یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴
۱۴:۵۶ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ کد خبر: ۱۴۰۰۰۴۱۶۵۸
جرم و جنایت

کلید معمای یک آدمکشی؛ به اشتباهی پسرخاله‌ام کشته شد!

متهم به قتل,بازسازی صحنه جرم
متهم به قتل در بازسازی صحنه جرم می گوید پسرخاله اش اشتباهی کشته شده اما ...

متهم به قتلی که ادعا می کند پسرخاله اش با شلیک اشتباهی به قتل رسیده است درحالی به بازسازی صحنه جنایت پرداخت که اظهارات او با نظریات کارشناسان سلاح و دیگر شواهد موجود در صحنه قتل تناقض دارد.

به گزارش خراسان، چهاردهم خرداد گذشته درحالی که هنوز منع ترددهای شبانه کرونایی آغاز نشده بود، جوان پژوسواری مقابل میوه فروشی در خیابان رسالت ۱۲۵، از خودرو پیاده شد و با غرور خاصی به تهدید میوه فروش پرداخت که چرا هندوانه های «کق» (خام) می فروشد! مشاجره لفظی این جوان ۳۵ ساله با میوه فروش به جایی رسید که او با قمه ای که در دست داشت، هندوانه ای را به دو نیم کرد و فریاد زد تو را هم «لت و پار» می کنم! این جملات وحشتناک، ترس عجیبی را در دل میوه فروش ایجاد کرد و او دیگر با مشاهده قمه «سکوت» را بر مشاجره ترجیح داد. در این هنگام چندتن از اطرافیان و مشتریان میوه فروش به کمک او آمدند و جوان ۳۵ ساله با دیدن این وضعیت بلافاصله پشت فرمان پژو نشست و از محل گریخت.

میوه فروش که هنوز ترس در وجودش بود از مغازه بیرون آمد و با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت ولی این ماجرا پایان نیافت و دقایقی بعد دوباره خودرو پژو درحالی به محل رسید که این بار جوان ۳۵ ساله سمت شاگرد نشسته بود و فرد دیگری رانندگی خودرو را برعهده داشت و جوانی سلاح به دست هم در صندلی عقب جا گرفته بود! میوه فروش در یک لحظه با دیدن سلاح در دست پژوسواران، به همراه همسرش به سمت بیابان های اطراف گریخت اما ناگهان صدای شلیک گلوله همه را در جای خودشان میخکوب کرد. وقتی میوه فروش سراسیمه به عقب بازگشت جوانی را دید که روی زمین افتاده است ولی جرئت حرکت نداشت. پژوسواران بلافاصله پیکر غرق در خون جوان ۳۵ ساله را به درون خودرو منتقل کردند و از محل گریختند.

گزارش خراسان براساس محتویات پرونده حاکی است دقایقی بعد با مرگ جوان مذکور در بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد، بررسی های قضایی با حضور قاضی ویژه قتل عمد در محل حادثه آغاز شد. قاضی «دکتر حسن زرقانی» با استفاده از تجربیات قضایی خود بی درنگ دستورات ویژه ای را  برای شناسایی عاملان این نزاع مرگبار صادر کرد و بدین ترتیب گروه زبده ای از کارآگاهان با نظارت مستقیم سرهنگ مهدی سلطانیان (رئیس اداره جنایی آگاهی) به ردزنی متهمان پرداختند تا این که با تنگ تر شدن حلقه محاصره، ناگهان «سجاد» (متهم ردیف اول) خود را تسلیم قانون کرد و مدعی شد که پسر خاله اش با شلیک اشتباهی کشته شده است!

بنا بر گزارش خراسان، به دنبال ادعاهای متهم، اولیای دم از اختلافات اساسی میان دو پسر خاله سخن گفتند و مدعی شدند که «سجاد» عمداً به سوی حبیب (پسر خاله اش) شلیک کرده است! این گونه بود که کارشناسان سلاح با دستور قاضی زرقانی وارد عمل شدند و به اظهارنظر کارشناسی پرداختند.

در همین حال و به دستور قاضی شعبه ۲۱۱ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، مقدمات بازسازی صحنه جرم فراهم شد تا جزئیات این ماجرای هولناک مورد کنکاش های دقیق قضایی قرار گیرد. «سجاد» متهم ۳۶ ساله این پرونده جنایی که مقابل دوربین قوه قضاییه قرار گرفته بود، با تکرار ادعاهای خود گفت: آن شب «حبیب» با من تماس گرفت و مدعی شد که با افرادی درگیر شده است و از من خواست به کمکش بروم. من هم با علی و برادرش سوار بر پژو از روستای «پاژ» به طرف جاده سیمان (رسالت) حرکت کردیم اما در محل قرار خودروی پژو را به برادر علی دادم و گفتم شما بروید! بعد اسلحه را که از باغ برداشته بودم درون خودروی «حبیب» بردم. خودم در صندلی عقب نشستم و حبیب هم در صندلی جلو قرار گرفت و علی هم راننده بود.

وقتی به محل میوه فروشی رسیدیم ناگهان «حبیب» پیاده شد و قصد داشت اسلحه را از من بگیرد که شلیک شد و گلوله به سرش خورد! این در حالی بود که من از خودرو پیاده نشدم و در را هم باز نکردم! فقط شیشه پایین بود من هم بلافاصله پیکر او را درون خودرو گذاشتم و به طرف بیمارستان حرکت کردم!

در بازسازی صحنه جنایت که سرهنگ وحید حمیدفر (افسرپرونده) نیز حضور داشت، میوه فروش روایت دیگری را بازگو کرد. او به قاضی دکتر زرقانی گفت: من کنار «کیوسک مطبوعات» نشسته بود که با دیدن پژوسواران از ترس فرار کردم و با شنیدن صدای گلوله به عقب بازگشتم و آن جوان را دیدم که روی زمین افتاده بود چرا که او از پشت سر شلیک کرد و آن ها به دنبال من می دویدند! بنابراین گزارش، راننده خودرو پژو نیز اظهار کرد: «سجاد» و حبیب از خودرو پیاده شدند و «سجاد» اسلحه را مسلح کرد که یک لحظه با صدای گلوله متوجه شدم که «حبیب» روی زمین افتاد و در همین هنگام بلافاصله سجاد پیکر او را به همراه اسلحه درون خودرو انداخت و فرار کرد.

گزارش خراسان همچنین حاکی است، طبق نظر کارشناسان سلاح، زاویه شلیک گلوله با اظهارات سجاد (متهم ردیف اول) مطابقت ندارد. به همین دلیل قاضی ویژه قتل عمد، دستور بررسی های بیشتر برای افشای زوایای پنهان این پرونده جنایی را صادر کرد و متهم برای طی مراحل قانونی روانه زندان شد.

  • 16
  • 3
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش