن را کنترل می‌کنند.

در واکنش به این اظهارات «بوترین»، «کریس بلک»، مدافع تمرکززدایی بخش دیفای هم گفت: «این لایه‌های دوم توسط شرکت‌های بزرگ اداره می‌شوند و در نهایت با مقررات مواجه خواهند شد. آنها هرگز به اندازه کافی غیرمتمرکز نخواهند بود. اینها نسخه ۲ بانکداری بزرگ هستند.» زمانی که ایالات‌متحده در نهایت مقررات مربوط به فضای کریپتو را تنظیم کند، این مقررات احتمالاً شامل پلتفرم‌های مقیاس‌پذیری لایه دوم هم خواهد شد. این بدان معناست که شرکت‌های پشت سر آنها که به این درب‌های پشتی دسترسی دارند، باید به قانونگذاران فدرال پاسخ دهند. گفته می‌شود بلاکچین لایه دوم «بیس» هم که اخیراً راه‌اندازی شده، کاملا متمرکز است، زیرا کوین‌بیس این شبکه را کنترل می‌کند. اگرچه برخی دیگر از این شبکه‌ها ادعا می‌کنند که غیرمتمرکزتر هستند، اما با توجه به تسلط شرکت‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر بر آنها، این ادعاها ارزش چندانی ندارند.

«دونالد ترامپ» یک نهنگ «اتریوم» است؟

از طرفی اسناد مالی جدید نشان می‌دهند که دونالد ترامپ، رییس‌جمهوری سابق ایالات‌متحده، یک نهنگ اتریوم است که دارایی دیجیتالی به ارزش ۸/۲ میلیون دلار را در یک کیف پول ارز دیجیتال نگهداری می‌کند. اسناد جدید توسط Citizens for Responsibility and Ethics در واشنگتن (CREW) به دست آمده و جایگزین پرونده قبلی در آوریل می‌شود که نشان می‌داد رییس‌جمهوری سابق بین ۰۰۰/۲۵۰ تا ۰۰۰/۵۰۰ دلار در کیف پول اتریوم خود نگهداری می‌کرد. اسناد CREW در این ماه ثبت شد. این سند اطلاعات بیشتری در مورد سایر محتویات موجود در کیف پول ارائه نکرده است.

بیت کوین,قیمت بیت کوین در 26 مرداد 1402

با این حال، این ذخیره اتریوم، نشان‌دهنده انحراف آشکار از موضع قبلی ترامپ علیه رمزارزها است. در گذشته، رییس‌جمهوری سابق گفته بود که بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال «زودگذر» هستند و ارزش آنها «بسیار بی‌ثبات» است. او اضافه کرد: «دارایی‌های رمزارزی کنترل‌نشده می‌توانند رفتار غیرقانونی، از جمله تجارت مواد مخدر و سایر فعالیت‌های غیرقانونی را تسهیل کنند.»

بر اساس سوابق، مشارکت ترامپ در حوزه توکن‌های غیرقابل تعویض (NFT)، درآمد قابل‌توجهی به مبلغ ۸۶/۴ میلیون دلار به همراه داشته است. نام ترامپ از سال ۲۰۲۲ به عنوان مدیر، رییس‌جمهوری، منشی و خزانه‌دار در فهرست شرکتش قرار گرفته است. از طریق این مجوز، این شرکت NFT از «نام، شباهت و تصویر» او برای انتشار دو مجموعه NFT استفاده کرد که توجه گسترده‌ای را از سوی جامعه ارزهای دیجیتال به خود جلب کرد. سال گذشته، اولین دسته از این مجموعه با تبلیغات و علاقه بسیاری از طرفداران او راه‌اندازی شد. سری دوم هم در آوریل راه‌اندازی شد.

در همین حال، این مجموعه‌های NFT همیشه ارزش خود را تحت تاثیر پوشش رسانه‌ای پیرامون ترامپ دیده‌اند. داده‌های Coingecko نشان می‌دهند در حالی که ارزش مجموعه اول تا زمان انتشار دو برابر شده و به ۱۸۸ دلار رسیده‌‌، ارزش مجموعه دوم بسیار کمتر از ارزش آن در زمان ضرب، یعنی ۹۹ دلار است. مجموعه‌های NFT تحت مالکیت، مدیریت یا کنترل ترامپ، شرکت او یا شرکت‌های وابسته به آنها نیستند. این وب‌سایت همچنین اعلام کرد که این NFTها «سیاسی نیستند و هیچ ارتباطی با هیچ کمپین سیاسی ندارند‌.»

معاملات آتی «بیت‌کوین» و «اتریوم» در ایالات‌متحده آزاد شد

از سوی دیگر در یک تحول پیشگامانه، صرافی ارزهای دیجیتال کوین‌بیس توسط انجمن ملی فیوچرز ایالات‌متحده (NFA) برای ارائه معاملات آتی بیت‌کوین و اتریوم در داخل ایالات‌متحده، تایید شده است. انجمن ملی فیوچرز ایالات‌متحده، سازمانی که توسط کمیسیون تجارت کالاها و معاملات آتی (CFTC) برای این امر تعیین شده، این مجوز را به کوین بیس اعطا کرد و آن را به عنوان اولین صرافی در کشور معرفی کرد که چنین مجوزی را دریافت می‌کند. این حرکت پیامدهای مهمی دارد، زیرا دسترسی به معاملات آتی بیت‌کوین و اتریوم را برای طیف گسترده‌تری از شرکت‌کنندگان در بازار ارزهای دیجیتال فراهم می‌کند. پیش از این، شهروندان ایالات‌متحده از شرکت در معاملات آتی ارزهای دیجیتال محروم بودند.

«کوین بیس» از این تصمیم به عنوان یک لحظه مهم برای صنعت در حال رشد ارزهای دیجیتال استقبال کرد که نوید‌دهنده عصر فرصت‌های گسترده برای مشتریان است. بازار نقدی و محصولات مشتقات تنظیم‌شده کوین بیس، اکنون به‌طور یکپارچه تحت نظارت کمیسیون تجارت کالاها و معاملات آتی و انجمن ملی فیوچرز ایالات‌متحده خواهند بود.

«پل گروال»، مدیر ارشد حقوقی «کوین‌بیس»، ماهیت مورد انتظار این دستاورد را بیان کرد و آن را به عنوان شاهدی بر تعهد تزلزل‌ناپذیر این صرافی برای تضمین ایمنی مشتری توصیف کرد. او همچنین بر نتایج مثبتی که وقتی تنظیم‌کننده‌ها به‌طور فعال شفافیت نظارتی در فضای ارزهای دیجیتال را دنبال می‌کنند، تاکید کرد. جالب اینجاست که این اطلاعیه در زمانی منتشر می‌شود که «کوین‌بیس» درگیر اختلافات حقوقی با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات‌متحده (SEC) است. اقدامات نظارتی کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات‌متحده در برابر صرافی‌های ارزهای دیجیتال برتر بحث‌هایی را برانگیخته و منتقدان این رویکرد را به عنوان قانونگذاری از طریق اجرا می‌خوانند.

این موضع باعث شده است که برخی از بازیگران اصلی این صنعت به فکر ترک ایالات‌متحده باشند. با این حال، تایید «کوین ‌بیس» برای ارائه معاملات آتی بیت‌کوین و اتریوم می‌تواند نشان‌دهنده تغییر بالقوه در این تصور باشد که ایالات‌متحده ممکن است ارزهای دیجیتال و فناوری بلاکچین را ممنوع کند.

  • 15
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
ویژه سرپوش