جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴
۱۳:۵۴ - ۲۷ تير ۱۴۰۴ کد خبر: ۱۴۰۴۰۴۱۳۹۰
سیاست داخلی

کاظم صدیقی: به همدیگر گیر ندهیم

کاظم صدیقی,امام جمعه تهران
خطیب این هفته نماز جمعه تهران گفت: تمام شیاطین و فراعنه عالم هم جمع شوند به کسی که سپر صبر دارد و در سنگر تقوا مستقر است نمی توانند ضرر و زیانی وارد کنند.

به گزارش ایلنا، حجت الاسلام کاظم صدیقی خطیب این هفته نماز جمعه تهران  گفت:  اولین و آخرین نسخه نجات بشر تقوا است. 

وی ادامه داد: تمام شیاطین و فراعنه عالم هم جمع شوند به کسی که سپر صبر دارد و در سنگر تقوا مستقر است نمی توانند ضرر و زیانی وارد کنند. شهید به معنای الگو، شاهد، مشهود و کسی است که از حجاب‌ها که همان جسم است، عبور کرده؛ چرا که وقتی که انسان از جسم در راه خدا خارج شود، همه غم‌ها و ناراحتی‌ها از بین می‌رود و در حقیقت شهید نظر به وجه الله دارد.

وی ادامه داد: صالحین هم مقام والایی دارند و امیرالمومنین(ع) و ائمه اطهار همان صالحین هستند که به مقام عصمت و فوق عصمت نائل آمده‌اند. همچنین طبق سوره واقعه، افرادی هستندکه نجات یافته هستند و همه کارهای آنها اصحاب یمین هستند و ایرادی به آنها نمی‌توان گرفت. بالاتر از اصحاب یمین، سابقون هستند که به مقام قرب الهی رسیدند و خداوند همیشه آنها را در قرب خود حفظ کرده است که ائمه اطهار را شامل می‌شود.

خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به کتاب انسان ۲۵۰ ساله از تالیفات رهبر معظم انقلاب گفت: ایشان زندگی امیرالمومنین(ع) و اهل بیت ایشان را در این کتاب نگارش فرمودند که همه به دنبال استقرار حکومت اسلامی و خارج کردن آن از افراد زورگو بودند.

وی در ادامه با اشاره به    بخشی‌هایی از واقعه کربلا و مصائبی که بر امام حسین(ع) و اسرای کربلا گذشت گفت: حضرت زینب(س) در کوفه خطبه خواند و در مجلس یزید با نطق های آتشین خود در برابر یزید کار را به پایان رساند و پس از آن مقاومت آغاز شد. به این معنا که در برابر مستکبر نباید کوتاه آمد. به نحوی که یزید پس از واقعه کربلا، ابراز پشیمانی کرد و بر ابن زیاد لعنت فرستاد و حتی اولین مجلس سوگواری بر شهدای کربلا در قصر یزید برگزار شد که نشانه عدم عقب نشینی اسرای کربلا از تبیین آنچه در کربلا رخ داد است.

وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران با بیان اینکه جنگ ۱۲ روزه عزت‌آفرین، کانون ایجاد ارزش‌های والا و بیش از پیش تقویت‌کننده اقتدار ملی و عظمت ولایت فقیه برای جهانیان بود، اظهار کرد: ما در این جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم.

وی ادامه داد: در یک شبی دشمن رذل و خونخوار به ما حمله کرد و فرماندهان بزرگ و با سوابق درخشان‌مان را که هر کدام یک لشکر بودند از ما گرفتند. آنان تصور می‌کردند وقتی سر را بزنیم پیکر بی‌سر دیگر توان مقاومت ندارد، اما در این شرایط، رهبری انقلاب با حضور قهرمانانه در پیامی تلویزیونی به مردم روحیه داد.

خطیب موقت نماز جمعه تهران بیان کرد: مردم در اتحادی بی‌سابقه و انسجامی فوق‌توقع چنان عمل کردند که اقیانوسی جوشان به وجود آوردند و با هدایت بی‌نظیر رهبری انقلاب حرکت کردند. در نهایت با انتصاب بلافاصله فرماندهان جدید یک ساعت نیز فرماندهی جبهه با خلأ مواجه نشد.

صدیقی خاطرنشان کرد: امامت و امت در این مقطع ۱۲ روزه نقش و خاصیت خود را با اقتدار و عزت و نفوذ جهانی و بین‌المللی نشان داد. 

خطیب موقت نماز جمعه تهران خطاب به حاضران در نماز، یادآور شد: این امت که ید واحده در برابر دشمن است، مراقبت کند؛ به یکدیگر گیر ندهید، هر صدای وفاق‌شکن را صدای دشمن بدانیم و در برابر آن از وحدت کشور صیانت کنیم.

  • 12
  • 1
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش