سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۱۵ - ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ کد خبر: ۹۷۰۶۰۵۵۷۹
اخبار فلزات، طلا و ارز

اخبار لحظه‌ای از بازار ارز و طلا/ قیمت روز دلار در بازار آزاد ۹۷/۰۶/۲۰

قیمت دلار و قیمت سکه (۹۷/۰۶/۲۰) / روند صعودی ارز

قیمت دلا و قیمت سکه 97/06/20,اخبار طلا و ارز,خبرهای طلا و ارز,طلا و ارز

قیمت سکه و. قیمت دلار ۹۷/۰۶/۲۰؛ به گزارش سرپوش، دیروز هر سکه طرح جدید با رشد ۱۰۰ هزار تومانی به قیمت ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد. در شرایط کم‌نوسانی طلا در کانال ۱۱۹۰ دلاری، رشد دلار از سکه حمایت کرد. پس از لمس سقف ۱۴ هزار و ۸۰۰ تومانی دلار در میانه معاملات روز چهارشنبه ۱۴ شهریور، تغییر جهت آن و لمس کف ۱۳ هزار تومانی در میانه معاملات یکشنبه، با بیش‌واکنشی سکه به افت دلار، کاهش ۴۸۰ هزار تومانی قیمت سکه در ۴ روز رقم خورد. دورنمای کاهشی طلای جهانی، شناسایی سود میان معامله‌گران، چشم‌انداز عرضه سکه‌های پیش‌فروش شده در مهر و آبان در کنار حباب (بیشتر بودن ارزش بازاری از قیمت ذاتی) سکه عامل بیش‌واکنشی سکه به دلار بود. روز گذشته با شناسایی کف ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومانی دلار و صعود دلار در کانال ۱۳ هزار تومانی، سکه پس از ۴ روز صعودی شد.

 

روز دوشنبه، هر دلار آمریکا با ۵۰۰ تومان افزایش به نرخ ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان معامله شد. پس از جهش ۱/ ۳۰ درصدی (۳۲۰۰ تومان) دلار از ۳ تا ۱۳ شهریور، مقاومت سقف ۱۴ هزار تومان و در ادامه فشار عرضه با سیگنال بازارساز،  خبر ورود محموله اسکناس صرافی‌ها و مجوز بانک مرکزی به صادرکنندگان برای ورود اسکناس ارزی، دلار را در میانه معاملات یکشنبه تا کف ۱۲ هزار و ۴۰۰ تومان رساند. شناسایی کف قیمتی، اعلام نرخ ارز مسافرتی در سطح ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان (سیگنال کف قیمتی) و روز دوشنبه، خبر کاهش خرید نفت ایران از سوی کره جنوبی و هیجان با اخبار FATF رشد دلار تا ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان را رقم زد. اما در میانه معاملات تغییر‌جهت دلار رقم خورد. در صورت شکسته‌شدن مقاومت ۱۴ هزار تومان، تشدید صعود دلار محتمل است.

 

برای اطلاع از آخرین قیمت دلار کلیک کنید

 

چهارراه بازگشت دلار

بانك مركزي دوشنبه دستورالعمل تازه‌اي صادر كرد كه بناست بازگشت ارزهاي صادراتي به چرخه اقتصاد را سرعت بخشد. سياستگذار پولي و بانكي كشور روز گذشته «دستورالعمل و ضوابط اجرايي رفع تعهد ارزي صادركنندگان و برگشت ارز حاصل از صادرات كالا» را منتشر كرد كه در ۶ بند، فرآيند تسريع موضوع پيش‌گفته را شرح داده است. علاوه بر تكليف‌هاي گمرك، يكي از مهم‌ترين بندهاي دستورالعمل موظف شدن صادركنندگان به بازگرداندن ۹۵ درصد ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد كشور در كمتر از ۳ ماه است. ديگر مساله مهم ابلاغيه، تعيين ۴ مسير بازگشت ارز صادراتي است.

 

اما حوزه ارز، روز دوشنبه خبر ديگري هم داشت و آن بازگشت روند رشد به بازار بود. رشد در قيمت‌هاي بازار آزاد ارز، روند قيمت‌ها در بازار طلا و سكه را هم وارونه كرد. جالب‌تر اينكه، برخي فعالان اين دو بازار در گفت‌وگو با «اعتماد» از دليل رشد قيمت‌ها اظهار بي‌اطلاعي كردند.

 

بندهاي گمرگي

بانك مركزي دوشنبه دستورالعملي را به استناد مفاد نامه شماره ۱۵۵۵۰‏‏-۹۷‏‏/م‏‏/۵۵۶۳۳ مورخ ۲۰‏‏/۰۵‏‏/۱۳۹۷ دبير هيات دولت مبني بر تكليف تمام دستگاه‌هاي اجرايي بر رعايت سياست‌هاي ارزي ابلاغي بانك مركزي و در‌راستاي اجرايي كردن بند ۳ تصويب‌نامه شماره ۶۳۷۹۳‏‏/ت۵۵۶۳۳هـ مورخ ۱۶‏‏/۰۵‏‏/۱۳۹۷ هيات‌وزيران موضوع «برگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصادي كشور»، به دستگاه‌هاي ذي‌ربط ابلاغ كرد.

 

نخستين بند دستورالعمل مربوط به تكليف‌هاي گمرك است. بر اساس اين بند گمرك جمهوري اسلامي ايران مكلف است پيش از اظهار الكترونيك صادرات در پنجره واحد تجارت فرامرزي نسبت به اخذ سيستمي تعهد بازگشت ارز حاصل از صادرات از صادركننده به شرح فرم پيوست اقدام و تاييديه مربوطه را از بانك مركزي دريافت كند. بند دوم نيز مربوط به همين نهاد است. طبق بند دوم، گمرك موظف است اطلاعات پروانه‌هاي صادراتي موضوع بند ۱ را به صورت برخط و سيستمي به بانك مركزي ارسال كند.

 

بندهاي صادركننده

سومين بند، صادركنندگان كالا را مكلف كرده حداكثر ظرف سه ماه از تاريخ صدور پروانه صادراتي گمركي، حداقل ۹۵ درصد ارزش فوب كالاي صادر‌شده را به چرخه اقتصادي كشور بازگردانند و از طريق سامانه جامع تجارت به بانك مركزي اظهار كنند. ۵ درصد باقيمانده به منظور تامين هزينه‌هايي از قبيل بازاريابي، تبليغات و دفاتر خارج از كشور و نظاير آن در اختيار صادركننده خواهد بود. در تبصره اين بند اعلام شده كه مصاديق بازگشت ارز حاصل از صادرات بيش از سه ماه توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعيين خواهد شد.

 

۴ مسير بازگشت

چهارمين بند دستورالعمل كه يكي ديگر از مهم‌ترين بندهاست، نحوه بازگرداني ارز به چرخه اقتصادي كشور را پوشش داده است. اين بند ۴ روش را براي اين امر در نظر گرفته است. اين بازگرداني برابر مقررات و سياست‌هاي بانك مركزي مي‌تواند به يك يا تركيبي از ۴ راه اعلام شده صورت گيرد: ۱‏‏- واردات در مقابل صادرات خود يا اشخاص ثالث، ۲‏‏- پرداخت اقساط بدهي ارزي تسهيلات فاينانس، ري‌فاينانس و يوزانس خود، ۳‏‏- فروش ارز به بانك‌ها و صرافي‌هاي مجاز و ‏‏۴- سپرده‌گذاري ارزي نزد بانك‌ها.

 

بندهاي تسهيل

دو بند آخر دستورالعمل دوشنبه بندهايي است كه شرايط را براي رعايت قانون تازه براي صادركنندگان تسهيل مي‌كند. بند پنجم، كمك‌هاي دستگاهي به صادركنندگان را مشروط مي‌كند. بر‌اساس اين بند، ارايه خدمات و تسهيلات ويژه به صادركنندگان توسط كليه دستگاه‌هاي اجرايي از جمله خدمات و تسهيلات بانكي، صدور و تمديد كارت بازرگاني و اعطاي ساير مشوق‌هاي صادراتي و نظاير آن منوط به رفع تعهد ارزي صادركنندگان و استعلام برخط و سيستمي دستگاه ذي‌ربط از بانك مركزي است.

آخرين بند نيز به تكليف خود بانك مركزي پرداخته است. بر اساس بند ششم، بانك مركزي موظف است امكان استعلام اطلاعات تعهدات ارزي صادركنندگان را براي تمام دستگاه‌هاي متولي اجرايي و نظارتي به صورت برخط و سيستمي فراهم كند.‏

 

انتقادهاي تازه

اين بندها مي‌تواند تا‌حدي بازگشت ارز به چرخه اقتصاد را تسريع كند. با اين همه، يك نكته مهم اين است كه در بروكراسي اداري امكان دقيق اعلام نكردن درآمدهاي صادراتي وجود دارد. اگر بر اثر عدم شفافيت، اين امر اتفاق بيفتد، ممكن است صادركننده‌اي فرصت اين را بيابد كه ارز مازاد بر رقم اعلام‌شده را در بازار به فروش برساند. از سوي ديگر عده‌اي بر اين باورند كه مهم‌ترين مساله اين است كه قيمت ارز هنوز تك‌نرخي نيست و اين امر شفافيت و عملكرد مناسب بازار ارز را مخدوش مي‌كند.

 

عضو هيات‌رييسه اتاق ايران هم در اين رابطه انتقادهايي را مطرح كرده است. كيوان كاشفي با اشاره به اجراي سياستي كه «پيمان‌سپاري ارزي» مي‌خواند، مي‌گويد: به زودي اثرات اجراي اين طرح را در كاهش شديد صادرات و تشديد بحران ارز خواهيم ديد. كاشفي با اشاره به سياست‌هاي پيمان سپاري ارزي كه از سوي بانك مركزي به گمرك ابلاغ شده، مي‌گويد: اين سياست اقدامي نسنجيده است كه بسياري از ابعاد آن ديده نشده و مي‌تواند پيامدهاي منفي داشته باشد.

 

اين كارشناس بخش خصوصي در گفت‌وگو با «ايسنا» با انتقاد از بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هايي كه طي شش ماه اخير به وفور شاهد پيامدهاي مخرب آن در كشور بوديم، اظهار كرد: طرح پيمان‌سپاري ارزي نيز طي سه، چهار ماه آينده تاثير منفي خود را نشان خواهد داد. رييس اتاق بازرگاني كرمانشاه يادآور شد: بخشنامه پيمان‌سپاري ارزي در شرايطي ابلاغ شد كه بسياري از بخش‌ها مانند اتاق بازرگاني ايران، گمرك، سازمان توسعه تجارت و... يا با آن موافق نبودند يا نظرات آنها اعمال نشد. كاشفي درباره مشكلاتي كه اين بخشنامه دارد، اظهار كرد: ابتدا قرار بود طرح پيمان‌سپاري ارزي براي صادرات واحدهايي مانند پتروشيمي‌ها، صنايع‌نفتي، صنايع فولادي و برخي فلزات اجرا شود زيرا عمده واحدهايي كه در اين بخش فعاليت دارند يا دولتي يا خصولتي هستند و خوراك مورد نياز آنها با ارز ۴۲۰۰ توماني تامين مي‌شود و برگشت ارز آنها مشكل چنداني را ايجاد نمي‌كند. وي با انتقاد از تسري دادن اين طرح به تمام كالاها، عنوان كرد: اجراي پيمان‌سپاري ارزي براي تمام كالاها باعث مي‌شود صنايع بخش خصوصي بيشترين صدمه را ببينند.

 

به گفته عضو هيات رييسه اتاق بازرگاني ايران، از مجموع ۳۵ تا ۴۰ ميليارد دلار صادرات غيرنفتي كشور حدود سه‌چهارم آن توسط بخش دولتي يا خصولتي‌ها و فقط يك چهارم آن توسط بخش خصوصي واقعي صورت مي‌گيرد كه اين بخش خصوصي نيز عمدتا صنايع كوچك و متوسط هستند. كاشفي يادآور شد: با اجراي اين طرح، صنايع خصوصي كه در التهابات اخير اقتصادي كشور بيشترين لطمه را ديدند دچار مشكلات شديدي خواهند شد.

 

وي با اشاره به سرگرداني‌اي كه براي صادركنندگان بخش خصوصي پيش آمده، تاكيد كرد: طي دو روز اخير كه اين بخشنامه ابلاغ شده سيل شديدي از انتقادات و اعتراضات را از سراسر كشور داشتيم. رييس اتاق بازرگاني استان كرمانشاه نمونه آثار منفي اين بخشنامه را كاهش صادرات بخش خصوصي از مرزهاي كرمانشاه دانست و افزود: طي دو روز اخير تعداد كاميون‌هايي كه در مرز كالا جابه‌جا مي‌كنند هر روز كمتر از روز قبل شده و اين روند كاهشي ادامه دارد. كاشفي افزود: مشكل ديگر اين بخشنامه اين است كه ابتدا قرار بود دو كشور افغانستان و عراق كه تنها كشورهايي هستند كه مي‌توانيم با پول ملي ايران با آنها مبادلات تجاري انجام دهيم از طرح پيمان‌سپاري حذف شوند كه با وجود تاكيداتي كه داشتيم اين دو كشور نيز مشمول طرح هستند. وي گفت: اين دو كشور در شرايطي مشمول طرح پيمان‌سپاري ارزي شدند كه سهم عمده‌اي از صادرات ايران را به خود اختصاص مي‌دهند و با ادامه اين روند شاهد كاهش صادرات به اين كشورها نيز خواهيم بود.

 

عضو هيات‌رييسه اتاق بازرگاني ايران گفت: مشكل ديگر اين است كه به دليل فراهم نبودن شرايط براي انتقال ارز از طريق سيستم‌بانكي، صادركنندگان بايد پول را ابتدا از طريق صرافي منتقل كنند و سپس آن را به بانك بدهند كه دراين بين بايد كارمزد و ضرر زيادي را متحمل شوند. كاشفي خواستار توقف اين روند شد و افزود: درخواست ما اين است كه اين طرح صرفا براي همان چهار گروه كالاي اوليه و عمدتا براي صادركنندگان دولتي و خصولتي‎ها اجرا شود و كشورهاي عراق و افغانستان نيز از اين روند حذف شوند. وي عنوان كرد: اكنون كه با افزايش نرخ ارز فرصتي براي توسعه صادرات در كشور ايجاد شده نبايد با تصميم‌هاي اينچنيني از مزاياي صادرات محروم شويم.

 

۱۲:۳۵ ۲۰ شهریور ۹۷

قیمت دلار و قیمت سکه (۹۷/۰۶/۲۰)

امروز سه شنبه بیستم شهریور ماه هر سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با نرخ... کلیک کنید.

۱۲:۲۰ ۲۰ شهریور ۹۷

پوند انگلیس در بالاترین سطح یک ماه اخیر قرار گرفت

اظهارات مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا از احتمال رسیدن به توافق بریگزیت تا ۶ یا ۸ هفته آینده، ارزش پوند را در معاملات افزایش داد. *پس از این سخنان آقاتی بارنیر در اسلوونی، ارزش پوند در برابر دلار با ۰.۹ درصد افزایش به ۱.۳۰۴۰ دلار و در برابر یورو با ۰.۴۶ درصد افزایش به ۱.۱۲۳۳ یورو افزایش یافت. *در برابر سایر ارزهای مهم جهانی، هر پوند به ازای ۱.۸۳۲۵ دلار استرالیا، ۱.۷۱۵۲ دلار کانادا، ۱.۲۷۲۱ فرانک سوئیس و ۱۴۵.۴۶۶ ین ژاپن مبادله شد.

۱۱:۵۰ ۲۰ شهریور ۹۷

تقوی نژاد: جزییات دریافت مالیات از خریداران سکه/ بانک مرکزی اطلاعات ۵۰ خریدار اول سکه را به ما داد

رییس کل سازمان امور مالیاتی: *کارگروهی برای مقابله با اخلال گران تشکیل شد که تصمیم گرفتیم خرید و فروش تا سقف ۲۵سکه را از پرداخت مالیات معاف کنیم. *برای خرید و فروش بیش از هزارسکه ۳۵درصد مالیات درنظر گرفته شده است. *بانک مرکزی اطلاعات مربوط به ۵۰خریدار اول سکه را در یک برگه A4 در اختیار ما قرار داد که تنها حاوی کد ملی آن‌ها بود.

۱۱:۵۵ ۲۰ شهریور ۹۷

بخشنامه جدید ارزی در راه است/شیوه رفع تعهد ارزی اصلاح می‌شود

غلامرضا پناهی، معاون ارزی بانک مرکزی: *هیچ فردی موافق با پیمان سپاری ارزی نیست اما رفع تعهد ارزی از سوی صادرکنندگان باید صورت گیرد و لازم است در جایی این موضوع کاملا شفاف شود، بر همین اساس تغییراتی بر روی دستورالعمل ابلاغی بانک مرکزی بر روی شیوه رفع تعهد ارزی صادرکنندگان اعمال شده که بخشنامه جدید امروز صادر می‌شود. *تمام افراد باید ظرف ۶ ماه مابه التفاوت نرخ ارز دولتی با بازار آزاد را به دولت پرداخت کنند و این فرجه زمانی به این دلیل صورت گرفته که آنها بتوانند به لحاظ تامین نقدینگی برنامه‌ریزی‌های لازم را صورت دهند. *هم اکنون در بازار دوم متوسط نرخ هر دلار ۹ هزار تومان است و واردکنندگان نیز به تناسب نیاز خود ارز مورد نیاز را از این بازار تامین می کنند بنابراین در نظرگرفتن دلار ۱۴ هزار تومانی برای واردات حجم بالایی را در نظر نمی گیرد که تاثیرگذار باشد. *به لحاظ میزان ارز هم صرافی های مجاز و هم بانک ها به زودی حجم زیادی از اسکناس را وارد بازار کرده و نیاز واقعی را تامین خواهند کرد.

۱۱:۴۰ ۲۰ شهریور ۹۷

تحویل سکه‌های پیش‌فروش قیمت‌ها را نزولی می‌کند

علی اکبر کریمی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: *تحویل سکه های پیش فروش شده در ماه‌های پیش رو به قیمت ها روند نزولی می‌بخشد. *جو روانی حاکم بر بازار نقش عمده ای در بزرگ شدن حباب قیمت سکه دارد، دولت باید با کنترل برخی مکانیزم ها جو روانی حاکم بر بازار را تا حدودی کنترل کند. *اینکه می گویند سکه در حال حاضر دو میلیون تومان حباب دارد صحت نداشته زیرا قیمت‌های جهانی نیز افزایش یافته است.

۱۱:۰۰ ۲۰ شهریور ۹۷

جهانگیری: تحریم‌ها تاثیر بسیار زیادی داشته است/ در شرایط دشوار و خطیری هستیم

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه در شرایط دشوار و خطیری هستیم، گفت: *مدیران کم‌انگیزه یا بی‌انگیزه که اهل نق زدن هستند، افراد این شرایط خطیر نیستند. *از دل شرایط دشوار، فرصت‌های زیاد و تحولات بزرگی به وجود می‌آید. مهم این است که عزم و اراده مدیریت بر این باشد که شرایط دشوار در کوتاه‌ترین زمان طی شود. *تحریم‌ها تاثیر بسیار زیادی داشته و آمریکا اعلام کرده است که علیه ما یک جنگ اقتصادی به راه انداخته است علاوه بر این آنها جنگ رسانه‌ای و سیاسی ایجاد کرده‌اند تا بر افکار عمومی ملت ما تاثیر بگذارند. *ما ضعف‌ها و اشکالات خود را باید صادقانه با مردم در میان گذاشته و آنها را اصلاح کنیم. *مدیران کم‌انگیزه، بی‌انگیزه و کسانی که فقط به دنبال اشغال پست بودند، اهل نق زدن هستند یا دنبال بهره‌برداری سیاسی از شرایط به نفع خود هستند، افراد این دوره خطیر نیستند. *جفاست که عده‌ای در شرایطی که مردم تحت فشار هستند ببینند که پول بیشتر یا رانت بیشتر به دست آورند. اگر این اتفاق در مدیران دولتی رخ دهد، عین خیانت است.

۱۰:۳۰ ۲۰ شهریور ۹۷

سقف رقابت فولاد در بورس كالا را برمى داريم/کاهش قیمت میلگرد به کیلویی ۳۶۰۰ تومان از فردا

جعفر سرقينى، معاون وزير صنعت: *از روزى كه نرخ ارز ملتهب شد بر بازار فلزات نيز تاثير گذاشت. *درزمينه فلزات خودكفا هستيم به طورى كه ٢.٥ برابر نياز كشور فولاد و ٢.٥ برابر نياز كشور روى توليد مى كنيم بنابراين جو روانى موجود در بازار براى اين صنعت غلط است. *از زمانى كه سقف رقابت مس و آلمينيوم در بورس را برداشتيم قيمت ها حدود ٥٤درصد رقابتى شدند. *سقف رقابت فولاد در بورس كالا را بر مي داريم كه در اين صورت رقابت حدود ٣٠درصد خواهد شد. *قيمت هر کیلوگرم ميلگرد در اوج نوسانات ارزى ٤٦٠٠تومان بود كه روز گذشته به ٤١٠٠ تومان رسيد و با آزادسازى قيمت فولاد، فردا با قيمت حدودا ٣٦٠٠ عرضه خواهد شد.

۱۰:۱۰ ۲۰ شهریور ۹۷

کاهش چشمگیر تولید مسکن در کشور/ نرخ تسهیلات جوابگوی بازار مسکن نیست

رضا رضایی، رئیس کمیسیون عمران مجلس: *با افزایش قیمت مصالح ساختمانی مانند میلگرد و تیرآهن کمتر سازنده‌ای ریسک ساخت و ساز را قبول می‌کند. *متأسفانه انبوه سازان هیچ علاقه و اعتمادی برای تولید مسکن ندارند و همین موضوع باعث کاهش تولید مسکن در آینده نزدیک شده است.

۱۰:۱۰ ۲۰ شهریور ۹۷

سکه نیز به وضعیت پراید دچار شده و قیمت فعلی آن از ارزش ذاتی نشان نمی گیرد

علی اکبر کریمی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با انتقاد از بزرگ شدن حباب قیمت سکه و طلا در ماه های اخیر، گفت: سکه نیز به وضعیت پراید دچار شده و قیمت فعلی آن از ارزش ذاتی نشان نمی گیرد. *وی با اشاره به تحویل سکه های پیش فروش شده در ماه های پیش رو، گفت: در مهر و آبان ماه سال جاری پیش فروش سکه ها دوباره آغاز می شود که این خود رشد قیمت ها در بازار را تا حدودی متوقف خواهد کرد. *کریمی با تاکید بر اینکه کاهش قیمت در پی عرضه سکه های پیش فروش شده نزدیک است، افزود: هر چه دولت سکه های پیش فروش شده از قبل را تحویل متقاضیان کند بر روند قیمت ها تاثیر مثبت خواهد داشت زیرا در این صورت توازن عرضه و تقاضا در پی افزایش عرضه رخ خواهد داد. *این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه دولت باید با مدیریت بازار تقاضا و عرضه را به مسیر مشخص هدایت کند، گفت: باید بدانیم که اگر در شرایط فعلی ممنوعیتی بر عرضه سکه اعمال شود وضعیت بازار از این بدتر شده و قیمت ها سر به فلک خواهد گذاشت

۱۰:۰۰ ۲۰ شهریور ۹۷

شگرد جدید سودجویان بازار ارز/ دلالان دلار فردایی دبه می‌کنند

این روز ها فعالیت دلالان برای سودجویی نه تنها بیشتر از گذشته شده بلکه معاملات دلار فردایی نیز بهانه ای برای برهم زدن بازار ارز شده است. *از آنجایی که فروشندگان دلار فردایی دلار در اختیار ندارند، این معاملات تنها به صورت صوری برای بالا بردن قیمت انجام می‌شود و فروشندگان به وعده خود برای تحویل دلار عمل نمی‌کنند. *این در حالی است که طبق ماده ۱۳ قانون مقررات ناظر بر عملیات ارزی صرّافی‌ها انجام هرگونه معاملات فردایی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی ممنوع است و به استناد ماده ۱۵ همین قانون متخلفین از این مقررات به استناد قانون پولی و بانکی کشور، قانون تنظیم بازار غیر متشکل پولی، قانون اخلال در نظام اقتصادی و قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.

۰۹:۵۵ ۲۰ شهریور ۹۷

نرخ ارز دولتی/ قیمت یورو و پوند بانکی گران شد (سه شنبه ۲۰ شهریور۹۷)

قیمت ۱۹ ارز امروز در بازار بین بانکی در حالی افزایش یافت که قیمت یورو نیز با رشد مواجه شده است. (برای مشاهده نرخ ها کلیک کنید)

۰۸:۴۰ ۲۰ شهریور ۹۷

بانک مرکزی با همکاری بانک‌ها روند نقدینگی را مهار و آن را در خدمت تولید و اقتصاد کشور قرار میدهد

در دیدار عصر روز گذشته مدیران عامل بانک‌های کشور با رئیس کل بانک مرکزی مهمترین مسایل پولی و بانکی کشور بررسی و نقش بانک‌ها در ایجاد فضای مناسب برای تداوم امید بخش کسب و کار در کشور مورد تاکید قرارگرفت. *در این جلسه بانک‌های کشور آمادگی خود برای همراهی و کمک به بانک مرکزی در کنترل و مهار نقدینگی و نیز پشتیبانی از فعالین اقتصادی اعلام و مقرر شد در کنترل بازار ارز نیز با سیاست‌های بانک مرکزی همراهی نمایند. *رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به رهنمودهای مقام معظم رهبری درمورد کنترل و هدایت نقدینگی و جلسه اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی درحضور سران قوا برعزم نظام در کنترل نقدینگی و حمایت ازسیاست‌های بانک مرکزی در این زمینه تاکید کرد. *وی درمورد درآمدهای ارزی کشور تاکید کرد علی‌رغم تلاش دولت ترامپ برای قطع درآمدهای ارزی کشور تدابیر مختلفی برای خنثی سازی آن انجام گرفته و بانک مرکزی با قدرت ارز مورد نیاز کالاهای ضروری و اساسی و نیز مواد اولیه و کالاهای واسطه ای کارخانجات و نیازهای واقعی مردم راتأمین میکند.

۰۸:۳۰ ۲۰ شهریور ۹۷

سلاح ۵ ميليارد دلاري ايران

نشريه امريكايي «وال استريت ژورنال» در گزارشي نوشت ايران راه‌هاي مختلفي را براي دورزدن تحريم‌هاي امريكا دارد. اين روزنامه حتي نوشته است كه ايران براي مبارزه با تحريم‌هاي آتي يك سلاح ۵ ميليارد دلاري را در اختيار دارد.و در توضيح اين موضوع آورده است: دارايي‌هاي «صندوق سرمايه‌گذاري خارجي ايران» امكان دسترسي ايران به پول نقد (دلار)، كالا، خدمات، و فناوري‌هايي را ممكن مي‌كند كه با اعمال تحريم‌ها در معرض خطر قرار مي‌گيرد. به گفته مشاوران اين صندوق سرمايه‌گذاري، اين صندوق با ده‌ها پروژه سرمايه‌گذاري و حساب‌هاي بانكي در ۲۲ كشور جهان، سرمايه‌اي بالغ بر ۵ ميليارد دلار دارد و اولويت آن سرمايه‌گذاري در بخش‌هايي است كه بتوان از طريق آنها به خدمات، كالاها و فناوري‌هايي دست يافت كه در معرض خطر تحريم‌هاي امريكا قرار دارند.در ادامه اين گزارش ادعا شده است: اخيرا يك دانشمند ايراني- فرانسوي اعلام كرد ۳ ميليون دلار را در يك شركت پزشكي ورشكسته فرانسوي سرمايه‌گذاري مي‌كند. افراد آشنا با اين پروژه مي‌گويند ايران با خريداري اين شركت مي‌تواند دستيابي به داروي بيماري‌هاي سل، سرطان و ديگر بيماري‌ها را تضمين كند. با اعمال تحريم‌هاي امريكا تهيه چنين دارو‌هايي با مشكل جدي روبه‌رو خواهد شد. اين خبر تازه‌ترين نمونه‌اي است از اينكه چگونه تهران بي‌سروصدا با استفاده از «صندوق سرمايه‌گذاري خارجي ايران» در حال تضعيف تحريم‌هاي اقتصادي دولت ترامپ عليه اين كشور است. يكي از مشاوران اين صندوق مي‌گويد هدف ايراني‌ها از اين صندوق دوري از وابستگي و استقلال كشور است

۰۸:۲۰ ۲۰ شهریور ۹۷

دلالان در بازار ميوه

افزايش نرخ ارز در ماه‌هاي اخير نه‌تنها بهاي انواع ميوه وارداتي را در بازار تحت تاثير قرار داده، بلكه ميوه و صيفي توليد داخل را نيز با خود همراه كرده است. براساس آمارهاي موجود سالانه بيش از ۱۲۰ ميليون تن انواع محصولات كشاورزي و نزديك ۲۲ ميليون تن انواع محصولات باغي در كشور توليد مي‌شود كه طبق سياست وزارت جهاد كشاورزي براي حمايت از توليد داخلي، واردات انواع ميوه به جز نارگيل، آناناس، انبه و موز از سال ۱۳۹۰ ممنوع شده است. هر چند افزايش قيمت ميوه‌هاي وارداتي تاثير چنداني در سبد غذايي مردم ندارد اما به طور رواني مي‌تواند بر نرخ‌گذاري ساير محصولات باغي و جاليزي اثر خود را بگذارد. برخي كارشناسان اين افزايش قيمت در ميوه‌هاي وارداتي را ناشي از نوسان نرخ ارز، برخي تعلل در واردات به دليل نوسان‌ها، كاهش واردات و حضور دلالان مي‌دانند تا جايي كه قيمت هر كارتن هشت تايي آناناس به ۴۰۰ هزار تومان رسيده است.

۰۸:۰۰ ۲۰ شهریور ۹۷

۱۰هزار دلار قاچاق یک شغل را از بین می‌برد

هر ۱۰هزار دلار کالای قاچاق موجب ازبین‌رفتن یک شغل می‌شود و جلوگیری از آن می‌تواند ۲۶۰هزار شغل ایجاد کند این رقم ۱.۶برابر اشتغال ایجادشده با بودجه وزارت کار است.

  • 17
  • 7
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۱۲
غیر قابل انتشار: ۱۱
جدیدترین
قدیمی ترین
همه بدبختی های ما زیر شر این برجام لعنتی بود
چرا از مذاکره با یک ابر قدرت میترسید؟ چرا مردم باید تاوان بدهند
چرا از مذاکره با یک ...
آمریکا ثابت کرده که به هیچ وجه قابل اعتماد نیست..
چرا از مذاکره با یک ...
شما چقد ساده ای که هنوزم به آمریکا وترامپ اعتماد داری
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
ویژه سرپوش