
علی رزاقی در گفتگو با مهر اظهار داشت: ساعت ۱۳:۲۹ یکشنبه طی تماس شهروندان با سازمان آتش نشانی شهرداری قدس وقوع یک مورد حادثه انفجار در بلوار بهاران، آزادگان اعلام شد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهرداری قدس افزود: به محض اطلاع از وقوع حادثه نیروهای آتش نشانی به محل حادثه اعزام شدند.
وی ضمن تشریح جزئیات حادثه ادامه داد: در این حادثه یک مغازه تجاری که اقدام به تولید لوازم آتش بازی و ترقه می کرد، دچار انفجار و حریق شده بود.
رزاقی گفت: در پی این حادثه متاسفانه ۳ واحد مسکونی خسارت دید و یک نفر کشته و ۳ نفر مجروح شده اند که توسط اورژانس به بیمارستان انتقال یافتند.
- 18
- 8














![پاکستان: عراقچی گفت پس از مشورت با [تهران]، انشاءالله به زودی پاسخ مثبت خواهند داد شهباز شریف,نخستوزیر پاکستان](https://media.sarpoosh.com/images/0412/medium_04-12-admin1-175.jpg)































