جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳
۱۲:۰۲ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۱۲۰۳۴۷۷
زنان، جوانان و خانواده

۸ رفتار کودک که نباید نادیده بگیرید

تربیت فرزندان,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,خانواده و جوانان
واکنش نشان ندادن به بی حرمتی بچه به سایرین، دروغگویی ، بی تفاوتی اش به کارهای بد دیگر خردسالان و ... باعث تثبیت این رفتارها در کودک می شود

داشتن فرزند یکی از چالش برانگیزترین جنبه های زندگی است. حتی اگر کتاب های زیادی در این زمینه بخوانید، فیلم های زیادی ببینید و در کلاس های زیادی شرکت کنید، هیچ کدام این فعالیت ها نمی تواند مثل تجربه واقعی داشتن فرزند شما را برای این مسوولیت بزرگ آماده کند.

هم چنان که فرزندان تان رشد می کنند، شخصیت و دیدگاه شان بر اساس تجربیاتی که در زندگی خود کسب کرده اند ، شکل می گیرد و بر این اساس رفتارهای خاصی از آنها بروز می کند که بعضی از آنها مثبت هستند اما بعضی ديگر، ممکن است برای شما نگران کننده باشد و نادیده گرفتن شان باعث تثبیت آن رفتار در کودک شود. در این مطلب به برخی از رفتارهای نگران کننده کودکان اشاره نموده ایم که شما نباید آن ها را نادیده بگیرید. با ما همراه باشید.

بی احترامی به سایرین:بی احترامی به دیگران رفتاری است که هرازگاهی در تمامی خردسالان بروز می کند و مهم است که شما به سرعت اما با روشی نرم با آن برخورد کنید. نادیده گرفتن این رفتار باعث می شود کودک برای انجام آن بی احترامی تا زمانی که توجه شما را جلب کند، تشویق شود. اولین کاری که باید انجام دهید، این است که علت بی احترامی کودکان به دیگران را بیابید. در مرحله بعد می توانید با توضیح علت اشتباه بودن رفتارش را به او بیاموزید تا آرام و ساکت بماند و در هر شرایطی برای گرفتن بهترین نتایج، به دیگران احترام بگذارد.

دروغ گفتن:دروغ گفتن تقریباً در زندگی بیشتر کودکان به طور حتم اتفاق می افتد زیرا کودکان با این رفتار محدودیت های خودشان و کارهایی را که می توانند و نمی توانند انجام بدهند، می سنجند. با این حال مهم است که شما با آرامش و احترام به این رفتار کودک تان بپردازید. کاری که می توانید انجام دهید، این است که اهمیت صادق بودن و نقش اعتماد دیگران به ما در برقراری ارتباط مناسب با آن ها را به فرزندتان بیاموزید. درعین حال به تنبیه مناسبی فکر کنید تا به فرزندتان بیاموزید که دروغ گویی غیرقابل قبول است.

بی ادبی:آموختن اداب رفتار با افراد دیگر امکان دارد کار زمان بری باشد. بنابراین مطمئن شوید که برای آموختن این اداب به فرزندتان، فشار زيادي به او وارد نمی کنید. وقتی رفتار بی ادبانه ای از کودک تان مشاهده کردید، به جای عصبانی شدن ، به آرامی اهمیت احترام به سایرین را یادآور شوید و به او بفهمانید که باید همان طوری با دیگران رفتار کند که دوست دارد دیگران با او رفتار کنند.

بی اعتنایی به کارهای ناشایست دیگر کودکان:اگر کودک شما در محیط مدرسه یا خانه به رفتارهای بد کودکان هم بازی خود مثلا قلدری کردن آن ها بی توجه است، بهتر است شما بی توجهی کودک تان به این رفتار بد را نادیده نگیرید. در این حالت سعی کنید موقعیت را ارزیابی کنید و با همراهی فرزندتان راه حل مناسبی بیابید برای موقعیتی که کودک در آن درگیر است. به فرزندتان کمک کنید درک کند که چرا رفتار آن کودکان اشتباه است و چطور باید با آن برخورد شود.

سرقت:بر داشتن وسایل سایرین یک مشکل کاملا رایج است که برای بسیاری از کودکان پیش می آید. مهم این است که هرچه سریعتر به آن رسیدگی کنید زیرا این رفتار می تواند به یک عادت تبدیل شود. برای مقابله با این مشکل، باید مطمئن شوید که می توانید آرامش تان را حفظ کنید تا کودک پیام شما را دریافت کند، نه این که صحبت های شما باعث ایجاد مشاجره با او شود. به فرزندتان بیاموزید که برای داشتن چیزی باید هزینه آن را پرداخت کند، چیزهایی را که بی اجازه دیگران برداشته است به آن ها برگرداند و از آن ها عذرخواهی کند.

رقابت بی اندازه با خواهر و برادر:اگر دو یا چند فرزند دارید، رقابت بین آن ها میتواند بیانگر یک مشکل باشد. بیشتر اوقات رقابت میان فرزندان از احساس حسادت ناشی می شود. راه حل مشکل این است که اطمینان حاصل کنید برای هر دو فرزند به اندازه مساوی وقت صرف می کنید و با هر دوی آن ها رفتار یکسانی دارید. درباره مشکلات فردی شان با آن ها صحبت و کاری کنید که بفهمند جایگاه برابری نزد شما دارند.

بد زبانی:استفاده از کلمات نامطلوب و زبان توهین آمیز اغلب از طریق والدین به فرزندان منتقل می شود ، گاهی حتی بدون اینکه خودشان متوجه باشند. در واقع کودکان رفتارهای پدر و مادر را به طور ناخودآگاه درونی می کنند. نادیده گرفتن این رفتار در کودکان با سنین بالاتر از ۵ تا ۶ سال می تواند باعث تثبیت آن در کودک شود. ساده ترین راه حل برای پیشگیری، اجتناب از به کار بردن زبان توهین آمیز در مقابل فرزندان است. همچنین باید به آن ها فهماند که این الفاظ، عبارت های مناسبی نیستند و نباید از آن ها استفاده کنند. اگر با وجود تذکرات، کودک رفتار خود را تکرار کرد باید از روش های تنبیهی مانند محروم ساختن او از بعضی امتیازات استفاده کرد.

رفتار خشونت آمیز و پرخاشگرانه:عصبانیت یک احساس طبیعی است که هر انسانی در زندگی خود آنرا تجربه می کند اما اگر این احساس تبدیل به یک رفتار پرخاشگرانه شود، می تواند نشان دهنده چندین مشکل باشد. پرخاشگری رفتاری است که معمولا آموخته می شود. بدین ترتیب باید بفهمید کودک تان آن را از کجا آموخته است و شما چگونه میتوانید این رفتار را در او به حداقل برسانید. آرامش تان را حفظ کنید و برای کودک توضیح بدهید که او هم میتواند در هر شرایطی با آرامش رفتار کند.

khorasannews.com
  • 10
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
علی نصیریان بیوگرافی علی نصیریان؛ پیشکسوت صنعت بازیگری ایران

تاریخ تولد: ۱۵ بهمن ۱۳۱۳

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر، نویسنده و کارگردان

آغاز فعالیت: ۱۳۲۹ تاکنون

تحصیلات: دانش آموخته مدرسه تئاتر در رشته هنرپیشگی

ادامه
پاوان افسر بیوگرافی پاوان افسر بازیگر تازه کار سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۷ تیر ۱۳۶۳ 

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر 

آغاز فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

تحصیلات: لیسانس رشته ی مدیریت بازرگانی

ادامه
امین پیل علی بیوگرافی امین پیل علی بازیکن تازه نفس فوتبال ایران

تاریخ تولد: ۱۷ دی ۱۳۸۱

محل تولد: گیلان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک

تیم: تیم ملی فوتبال ایران

شماره پیراهن: ۱۵

ادامه
ابوطالب بن عبدالمطلب زندگینامه ابوطالب بن عبدالمطلب پدر امام علی (ع)

تاریخ تولد: ۳۵ پیش از عام‌الفیل

محل تولد: مکه

دیگر نام ها: عبدالمطلب، عبدالمناف، عمران

دلیل شهرت: رئیس قبیله بنی هاشم، پدر امام علی (ع)، عمو و حامی حضرت محمد (ص)

درگذشت: سال دهم بعثت

آرامگاه: مکه در گورستان ابوطالب

ادامه
رودریگو هرناندز بیوگرافی «رودریگو هرناندز»؛ ستاره ای فراتر از یک فوتبالیست | هوش و تفکر رمز موفقیت رودری

تاریخ تولد: ۲۲ ژوئن ۱۹۹۶

محل تولد: مادرید، اسپانیا

حرفه: فوتبالیست 

پست: هافبک دفاعی

باشگاه: منچسترسیتی

قد: ۱ متر ۹۱ سانتی متر

ادامه
موسی التماری بیوگرافی موسی التماری بازیکن فوتبال اردنی

تاریخ تولد: ۱۰ ژوئن ۱۹۹۷

محل تولد: امان، اردن

حرفه: فوتبالیست

باشگاه کنونی: باشگاه فوتبال مون‌پلیه فرانسه

پست: مهاجم

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
اوسمار ویرا بیوگرافی اوسمار ویرا سرمربی تیم پرسپولیس

تاریخ تولد: ۳ ژوئیه ۱۹۷۵

محل تولد: ریو گرانده دو سول ، برزیل

حرفه: سرمربی تیم فوتبال

باشگاه کنونی: پرسپولیس

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴

ادامه
اوستون ارونوف بیوگرافی اوستون ارونوف بازیکن فوتبال ازبکی در تیم های ایرانی

چکیده بیوگرافی اوستون ارونوف

نام کامل: اوستون رستم اوگلی اورونوف

تاریخ تولد: ۱۹ دسامبر ۲۰۰۰

محل تولد: نوایی، ازبکستان

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک تهاجمی

باشگاه کنونی: پرسپولیس

ادامه
اکرم عفیف بیوگرافی اکرم عفیف بازیکن برتر تیم ملی قطر

تاریخ تولد: ۱۸ نوامبر ۱۹۹۶

محل تولد: دوحه، قطر

حرفه: فوتبالیست

پست: وینگر

باشگاه کنونی: السد قطر

قد: ۱ متر ۷۶ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش