پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۴:۲۵ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۸۰۱۶۰۰
خاورمیانه

تمامی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های اسرائیل تعطیل شد

تعطیلی کنسولگری‌های اسرائیل,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,خاورمیانه
در پی اعتصاب‌ دیپلمات‌ها و وابسته‌های نظامی رژیم صهیونیستی در اعتراض به شرایط نامساعد مالی، تمامی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های این رژیم در جهان از صبح امروز تعطیل شد.

به گزارش فارس، در پی اعتصاب دیپلمات‌ها و وابسته‌های نظامی اسرائیل به دلیل یک نزاع طولانی با وزارت دارایی اسرائیل در ارتباط با دستمزد و مزایایی که به فرستاده‌های این رژیم پرداخت می‌شود، تمامی سفارتخانه‌ها وکنسولگری‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان امروز (چهارشنبه) تعطیل شد.

روزنامه اسرائیلی «تایمز» گزارش کرد، تعطیلی سفارتخانه‌های اسرائیل در سراسر جهان با هماهنگی وزارت خارجه، وزارت جنگ و فدراسیون کار هیستادروت (Histadrut) و بعد از آن صورت گرفته است که خزانه‌داری رژیم صهیونیستی در خصوص عمل به توافقات پیشین عهدشکنی و اعلام کرد که فرستاده‌های رژیم صهیونیستی در کشورهای دیگر را وادار به بازگرداندن هزاران دلاری می‌کند که برای هزینه‌ها دریافت کرده بودند.

این گزارش‌ حاکی از آن است که تعطیلی سفارتخانه‌های رژیم صهیونیستی در سراسر جهان از ساعت ۰۱:۰۰ صبح روز چهارشنبه به وقت فلسطین اشغالی (۰۲:۳۰ امروز چهارشنبه به وقت تهران) اجرایی شده است.

 بیانیه‌های که بر وب‌سایت‌های هیأت‌های دیپلماتیک رژیم صهیونیستی قرار گرفته بود، در این خصوص اعلام کرد: «به واسطه تصمیم وزارت امور مالی اسرائیل در نقض تفاهماتی که در تاریخ ۲۱ ژوئیه ۲۰۱۹ (۳۰ تیرماه) به توافق و امضای مدیرکل وزارت دارایی رسیده بود و به دلیل اعمال یک روند یکجانبه‌ای که پروتکلی را تغییر می‌دهد که چندین دهه فعال بوده است، ما مجبور به تعطیل کردن سفارتخانه شدیم».

در این بیانیه همچنین نوشته شده بود: «هیچ خدمات کنسولی ارائه نخواهد شد و هیچ‌کس حق ورود به سفارتخانه/کنسولگری را نخواهد داشت».

طبق گزارش تایمز، تعطیلی سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها احتمالاً به آندسته از صهیونیست‌هایی که به خارج از فلسطین اشغالی سفر می‌کنند یا اینکه در موضوعاتی همچون گم شدن روادید یا خدمات فوری پزشکی نیاز به کمک کنسولگری‌ها دارند، لطمه وارد خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، جدال پیش آمده در خصوص مزایا و هزینه‌هایی است که به دیپلمات‌های اسرائیلی و نمایندگان وزارت جنگ این رژیم که در کشورهای خارجی مستقر هستند، پرداخت شده بود و قرار بر آن شده بود که این بودجه، طیف وسیعی از هزینه‌ها از مراسماتی که در اقامتگاه سفیر رژیم صهیونیستی برگزار می‌شود گرفته تا هزینه‌های حمل و نقل را پوشش دهد.

خزانه‌داری رژیم صهیونیستی اخیراً برای تغییر شیوه پرداخت بودجه و تعیین مالیات بر مزایا و بودجه‌ای که به فرستاده‌های این رژیم تعلق می‌گرفت، فشار آورده است که این اقدام تا حد بسیار زیادی به دیپلمات‌ها و رایزن‌های اسرائیل که مدت‌ها است به پایین بودن دستمزد خود اعتراض می‌کنند، لطمه می‌زند.

طبق این گزارش، خزانه‌داری اسرائیل در حال حاضر خواستار تحمیل یک سیستم جدید بازگشتی است به طوریکه دیپلمات‌‌های اسرائیل را وادار می‌کند هزاران دلار از مزایای و بودجه‌ای که دریافت کرده‌اند را بازگردانند.

دیپلمات‌های رژیم صهیونیستی مدتهاست که به پایین بودن دستمزد خود و جو نامساعد کاری خود اعتراض دارند و هر چند سال یکبار، یک تحریم‌های کاری را اجرا می‌کنند که معمولاً به اعتصاب عمومی کشیده می‌شود.

در ژانویه ۲۰۱۱، اعتصاب‌های دیپلمات‌های رژیم صهیونیستی به لغو سفر «دیمیتر مدودوف» رئیس‌جمهور وقت روسیه به فلسطین اشغالی شد. با اینحال در اکثر موارد، اعتصاب‌های آنها چندان نتیجه‌بخش نیست.

در سال ۲۰۱۴، بعد از چندین هفته تحریم‌های کارگری در فلسطین اشغالی که شامل توقف هرگونه تماس با دولت‌های خارجی و تعلیق تمامی خدمات کنسولی در کنسولگری‌های اسرائیل در سراسر دنیا شده بود، دفتر وزارت خارجه در بیت‌المقدس و ۱۰۳ سفارت و کنسولگری رژیم صهیونیستی برای اولین بار در تاریخ رژیم صهیونیستی تعطیل شد.

در نوامبر ۲۰۱۴ (آبان و آذرماه)، نمایندگان اتحادیه کارگری هیستادروت یک توافق جامعی را با مقامات وزارت دارایی برای افزایش پرداختی‌ دیپلمات‌های اسرائیلی به امضا درآوردند و به طور چشمگیری به نزاع طولانی مدت با اتحادیه کارگری پایان دادند.

با اینحال، دیپلمات‌های رژیم صهیونیستی می‌گویند که با گذشت پنج سال، هنوز این توافقنامه به طور کامل اجرا نشده است.

طبق این گزارش، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی با مشکل کسری بودجه درگیر است به طوریکه در ماه سپتامبر (اواخر شهریور تا اواسط مهرماه) اعلام کرد که به واسطه کسری بودجه، مجبور به توقف اکثر فعالیت‌های دیپلماتیک خود در جهان شده است و تصریح کرد که این دستورالعمل حسابدار کل وزارت دارایی بوده که تأکید دارد با مشکل شدید کسری بودجه روبرو شده است.

بر اساس این گزارش، در ۲۰ سال گذشته، بودجه تمامی وزارتخانه‌های رژیم صهیونیستی به جز وزارت خارجه این رژیم دو برابر شده است و بودجه وزارت خارجه اسرائیل کاهش داشته است و هم‌اکنون معادل ۳۶۷ میلیون دلار در سال است.

رژیم صهیونیستی در حال حاضر ۶۹ سفارتخانه، ۲۳ کنسولگری و پنج هیأت نمایندگی ویژه از جمله نمایندگی این رژیم در سازمان ملل دارد.

در ماه می، گزارش «یوسف شاپیرا» بازرس کل رژیم صهیونیستی حاکی از آن بود که برخی از سفرای اسرائیل و کارکنان آنها در پست‌های خارج از فلسطین اشغالی، در شرایط نامساعدی به سر می‌برند و در این گزارش آمده بود که اقامتگاهها و املاک حدود ۲۵۰ تن از کارکنان تحت مسئولیت وزارت خارجه اسرائیل در وضعیت نابسامانی قرار دارد.

  • 15
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش