یکشنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۴
۱۶:۲۹ - ۳۰ شهریور ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۶۰۷۸۷۵
سایر اخبار حوادث

مزاحمت‌های تلفنی، عذابمان می دهد

گلایه‌های پدر و مادر دختربچه گمشده ورامینی از مزاحمت‌های تلفنی

کودک گم شده,اخبار حوادث,خبرهای حوادث,حوادث امروز
خبر گم شدن دختربچه دو ساله اهل و ساكن قلعه نو از چند روز پیش در فضای مجازی و رسانه‌ها پیچید. حالا با گذشت چهار روز هنوز ردی از زهرا پیدا نشده، در حالی كه خانواده زهرا در نگرانی شدیدی به‌سر می‌برند و با مزاحمت‌های تلفنی و تماس‌های بی‌دلیل و بی نتیجه زیادی هم دست به گریبانند كه غم ناپدید شدن دختر بچه را برایشان سخت تر كرده است.

به گزارش جام جم، تلاش نیروهای امداد برای یافتن ردی از زهرا در كانال آب و كشتزار‌های اطراف بی‌نتیجه مانده و تحقیقات پلیسی از دو احتمال می‌گوید؛ كودك ربایی یا سقوط در كانال آب. اما هنوز هم ماموران پلیس اظهار نظر قطعی در مورد هیچ كدام از این دو مورد نمی‌كنند و بررسی‌ها برای یافتن ردی از زهرای دو ساله ادامه دارد.به گزارش خبرنگار جام‌جم، شامگاه دوشنبه شب بود كه زهرا همراه خواهر هفت ساله‌اش در كوچه محل سكونتشان مشغول بازی بودند.

پدر زهرا كه این روزها از شدت ناراحتی به‌سختی می‌تواند زبان به سخن گفتن باز كند و بریده بریده حرف می‌زند در مورد روز حادثه به خبرنگار جام‌جم گفت: خیلی وقت‌ها پیش می‌آمد كه بعدازظهر وقتی هوا خنك تر می‌شد و بچه‌ها هم حوصله شان سر می‌رفت، برای بازی به كوچه می‌رفتند. هر چند من به‌دلیل بیماری ام اس، شرایط مساعد جسمی ندارم و غالبا در خانه به سر می‌برم؛ اما مغازه ما در مجاورت خانه است و پدرم همان‌طور كه در مغازه نشسته بود حواسش به بچه‌ها هم بود.»

اما انگار شب حادثه یعنی دوشنبه ۲۵ شهریور ساعت ۹ شب، همه چیز دست به دست هم داده بود كه حادثه‌ای تلخ برای خانواده حسینی شیرازی رقم بخورد. پدر زهرا در ادامه می‌گوید: آن شب پدرم به بچه‌ها گفته بود كه زودتر به خانه بیایند و خودش هم تازه به خانه آمده بود. اما دخترانم از او اجازه خواسته بودند كمی به بازی ادامه دهند. دختر بزرگ‌ترم یك بار به داخل خانه آمد و سریع دوباره به كوچه رفت. هنوز ۱۵ ثانیه نگذشته بود كه دوباره به خانه آمد و شنیدم سراسیمه و در حالی كه خیلی ترسیده بود به پدرم می‌گوید زهرا نیست.

همان موقع پدرم و همسرم به داخل كوچه دویدند اما اثری از زهرا پیدا نكردند.در جست‌وجوی زهراخانواده حسینی‌شیرازی ابتدا با تصور این‌كه زهرا به داخل كانال آبی افتاده كه انتهای خیابان است، موضوع را به آتش‌نشانی اطلاع دادند و نیروهای امداد هلال احمر و آتش‌نشانی به همراه سگ‌های زنده‌یاب به محل اعزام شدند. جست‌وجو تا ساعت ۵ صبح روز بعد ادامه داشت اما اثری از زهرا پیدا نشد.

بنابراین ماموران پلیس وارد عمل شدند و یافتن ردی از زهرا با دستور سردار كیوان ظهیری، رئیس پلیس پیشگیری تهران را در دستور كار خود قرار دادند. به این منظور اولین اقدام آنها بررسی دوربین‌های مدار بسته محل حادثه بود.

بعد از آن، بقیه دوربین‌های مدار بسته خیابان‌های اطراف نیز مورد بررسی قرار گرفتند تا رفت و آمدهای مشكوك احتمالی در ساعت گم شدن زهرا مورد بررسی قرار بگیرند.نتیجه آخرین تحقیقات پلیس حاكی از آن است كه تردد مشكوك هیچ خودرویی در ساعت‌های گم شدن زهرا به ثبت دوربین‌های مدار بسته منطقه نرسیده است.

یكی از تصاویر به ثبت رسیده كه توسط دوربین آژانس محل كار پدربزرگ زهرا ضبط شده نشان می‌دهد دختربچه به سمت سر كوچه می‌رود و دیگر بر نمی‌گردد. در تصویر دیده می‌شود زهرا دارد قدم می‌زند و ناگهان دوباره دور می‌زند و به سمت دیگر می‌رود.

عده‌ای در فضای مجازی شایعه كرده اند كه برگشت ناگهانی زهرا به سمت خلاف جهت، حاكی از آن است كه كسی زهرا را صدا كرده باشد. اما ماموران پلیس هنوز هیچ نظری راجع به صحت این فرضیه نداده‌اند.در یكی از دوربین‌ها تصویر عبور یك خودروی پژو به ضبط رسیده كه عبور این خودرو تقریبا مقارن با لحظه گم شدن زهراست. اما در مورد ظن به آن خودرو هم اظهار نظر قطعی صورت نگرفته است.

با توجه به بررسی شواهد و قرائن،یك مقام آگاه پلیس تهران عقیده دارد حالا از نظر پلیس احتمال سقوط دختربچه در كانال آب، نسبت به قبل قوت بیشتری گرفته اما این به آن معنا نیست كه احتمال آدم‌ربایی به كلی منتفی شده باشد و ماموران پلیس هر دو فرضیه را بررسی می‌كنند.تماس هایی که آزار می دهدصبح روز جمعه، پدر زهرا بار دیگر در گفت‌وگو با جام‌جم در حالی كه از تماس‌های مكرر بی دلیل شكایت داشت، گفت: در این چند روز حال روحی من و خانواده‌ام خیلی بد است. خواب به چشممان نیامده و اضطراب خیلی زیادی داریم. حال مادر زهرا اصلا تعریفی ندارد و پریشانی و بی قراری اووصف ناپذیر است.

حالا شما فكرش را بكنید كه در این اوضاع عده‌ای زنگ می‌زنند و ما را سرزنش می‌كنند. با پرخاش و توهین با ما رفتار می‌كنند و می‌گویند چرا مراقب فرزندتان نبودید.حسینی‌شیرازی در ادامه می‌گوید: هر بار كه تلفن زنگ می‌زند ناخودآگاه نورامیدی در دل ما روشن می‌شود اما این كنایه‌ها جز نمك پاشیدن روی زخم ما چیزی در پی ندارد. خواهر زهرا تنها چند ثانیه از او غافل شد و ما فكرش را نمی‌كردیم در همان مدت كوتاه چنین بلایی سرمان بیاید. ما سال‌هاست در این محله زندگی می‌كنیم و از امنیت اینجا مطمئن بودیم. با كسی هم خصومتی نداریم.

سهل‌انگاری‌ای نكردیم كه حالا به خاطر گم شدن بچه خودمان بخواهیم توسط مردم بازخواست شویم.عده‌ای هم ظاهرا قبل از عدم اطمینان از مشاهدات خود با خانواده زهرا تماس می‌گیرند و آنها را امیدوار می‌كنند. تماس‌های خیلی زیادی هم بوده كه گفتند بچه ما را در نقطه‌هایی از شهر دیده‌اند.

مثلا زنگ می‌زدند و آدرس جایی در بلوار ابوذر، میدان جمهوری یا حتی شهرستان‌هایی مثل بروجرد یا بندرعباس را می‌دهند. من كه توانایی پیگیری آدرس‌ها را ندارم. اقوامم را به آدرس‌های ذكر شده می‌فرستم و هر بار دست خالی برمی‌گردند.

با وجود این باز هم اگر آدرسی داده شود، آن را پیگیری می‌كنم. حتی اگر یك درصد هم احتمال دهم به فرزندم نزدیك می‌شوم این كار را می‌كنم. اما خواهش می‌كنم به مردم بگویید الان وقت خوبی برای تماس‌های بی‌دلیل نیست. بعضی‌ها انگار در روزهای پرالتهاب با ما شوخی‌شان گرفته است.عده‌ای هم شیوه‌های كمك رسانی عجیبی به خانواده زهرا پیشنهاد می‌كنند.

پدر زهرا درباره این پیشنهادات گفت: از حق نگذریم خیلی‌ها هم برای همدردی با ما تماس گرفتند. زمانی كه همسرم متوجه شد زهرا گمشده، صدای خودش را در فضای مجازی منتشر كرد و از مردم كمك خواست.

خیلی‌ها با شنیدن صدای نگران و ملتمس همسرم تحت‌تاثیر قرار گرفتند و از این حجم اطلاع رسانی مردم ممنونم. اما در این میان عده‌ای از روی همدردی به ما پیشنهاد می‌دادند كه سراغ فالگیر یا آینه بین برویم.

می‌گفتند خودشان افراد متبحری در این زمینه سراغ دارند. اما من می‌گفتم عقیده‌ای به این خرافات نداریم.تماس‌های مكرر باعث شده پدر و پدربزرگ زهرا تلفن خود را از دسترس خارج كنند. در این صورت اگر كسی نشانی از زهرا پیدا كرد و موفق به تماس با خانواده حسینی‌شیرازی نشد خواهشمندیم موضوع را سریع به پلیس یا گروه حوادث روزنامه جام جم با شماره تماس ۲۳۰۰۴۰۰۰ اطلاع دهد.

  • 19
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش