شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۵:۲۵ - ۲۱ دي ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۱۰۱۹۸۰
جرم و جنایت

سناریـوی هولنـاک ۲ همکلاسی برای قتل دایی

قتل,قتل با قرص برنج
مرد جوان که به‌خاطر ارثیه فامیلی دایی ثروتمندش را با کمک همکلاسی قدیمی‌اش کشته بود، بعد از فرار به ترکیه در تماس با مادرش راز این جنایت را برملا کرد.

​​​​​​​به گزارش ایران، اواخر مرداد امسال زن میانسالی به دادسرای امور جنایی تهران رفت و به بازپرس محمد وهابی گفت: پسرم شایان چهار روز قبل به ترکیه سفر کرد، اما دیشب با من تماس گرفت و مدعی شد برادرم را با همدستی دوستش ایمان به قتل رسانده است. از شنیدن حرف‌های پسرم شوکه شده بودم با نگرانی به خانه برادرم رفتم که به‌تنهایی زندگی می‌کرد اما خبری از او نبود، همسایه‌هایش نیز مدعی بودند که چند روزی است او را ندیده‌اند. به‌دنبال اظهارات زن میانسال، تحقیقات به دستور بازپرس جنایی آغاز شد اما هیچ رد و نشانی از مرد ۴۰ ساله به دست نیامد، بنابراین احتمال قتل او قوت گرفت. در ادامه، بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی دستور دستگیری ایمان و شایان را صادر کرد.

بدین‌ترتیب مکاتبات بین‌المللی با اینترپل برای دستگیری این دو پسر جوان انجام شد و از سویی کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی برای شناسایی هویت ایمان و دستگیری او وارد عمل شدند. بررسی‌ها در این خصوص ادامه داشت تا اینکه کارآگاهان جنایی موفق شدند ایمان را عصر دوشنبه گذشته بازداشت کنند. وی در تحقیقات اولیه به جنایت با همدستی شایان اعتراف کرد و مدعی شد جسد را در باغی اطرف تهران دفن کرده‌اند. با اعتراف متهم، تیمی از کارآگاهان جنایی راهی باغ شدند تا جسد مقتول را پیدا کنند. تحقیقات برای دستگیری شایان ادامه دارد.

گفت‌و‌گو با متهم

مقتول را از کجا می‌شناختی؟

مقتول دایی رفیقم بود. من و شایان بیش از ۳۰ سال است که با هم دوستیم و رفاقت ما از پشت میز مدرسه شروع شد. اما مدتی قبل شایان گفت می‌خواهم دایی‌ام را به قتل برسانم و من هم با او همراه شدم.

چرا می‌خواست دایی‌اش را بکشد؟

پدر بزرگ شایان مرد ثروتمندی بود وقتی فوت شد مقدار زیادی از اموالش نزد پسرش امیر - مقتول- که با هم زندگی می‌کردند، ماند. مادر و دایی دیگر شایان خیلی تلاش کردند تا با انجام مراحل قانونی انحصار وراثت تکلیف اموال پدرشان را مشخص و آن را تقسیم کنند اما امیر با این ماجرا مخالف بود. همین موضوع باعث اختلاف بین آنها شده بود.

شایان می‌گفت فقط در یکی از کارت‌های بانکی پدربزرگش ۷۰۰ میلیون تومان پول بوده است. امیر کار و کاسبی درست و حسابی نداشت اما بعد از مرگ پدرش در یکی از محله‌های خوب تهران خانه اجاره کرده بود و اوضاع مالی‌اش خوب شده بود.

از کی تصمیم به جنایت گرفتید؟

۶ ماهی می‌شد اما یک ماه آخر تصمیم نهایی شده بود و نقشه قتلی را که در سر داشتیم مدام مرور می‌کردیم. سرانجام اوایل مرداد شایان باغ ویلایی را در اطراف تهران به مدت دو روز اجاره کرد. روز اول یک کارگر آورد تا در باغچه پشتی باغ یک گودال بکند؛ گودالی که در واقع قبر دایی‌اش بود. می‌گفت بعد از جنایت، جسد را داخل آنجا دفن می‌کنیم و با تحویل باغ هرگز کسی دستش به جنازه نمی‌رسد.

امیر را چطور به باغ کشاندید؟

شایان به دروغ به دایی‌اش گفت مهمانی داریم و او را هم دعوت کرد. ظهر روز حادثه من و شایان با خودرو و امیر هم سوار بر خودروی مزدا ۳ خودش راهی باغ شدیم. ناهار را که خوردیم ساعت حدود ۴ بعد از ظهر بود که شایان سه لیوان شربت ریخت و داخل یکی از آنها قرص برنج حل کرد. لیوانی را که داخلش قرص ریخته بود به دایی‌اش داد، چند دقیقه‌ای که گذشت حال امیر بد شد. اصرار می‌کرد او را به بیمارستان ببریم اما نبردیم، وقتی نیمه‌جان شد شایان با قمه به سمتش رفت که به او گفتم نیازی به قمه نیست‌ خودش تمام کرده اما شایان برای اینکه خیالش راحت شود گردن او را گرفت و به من گفت بزن. گفت وقت نداریم، الان باید باغ را تحویل دهیم. نمی‌فهمیدم چکار می‌کنم، در مقابل عمل انجام شده قرار گرفتم و دو ضربه زدم.

جسد را چه کار کردید؟

جسد را داخل گودالی که از قبل کنده بودیم، دفن کردیم. خانه ویلایی را تمیز کردیم و شایان با ماشین خودش و من هم با ماشین امیر باغ را ترک کردیم. قرار بود با سند‌سازی ماشین امیر را حدود یک میلیارد تومان بفروشیم و نفری ۵۰۰ میلیون تومان سهممان شود. اما شایان خودش را کنار کشید و گفت: «خودت‌ ماشین را بفروش.» از آنجا که به پول نیاز داشتم مجبور شدم خودرو را به یک دلال به ارزش ۱۵۰ میلیون تومان بفروشم. البته او ماشین را به یک‌ جاعل ۳۰۰ میلیون تومان فروخته بود و جاعل هم با سندسازی یک میلیارد و دویست میلیون تومان ماشین را فروخته بود.

از شایان خبر داری؟

شایان اینجا که بود با ماشین مسافرکشی می‌کرد اما حدود ۲۰ روز بعد از قتل رفت ترکیه، البته در فضای مجازی با هم در رابطه بودیم تا اینکه مدتی بعد ناپدید شد و دیگر تماسی نداشتیم.

  • 18
  • 1
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش