جمعه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۰:۰۷ - ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۱۰۲۳۵۲
اخبار کنکور و آزمون ها

آزمون EPT اختیاری می شود

آزمون EPT,نهاد های آموزشی,اخبار آزمون ها و کنکور,خبرهای آزمون ها و کنکور

EPTآزمون ارزیابی مهارت زبان انگلیسی داوطلبان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی است؛ آزمونی که هرماه توسط همین دانشگاه برگزار می‌شود و سطح زبان عمومی متقاضیان در محک آزمون قرار می‌گیرد؛ درواقع این آزمون پلی است برای داوطلبانی که نتوانسته‌اند مدرک بین‌المللی زبان انگلیسی با نمره تعیین‌شده توسط دانشگاه را کسب کنند، بنابراین موظف به شرکت در آزمون EPT و کسب حداقل نمره قبولی در آن هستند. سال ۸۶ بود که دانشگاه آزاد

 

اسلامی شروع به برگزاری فصلی این آزمون کرد اما پس از گذشت ۶ سال، یعنی از اردیبهشت سال ۹۲ تاکنون به‌صورت ماهانه برگزار شد. در ابتدای برگزاری این آزمون، مدرک آن تنها برای داوطلبان ورود به مقطع دکتری واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی ملزوم بود اما مدتی بعد، ارائه این مدرک برای تمام متقاضیان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ضروری شد و نمره قبولی در این آزمون از سوی اکثر دانشگاه‌ها مورد تایید قرار گرفت. در این میان اما برخی از دانشجویان مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی برای گذشتن

 

از پل آزمون EPT با مشکلاتی مواجه شده و اعلام کرده‌اند کسب نمره ۵۰ از ۱۰۰ نمره قبولی در این آزمون کار هرکسی نیست! آغاز اعتراض‌ها به ارائه حدنصاب نمره زبان دانشگاه آزاد اسلامی (EPT) قبل از برگزاری آزمون جامع را می‌توان از اردیبهشت سال ۹۴ بازخوانی کرد. در آن ماه جمعی از دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد اسلامی در بیانیه‌ای عنوان کردند به بهانه نداشتن حدنصاب آزمون زبان، از انجام آزمون امتحان جامع محروم هستند.

 

هرچند مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در ابتدای امر به این اعتراضات پاسخ داده و اعلام کردند آزمون زبان EPT یکی از آزمون‌های استاندارد زبان است که سنجش و پذیرش در این آزمون نه اینکه ساده باشد، اما از سایر آزمون‌ها سخت‌تر نیست. به گفته مسئولان دانشگاه، دانشجویان دوره دکتری می‌توانند در آزمون‌هایی از قبیل تافل، ام‌اس‌آرتی، آیلتس و سایر آزمون‌ها شرکت و مدرک آن را به دانشگاه ارائه دهند و این مدارک هم مورد تایید دانشگاه آزاد اسلامی است. مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی در جهت استانداردسازی آزمون زبان، تغییراتی در این آزمون نیز انجام داده و حتی سوالات و کلید آزمون را بلافاصله پس از برگزاری آزمون روی سایت قرار داده و همچنین قبل از برگزاری آزمون منابع را اعلام کرده تا همه دانشجویان در جریان باشند.

 

با وجود این بازهم دانشجویان اعلام کردند ارائه آزمون EPT و حدنصاب رسیدن نمره آن به ۴۰ درصد قبل از برگزاری آزمون جامع مشکلات زیادی برای آنها به همراه داشته است. جمعیتی که به گفته خودشان به ۱۰ هزار نفر می‌رسند و چندی‌پیش با به راه انداختن کمپین و جمع‌کردن امضا سعی در همراه کردن ظرفیت حداکثری دانشجویان برای اعتراض به این آزمون را داشتند.

 

اعتراضات این دانشجویان تا جایی ادامه داشت که دیروز جمعی از آنان در سازمان مرکزی این دانشگاه جمع شده و از مسئولان خواستند نسبت به نحوه برگزاری و حدنصاب نمره آن تمهیداتی صورت گیرد. اعتراضی که پاسخ مسئولان دانشگاه را به‌دنبال داشت تا شاید از استرس داوطلبان کمی کاسته شود. مسئولان دانشگاه تصمیم دارند راه‌حل جایگزینی برای برگزاری این آزمون داشته باشند تا دانشجویان با دغدغه کمتری برای آزمون جامع آماده شوند. هرچند به گفته آنان، این راه‌حل جایگزین مساعدت دانشگاه است و به‌معنای حذف آزمون EPT نیست.

 

 

 راه‌حل جایگزین برای برگزاری آزمون EPT

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی دیروز خبر خوشی را خطاب به دانشجویان مقطع دکتری اعلام کرد. آن‌طور که او گفته، قرار است درباره جایگزینی آزمون EPTتصمیمی اتخاذ شود. به گفته علیرضا رهایی، این آزمون در حال حاضر برای دانشجویان دکتری به‌صورت ماهانه در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود که در این خصوص طرحی آماده شده و راه‌حل جایگزینی برای برگزاری این آزمون در نظر گرفته شده است.

 

در این طرح، کلاس‌های فشرده طی چهارماه در چهار بخش تشکیل خواهد شد و در پایان هر بخش از دانشجویان امتحانی اخذ می‌شود که جمع این امتحانات شامل چهار نمره می‌شود که میانگین نمرات چهار بخش، ملاک عمل قرار داده شده و نمره اصلی آزمون را تشکیل می‌دهد و جایگزین نمره EPT  خواهد شد. با طرح و تصویب این موضوع در جلسه روز سه‌شنبه، از اول اردیبهشت سال جاری کلاس‌ها برگزار خواهد شد.

 

امیررضا شاهانی، رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی هم دیروز اعلام کرد این دانشگاه در حال بررسی است که به موازات EPT یک‌سری دوره‌های فشرده زبان انگلیسی چهارماهه هم برگزار کند. هرچند او معتقد است افرادی که می‌خواهند دانشجوی دکتری باشند و مدرک دکتری بگیرند لازم است به زبان انگلیسی مسلط بوده و تلاش در جهت حذف این مرحله مهم فایده‌ای ندارد.

 

 

 مساعدت دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشجویان دوره دکتری

البته امیررضا شاهانی، رئیس مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی می‌گوید این طرح، مساعدتی است که دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌دهد اما اینکه دانشگاه بخواهد این آزمون را حذف یا به بعد از امتحان جامع منتقل کند، چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد؛ چراکه به اعتقاد او، در هیچ جای دنیا دانشجو برای ضوابط آموزشی دانشگاه تصمیم نمی‌گیرد.

 

شاهانی به «ایسنا» گفته است: «تصمیم داریم با برگزاری یک‌سری کلاس فشرده و تا حدی طولانی‌مدت، به‌نحوی مهارت زبان انگلیسی دانشجویان دکتری را ارتقا دهیم. البته در حال حاضر نیز یک‌سری کلاس داریم که روزهای جمعه برگزار می‌شود اما فاصله کلاس‌های فعلی زیاد است و آن‌طور که باید برای ارتقای زبان انگلیسی جوابگو نیست؛ اما در طرح جدید در نظر داریم که برای مثال در طول سه تا ۶ ماه دوره کلاس زبان فشرده برگزار کنیم و بعد با مکانیسم‌هایی که باید مورد بررسی قرار گیرند مهارت زبان دانشجویان دکتری را بسنجیم و برمبنای آن اقدام کنیم.»

 

او درباره تعداد حوزه‌های آزمون EPT نیز گفت: «علت اینکه این آزمون در مراکز تمام استان‌های کشور برگزار نمی‌شود این است که تعداد شرکت‌کننده‌ها در همه استان‌ها قابل توجه نیست که بخواهیم در همه استان‌ها آزمون را برگزار کنیم. مثلا اگر در یک استان ۱۰ نفر بخواهند شرکت کنند، برگزاری آزمون استانی توجیهی ندارد.»

 

رئیس مرکز سنجش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به وجود حساسیت در برگزاری آزمون‌های زبان انگلیسی این دانشگاه گفت: «برای برگزاری این آزمون‌ها طراحان سوال چند روز قرنطینه می‌شوند و برای تکثیر، بسته‌بندی و فرستادن سوالات چندین روز زمان صرف می‌شود و ناظر مرکز سنجش و ناظر حراست به محل آزمون می‌روند. در مجموع برگزاری آزمون بسیار هزینه دارد و مسائل امنیتی زیادی باید برای برگزاری آن رعایت شود.»

 

شاهانی افزود: «اگر بخواهیم حوزه‌های برگزاری آزمون EPT را به ۳۰ استان توسعه دهیم، دردسر زیادی دارد و به لحاظ اقتصادی و امنیتی توجیهی ندارد که بخواهیم در حوزه‌ای برای ۱۵ یا ۲۰ نفر آزمون برگزار کنیم اما سعی کرده‌ایم که در چهارگوشه کشور حتما حوزه امتحانی داشته باشیم.»

 

 

 

newspaper.fdn.ir
  • 129
  • 29
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۵۹
در انتظار بررسی: ۷۰
غیر قابل انتشار: ۶۹
جدیدترین
قدیمی ترین
من دانشجوی دکترای روانشناسی ام چرا باید گرامر زبان انگلیسی را اینقدر ریز و جزئی بدانم که در امتحان سئوال می‌دهید؟ به نظرم دانشجوی هر رشته ای باید زبان تخصصی رشته خودش را بداند، تا بتواند ترجمه کند و بخواند مقالات و کتب علمی مریوط به رشته خودش را، نه اینکه گرامر زبان انگلیسی بداند و لغاتی که گاهی از رشته زمین شناسی است،. گاهی درباره نجوم و شهاب سنگ هاست، گاهی درباره تاریخ است و.... هدف اگر کسب درآمد برای دانشگاه آزاد است، این همه دانشجوها را اذیت نکنید، شهریه اش را بگیرید. اکثر دانشجوهای دکترا دستور زبان فارسی را کامل بلد نیستند به غیر از دانشجویان ادبیات فارسی، چرا ما باید گرامر انگلیسی بدانیم. یکی دیگر از مشکلات این امتحان کمبود زمان است. خیلی از دانشجویان وقت کم می‌آورند. ۱۰۰ سئوال را باید با دقت بخوانیم تا بتوانیم پاسخ صحیح را انتخاب کنیم. حداقل زمان آزمون را یکساعت بیشتر کنید.
باسلام دز زمان ثبت نام آزمون زبان EPT مشکلی پیش آمده دو بار هزینه از کارت بانکی کسر شد راه کار استرد هزینه وجود دارد یا نه ؟
میشه با پول کلید سوالات خرید من که هشت میلیون نداشتم ولی بعضی همکلاسیها خریدن و رفتند البته سال بعد میشه ده میلیون..عجت قرنطینه ای و حراستی . ببین خاک تو سر اون دانشگاهی که برای کسب درامد بالای خودشون حتی به خرید و فورش امتحانات روی آورده. باور کنید راست گفتم آزمون تو تهران می فروشند یک روز قبل از امتحان کلید بهت میدن.
میشه با پول کلید سوا...
نمیشه دوست خوب
میشه با پول کلید سوا...
سلام.اگر چنین چیزی هست پس چرا ما نمی دونیم؟ منفقط می شنوم اما حتی یکبار هم ندیدم تقلب بشه.
میشه با پول کلید سوا...
چه جوری میشه
ایا می شود اگه درازمون پذیرفته شده باشیم .مجددا ازمون بدیم برای کسب نمره بیشتر؟
لطفا" برای افرادی که در دو سال گذشته بیش از ۱۰ بار امتحان داده اند وکلی تلاش کرده اند ورفت و آمد ازراه دور و هزینه امتیازی قایل شوید
اخه من مي خواهم جامعه شناس بشم توي كشور خودم مشكلات را ببينم و راهكار بدم واقعا زبان انگليسي به چه كارم مي ياد چرا اين آزمون مزخرف را حذف نمي كنيد
اخه من مي خواهم جامع...
سلام. واقعا حالا می فهمم چقدر بیسواد داریم تو جامعه. آخه دکتری که چهار کلمه زبان بلد نباشه به چه دردی میخوره. زبان علم دنیا انگلیسی هست و برای بروز بودن و کمک به جامعه باید علم تون رو بروز کنید و متاسفانه این علوم به زبان فارسی نیست. پس همینه که وضعیت جامعه ما ۲۰۰ ۳۰۰ سال عقبه. شماها سرکارید که علمتون بر میگرده به ۲۰۰ سال قبل و اینه وضعیت مون. واقعا متاسفم برای دوستانی که این مساله را درک نمی کنند. امتحانی که سطحش در حد آزمون های آموزشگاه هم نیست انقد دردسر ساز هست برای اساتید و دکترهای دانشگاه آزاد!!!!!
سلام. واقعا حالا می ...
سلام به نظرمن آزمون eptروایی ندارد یعنی نمی سنجد آن چیزی را که باید بسنجد دراین آزمون مهارتهایی چون سرعت پردازش و مهارتهای غیر ضروری سنجیده می شود .
سلام. واقعا حالا می ...
ما هم منکر این نمیشیم که الان انگلیسی شده زبان علم.اما این روش برای ارائه نمره زبان، هیچ کارایی برای دانشجوی دکتری نداره. دانشجویی که پایان نامه اش را هم تموم کرده و فقط منتظر نمره زبانه، از تین زبان برای چه کاری می خوار بهره ببره.باید ارائه نمره زبان، یکی از شرایط قبولی در آزمون دکتری باشه تا فرد طی دوره تحصیل برای کارهای پژوهشی اش از زبان بهره ببره.
سلام. واقعا حالا می ...
شما ابتدایی ترین بخش علم یعنی نوشتار رو اول یاد بگیر بعد انقد حرف بزن
سلام. واقعا حالا می ...
دوست عزیز مشکل دانشجوها و قشر تحصیل کرده نیستند مشکل نظام آموزشی هست که از قدیم تا حالا یک راه کاری برای مشکل زبان پیدا نکرده , شما می دونستی الان در بیش از ۸۰ درصد کشورهای دنیا مردم انگلیسی رو بعد از زبان مادری و بدون تعصب بلد هستند , شما می دانستید در کشور آلمان که مردمش نژاد پرست و قوم گرا و تعصبی روی فرهنگ و زبانشان هستند بیش از ۹۰ درصد مردم آلمان زبان انگلیسی رو بلد هستند و.... پس خرده نگیرید , از ابتدا آموزشها غلط بوده و این روند حالا حالاها ادامه دارد .
اخه من مي خواهم جامع...
واقعا شما پای تز دکتری هستید؟ که این حرف رو میزنید!
سلام من در آزمون EPT آذر ۳۸۰ شدم. باتوجه به اینکه فرزند جانباز ۳۰ درصد هستم آیا به معنی قبولی هست یا نیست متشکرم
سلام من در آزمون EPT...
سلام منم شرايط شما رو دارم و نمره ازمونم ٣٨٠ شده و فرزند جانبازم.ممنون ميشم به من هم خبر بدين اگه فهميدين
اهاااااااای مسیولین سهمیه هااااا رو با شهریه قااااطی کنیییید ولی با علمممممم قاطی نکنیددددد که کشورمممممم داره پر از بیسواداییییی مثل اکثر خودتون میشه. جهنم نثارتان که اینقدررررر دانشجویان را واس خاطر زبان مضخرفتان دغغغغغ دادید خدا دغتووووون بدددده خدا عزیزاااانتان را همراه خودتان ببره جهنم ان شالله امام زمان ظهور کنن گردنتان را بزنه.از خدا بیخبرا
سلام دوستان. من رتبه الف ورودیمون بودم و مشروطی و تنبل کلاسمون واس خاطر سهمیه جانبازان و فرزند جانبازان بودنشان فارغ التحصیل شد.ولی من که هکون اولینبار نمره ۴۶۰ اورده بودم و توانستم جامع بدهم و اینا نتوانسته بودن دوره اول بیارن واسه جامع نمره زبان را.بعد از ۱۰ بار امتحان دادنشان بخار نبوغ بودنشان ۳۰۵ بالاخره اوردن.که با سهمیه ۵۰۰ واسشون لحاظ کردن.
باسلام،لطفا" کلاسهای آمادگی آزمون ept رو در تمام استانها برگزار کنید. ودر صورت امکان آزمون در تمام استانها برگرار شود.
من متاسفم واقعا بابت گذراندن دوره دکتری کاری بس عبث وبیهوده که غیر از فنا دادن پول وسرمایه روح وروان آدم رو به چالش سختی می کشه واین آزمون هم مثل همه مراحل دکتری فقط کسب در آمد برای دانشگاه آزاده بدون در نظر گرفتن سطح کل دانشجویان
سلام و وقت بخیر اقایون محترم مسوول باید از اول این فکر را می کردند نه اینکه ما در طول دورا تحصیلات متوسطه هیچ کدام از دبیران زبان این درس را جدی نگرفتند.و هیچ تمرین مکالمه ای نداشتیم .فقط ریدینگ خواندیم.حالا در مقطع دکتری مانند یک تار عنکبوت همه را به دام انداختند برای زبان؟ به پیشنهاد بنده یک دوره پسا دکتری بگذارید و مدرک تافل و ایلتس را اجباری کنید.نه که الان بندگان خدا با هزار قرض و وام هزینه ی دانشگاه ازاد را پرداخت می کنند و اینطور به دست و پا بیفتند برای گناه نا داشته
سلام و وقت بخیر اقای...
خب راست میگه دیگه با ان طراحان سوال که میخواهند با سخت گیری درامد بیشتری کسب کنند
تصمیم گرفتم از دکتری دانشگاه کوفتی و پولکی و بی اعتبار انصراف بدم ، هم پول بدیم هم حرص بخوریم
سلام ، من بزرگترین اشتباه زندگیم و کردم که وارد دانشگاه آزاد شدم واقعا جای تاسف داره که حتی جهت بوجود نیامدن شبهه بعد از این همه اعتراض پاسخنامه ها ی Ept را نمیزارن،،واقعا جای تعجب و تاسف داره که حتی پاسخگو هم نیستند.
برخورد نمايندگان مركز آزمون با داوطلبان بسيار بد و توهين كننده است ضمنا سوالات بسيار غير استاندارد است دانشگاه آزاد تا الان توانسته ازطريق اين آزمون درآمد زايي خوبي داشته باشد واقعاباعث تاسف براي اين سيستم آموزشي بيمار
برای استان سیستان وبلوچستان حوزه امتحانی eptدرنظربگیرید
با سلام من بیش از ۷ با در آزمون شرکت کرده ام با توجه به تجربه ای که به دست آورده ام از اردیبهشت امسال یعنی سال ۹۷ متوجه شده ام که پاسخنامه ها بد تصحیح می گردند واز طرفی سوالات و کلید آنها منتشر نمی گردد که این راهی برای سو استفاده می باشد و ما هرچه بیشتر مطالعه می کنیم کمتر نمره می آوریم!!! همیشه نمره من بین ۴۲ تا ۴۸ می باشد.
با این وضعیت بد مملکت و هزینهای زیاد بهتر هست در هر استان کلاسها برگزار شود یخورده به فکر مردم باشید کلاسها در رشت هم برگزار کنید.سودتون کم کنید توجیه اقتصادی هم خواهد داشت.
سلام لطفا برای اهواز هم کلاسهای چهار ماهه برای ept بگذارید تعداد متقاضیان دانشجوی دکتری در اهواز بسیارند ولی استان خوزستان اهواز از این میاده محروم میباشد
باسلام واقعا عزیمت به مشهد وتهران هم هزینه زا است وهم خسته کننده یعنی بنده ازگرگان تامشهد حدود ۱۰ ساعت توی اتوبوس میشینم وشب تاصبح خوابم دچار مشکل میشود صبح جمعه با خستگی وخواب آلودگی تمام باید بشینم و به ۱۰۰ سوال آن هم انگلیسی پاسخ بدهم یعنی خدا خدا میکنم هرچه زودتر آزمون تمام بشه ومن برم استراحت بکنم درواقه نتیجه آزمون برامون زیاد مهم نمیشه پیشنهاد من سپردن سنجش مهارت زبان انگلیسی به خود دانشگاههای محل تحصیل است مثلا گذراندن ۹ واحد زبان انگلیسی یا حتی ۱۲ واحد
باسلام ما ۶ واحد زبان در دوره دکترای گذرانده ایم کاش ۶ واحد دیگر هم اضافه میکردند بجای اینکه آزمونEPT برگزار بکنند چون پاسخ دادن به ۱۲۰ سوال در طی چند ساعت واقغا کار سختی هست
اگه حد نصاب قبولی کمتر شه مشکل مام حل میشه. چطوریه که برای سهمیه دارا انقد حد نصاب کم شده برا بقیه نمیشه. خوب یه فکریم به حال کسایی کنین که سهمیه ندارن
نمره ۴۰ملاک قبولی شود
با سلام، برا بازخوانی شماره پرونده آزمونeptچیکار باید بکنم؟
همش پول و کسب درامد
به نطر من بهترین کمک دانشگاه ازاد در این شرائط اقتصادی قبولی تمام کسانی که نمره ۴۰ به بالا در سال ۹۶ به به بعد کسب کردند و بعد از ان پذیرش دکترا به شرط کسب نموه ۵۰
من در کلاس های جایگزین شرکت کردم از ۱۳۴ نفر فقط ۳ نفر قبول شدند .چها رماه علاف شدیم چیزی یادمون ن ادند باز صد رحمت به موسسات ...هم پولنون رفت هم نور چشممون هم وقتمون
بجاي آزمون درطول ترم چندين واحدزبان عمومي ارايه شودخيلي بهترومفيدتراست وافراد به دورازاسترس و...زبان عمومي راارتقاخواهندداد
اگر مسولین محترم حدنصاب را به ۴۰ تغییر دهند, قطعا میتواند راهگشا باشد. البته درصورتیکه درجه دشواری سوالات را سخت تر نکنند.ضمن اینکه سوالات استاندارد نیست.با تشکر
اگر نمره مبنا بجای ۵۰، ۴۰ بشه بهتره
مشکل زبان نیست مشکل غیر استاندارد بودن سوالات هست. چرا رفرنس کتابهای تافل هست اما هیچ بهره ای از اونا گرفته نشده... در صورتی که در سایر ازمونهای زبان از سوالات تافل استفاده شده، اگر یکی دو نفر معترض بودن نشون میداد زبانشون ضعیفه ولی درصد قابل توجهی با این مشکل گریبانگیرن... یا حد نصابو پایین تر بیارین یا سطح سوالات طوری باشه که اکثریت بتونن پاسخ بدن
امتحان ept استاندارد نیست لطفا یه مرجع تصمیم گیری ذیصلاح بررسی کند و پاسخ دهد. هر امتحان با امتحان قبلی تفاوت زیادی دارد و اصول مشخص و قابل اعتمادیاز نقطه نظر استاندارد در این امتحانات رعایت نمی شود.چنانچه تعداد سوالات کمتر شود و استانداردها رعایت گردد مشکل همه دانشجویان حل می شود.
لطفا نمره میانگین را ۴۰قراردهید .مشکلات زیادی حل خواهد شد.
این آزمون هم شده نون دونی واسه دانشگاه آزاد و هم چنین بازار داغ فروش کتاب و جزوه و خالی کردن جیب دانشجوی بیچاره و بازارگرمی یک عده
چرا باید دانشجوی دکترا انقدر در زبان ضعیف باشد ؟به نظر شما این چاره جویی نباید زودتر انجام میشد ؟مثلا گنجاندن درس زبان از دوره ابتدایی ،متاسفانه درس زبان را از دروس راهنمایی حذف کردید ،حالا به دنبال راه حل هستید ؟! ،اگر دانشگاه بدنبال سودجویی نباشد قبل از پذیرش دانشجوی دکتری دانشجو را موظف به گرفتن مدرک زبان می کند بعد ثبت نام
به نظر من هم سطح نمره قبولی به جای ۵۰ ،۴۰ بشه بهتره.
نتیجه ازمون چه زمانی اعلام میشه؟
حد نصاب قبولی نمره ۴۰ بهترین تصمیم در این شرایط است
حد نصاب قبولی نمره ۴...
دقیقا...موافقم
سلام مسول محترم اگر مجوز قبولي را ۴۰بگذاريد اعتراضها به حداقل ميرسد امتحان كنيد
سلام مسول محترم اگر مجوز قبولي از ۴۰ باشد اعتراضها به حد اقل ميرسد امتحان كنيد
الان دوره ها برگزار شده ولي متاسفانه هيچ كارايي نداشته جز اينكه سه تا كتاب سطح بالا با كلي مطلب و هزينه بيشتري را متحمل شديم و همه دانشجوها بدتر سردر گم شدن ...
لطفا" امتحان را درمراکز همه استانها برگزار کنید حتی اگر یک نفر شرکت کننده داشته باشد
به نظر من کلاسها حداقل باید در مرکز هر استان برگزار گردد.چرا فقط در تهران برگزار میشود؟؟؟ گذشته از این چرا نمره زبان رو موقع دفاع از پایان نامه نمیگذارید که دانشجو دروس و امتحان جامع را گذرانده و بدون استرس بتواند آمادگی پیدا کرده و امتحان بدهد. تازه چون زبان بسیار فرار میباشد هر چه نزدیک تر به اتمام دوره تحصیلی باشد بهتر است.بدلیل اینکهدانشجوی فارغ التحصیل با زبان قوی تر وارد دانشگاه یا بازار کار میشود.
با سلام، متاسفانه نمیدونم دانشگاه ازاد دنبال چیه اما برگزاری کلاس های تعیین سطح بسیار تصمیم جهولانه ای بود چون نه بازدعلمی دارد نه بازده عملی سنجش دانشگاه ازاد برای دانشجویان خوب تبیین نکرد از ابتدا که شرکت در این کلاس ها بیشتر به صورت مجازی است زمان و اوقات غیر استاندارد به کار گیری اساتید غیر مجرب و کم سواد در امر تدریس خصوصادر ماه مبارک رمضان آن هم در بدترین ساعات ۳ بعداظهر تا ۶ عصر واقعا شما مسئولان به این اقدام می فرمایید راهکار اگر برای فرزندان خودتان هم روزی می رسید چنین تصمیمات غیر عقلانی و غیر منطقی می گرفتید؟ بنده با ماهیت این کلاس ها کاملا مخالفم و از دیگر دانشجویان عزیز می خواهم این کلاس ها را تحریم و در آن شرکت نکنند چون فقط هدف خالی کردن جیب دانشجویان فهیم دکتری دانشگاه ازاد اقایون حقوق میلیونی می گیرند نمی دانند بعضی دانشجویان چه فشارهای اقتصادی رو تحمل می کنند خجالت بکشید اینقدر تبعیض بین اقشار جامعه نگذارید خانواده های معظم شهدا روی سر ما هستند اما در علم و دانش باید همه یکسان باشند نتیجه ۴۰ سال تبعیضات بین دانشجویان و اقشار مختلف جامعه نتیجش بیکاری، فقر و فساد در جامعه است به خاطر امیر المومنین ع که همه ما وامدار آن بزرگوارهستیم بیایید تصمیم منطقی بگیریم یا نمره ازمون را به ۴۰ برسانید یا کلاس هاتون را در یک دوره ۴ ماه آن هم در یک سطح به صورت ضوری برگزار کنید به فکر مردم و بدبختی آنها باشید برای یک بار هم شده به فکر جیب و موقعیتتان نباشید بدانید فردای قیامت همه ما در پیشگاه خداوند مسئولیم
من با نظر آقای پوررضا موافقم.دانشگاه می تواند از طریق آدرس محل سکونت متقاضبان در سایت ثبت نامی ept تعداد افراد در هر استان را مشخص نماید. به نظر من ساری هم می تواند مرکزی برای برگزاری آزمون باشد.
من با نظر آقای پوررض...
استان گیلان شهر رشت جزوه حوزه است چرا ساری نباشد
اقای شاهانی بسیار مبتدی و ناکارشناسی عمل میکند چرا که کسی نمیگوید در تمام استان استان برگذار شود دو تا سه استان یک جا برگزار شود مثلا استان مازندران و گلستان در مازندران ساری بدلیل اینکه دانشجو های زیادی جه امتحان تهران میایند و مسئل بسیار بجرنج شده است برای ما و تصمیم اقای شاهانی اصلا منطقی نیست چرا که ما جزبنه و .. را پرداخت میکنیم
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
مینا ساداتی بیوگرافی مینا ساداتی بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۱۰ آذر ۱۳۶۰

محل تولد: کاشان، ایران

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون

تحصیلات: فوق لیسانس گرافیک از دانشگاه هنرهای زیبای تهران

آغاز فعالیت: ۱۳۸۶ تاکنون

ادامه
شاه نعمت الله ولی شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه ایرانی

تاریخ تولد: ۱۴ ربیع الاول۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

نام های دیگر: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

پیشه: فلسفه و تصوف

مکتب: عارف و تصوف

آثار: شرح لمعات، رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
مائوریستو موتا پائز بیوگرافی مائوریسیو موتا پائز؛ سرمربی والیبال

تاریخ تولد: ۲۶ مه ۱۹۶۳

محل تولد: ریو دو ژانیرو، برزیل

ملیت: فرانسه

حرفه: سرمربی والیبال

آغاز فعالیت: سال ۱۹۹۴ تاکنون

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ویژه سرپوش