
کیانوش محمدنژاد در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر اظهار کرد: عصر امروز در مسیر نرسیده به تونل در دست احداث کبیرکوه بر اثر ریزش کوه یک نفر جان خود را از دست داد و یک نفرهم مجروح شد.
وی با بیان اینکه در این قسمت کارگاه ساخت تونل و نیروهای شاغل حضور دارد و افراد حادثه دیده به احتمال زیاد متعلق به کارگاه هستند، گفت: در این محدوده امکان تردد افراد عادی و رانندگان عبوری نیست و دلیل این حادثه در دست بررسی است.
زیدی، مسئول روابط عمومی اورژانس ایلام نیز با بیان اینکه مواد منفجره مورد استفاده در تونل دلیل این حادثه بوده است،گفت: مصدوم با کمک هلال احمر و فوریتهای پزشکی به بیمارستان منتقل شده است.
- 9
- 3











![حملات هوایی عربستان سعودی به چندین استان یمن حملات هوایی عربستان],استان یمن](https://media.sarpoosh.com/images/0506/medium_05-06-admin1-357.jpg)
































