دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۲:۱۹ - ۲۹ مهر ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۷۰۶۷۱۲
بین الملل

زندگی آمریکایی در تئاتری از اضطراب

ترامپ,اخبار سیاسی,خبرهای سیاسی,اخبار بین الملل
ترامپ توانست ارتباط همدلانه بسیار قوی‌ای را با حامیانش برقرار کند. او درد و مشکلات اقتصادی مردم را درک کرده بود و وعده دوباره بزرگ کردن آمریکا را به آنها بدهد.

بسیاری در آمریکا به دغدغه های ترامپ درباره ورزشکاران ان اف ال اعتراض دارند و در مقابل سکوت او در مورد بحران انسانی در پورتوریکو را می بینند و این قضیه را شاهدی از عدم همدلی ترامپ می دانند. اما در اشتباه هستند. در واقع ترامپ استاد همدلی است. بسیاری از مردم همدلی با دلسوزی را اشتباه می گیرند و قادر به درک طبیعت یا قدرت همدلی نیستند. الزاما چیز زیبایی درباره همدلی وجود ندارد بلکه در اساس توان تصور و درک احساس  تفکر دیگران است.

 

همدلی هیچ ارتباطی با درک هویت دیگران و حس دردی که می کشند ندارد. این مساله دلسوزی است. در واقع همدلی داشتن نظری دقیق درباره ذهنیت سایر افراد و درک این است که زیر پوسته ظاهری آنها چه می گذرد. در این تعریف ترامپ همدلی زیادی دارد.

 

آنچه در ترامپ دیده نمی شود دلسوزی است او در واقع هیچ احساسی نسبت به دیگران ندارد و درد دیگران احساس بدی به او نمی دهد. او دلیلی ساده برای این دارد که مهارت های همدلی خود را در قبال پورتوریکو به کار نبرد: آنها پایگاهی در منافع ترامپ نداشته و او کوچکترین علاقه ای به آنها ندارد.

 

همه سیاستمداران موفق سطح همدلی بالایی دارند. این چیزی است که باعث می شود احساس هوادارن را بفهمند و هواداران باور می کنند که آن سیاستمدار آنها را درک کرده است بدون اینکه انگیزه های حقیقی آن شخصیت سیاسی را در نظر بگیرند.

 

این حقیقت درباره عوام فریبان و بیماران روانی که توانایی خواندن ذهن قربانیان خود را دارند صدق می کند. این دسته از افراد با استفاده از چنین توانایی ای به دستکاری اتفاقات و کنترل دیگران می پردازند. بنابراین بسته به قطب نمای اخلاقی یک رهبر، همدلی او می تواند بسیار مثبت باشد یا اینکه تبدیل به نیرویی بسیار مخرب شود.

 

ترامپ توانست ارتباط همدلانه بسیار قوی ای را با حامیانش برقرار کند. او درد و مشکلات اقتصادی مردم را درک کرده بود و وعده دوباره بزرگ کردن آمریکا را به آنها بدهد. اما چگونه؟ این مساله زمانی به وقوع پیوست که ترامپ احساس کرد که مردم او را فهمیده اند و دوست دارند و این ویژگی بسیار موثرتر از جزئیات سیاسی است.

 

اما زمانی که پای همدلی ترامپ در میان باشد مساله بسیار پیچیده تر می شود و درک این پیچیدگی باعث خواهد شد که نه تنها موفقیت های او را درک کنیم بلکه وفاداری گیج کننده عده ای به او و پایداری طرفدران اصلی اش را با وجود ادامه بیکاری، عصبانیت و فشارهای زندگی شان، بپذیریم.

 

علی رغم شواهد گسترده ای از عدم موفقیت، آنها هنوز باور دارند که ترامپ وعده های انتخاباتی اش را محقق خواهد کرد چرا که ارتباط همدلانه ایجاد شده با وجود ترس ها و تاکیدهای قوی موجود، از نظر روان شناختی و نوروبیولوژیکی بسیار قدرتمندتر از واقعیت های حقیقی است. چرا؟

 

مطالعات درباره انسان و حیوانات دیگر نشان می دهد که شرایط استرس مزمن بیشتر باعث می شود ما با ترس فکر کنیم و در عین حال کمتر توان تفکر انتقادی و تحلیلی داریم. دلیل این امر این است که استرس مزمن قشر پرفونتال مغز را تحت تاثیر قرار می دهد و این بخشی از مغز است که ما را قادر می سازد به طور عقلانی شواهد را در کنار هم قرار دهیم و استنتاج منطقی کنیم.

 

در نتیجه مستقیم این فعل و انفعال ما بسیاری از توانایی های خود برای تفکر انعطاف پذیر و انتقادی را از دست می دهیم. در مقابل تنش مزمن باعث می شود بخش مربوط به اضطراب و ترس در مغز بزرگ تر شده و فعال تر عمل کند و احساس خطر را افزایش می دهد. هر دوی این اثرات معمولا تا زمانی که استرس بیش از حد یا طولانی ادامه داشته باشد غیرقابل برگشت هستند.

 

آیا تعجب آور است که هسته اصلی طرفداران ترامپ افرادی که به طور مکرر تحت استرس هستند به ویژه در مورد اطلاعات و احساس خطر از تهدیدهای موجود، نمی توانند به طور منطقی فکر و استدلال کنند و اخبار حقیقی را از جعلی تشخیص دهند؟ این دقیقا امیدی است که رئیس جمهور ترامپ برای نگه داشتن هوادارن اصلی خود دارد. او از لحظه ای که سخنرانی افتتاحیه اش را انجام داد روی ترس تاکید دارد.

 

او از قاتلان آمریکایی ها گفت که باید متوقف شوند. او هیچ گاه این فرصت را از دست نمی دهد که به آمریکایی ها یادآوری کند که دشمنان آنها وجود دارند. مسلمانان یا رسانه های لیبرال از نظر ترامپ دشمنانی هستند که تهدید و ترس مدام را برای آمریکا ایجاد می کنند. بنابراین تا زمانی که ترامپ با این ترس به هوادارانش فشار وارد می کند، وفاداری آنها تقویت می شد. همین دلیل باعث می شود که ترامپ مدام بر عقب ماندگی های زندگی انسانی تاکید داشته باشد.

 

به هرحال وقتی که شما شغل خود را از دست داده اید، با سرزنش کردن یک مهاجر از لحاظ احساسی بیشتر احساس رضایت دارید نسبت به زمانی که به شما گفته شود به دلیل تغییر ماهیت اقتصادی یا عدم توان شخصی از کار بی کار شده اید. حقیقت ناخوشایند این است که زمانی که با رئیس جمهوری همدل به مانند ترامپ روبه رو هستیم بیشتر آسیب پذیر می شویم و در تئاتری از ترس و اضطراب مداوم قرار می گیریم. در این کشور سخت است که به جای ترس به عقلانیت متوسل شویم.

 

 

 

  • 18
  • 6
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
عبدالله دوم پادشاه اردن بیوگرافی عبدالله دوم پادشاه اردن به همراه عکس های خانواده اش

تاریخ تولد: ۳۰ ژانویه ۱۹۶۲ (۶۲ ساله)

محل تولد: عمان، اردن

سمت: پادشاه اردن (از سال ۱۹۹۹)

تاجگذاری: ۹ ژوئن ۲۰۰۰

ولیعهد: حسین بن عبدالله دوم

همسر: رانیا عبدالله (ازدواج ۱۹۹۳)

ادامه
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرشید اسماعیلی بیوگرافی فرشید اسماعیلی فوتبالیست جوان ایرانی

تاریخ تولد: ۴ اسفند ۱۳۷۲

محل تولد: بندرلنگه، هرمزگان، ایران

حرفه: فوتبالیست

پست: هافبک هجومی

باشگاه کنونی: پیکان

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر 

ادامه
رضا عطاران بیوگرافی رضا عطاران؛ ستاره سینمای کمدی ایران

تاریخ تولد: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۴۷

محل تولد: مشهد

حرفه: بازیگر، کارگردان، فیلم‌نامه‌نویس، تدوین‌گر، خواننده

آغاز فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

تحصیلات: دانشجوی انصرافی دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران 

ادامه
اسدالله شعبانی بیوگرافی اسدالله شعبانی شاعر و نویسنده آثار کودک

تاریخ تولد: ۴ تیر ۱۳۳۷

محل تولد: روستای بهادربیگ از توابع همدان

محل زندگی: تهران

حرفه: شاعر، نویسنده، منتقد ادبی، کارشناس بازنشسته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

تحصیلات: فارغ التحصیل رشته زبان و ادبیات فارسی

آثار: خرمن شعر خردسالان، جستاری پیرامون شعر کودک در ایران، قصهٔ امشب، پولک ماه، دختر باغ آرزو، پرسه‌های شبانه

ادامه
ابومنصور موفق هروی ابومنصور موفق هروی؛ پدر داروشناسی فارسی

مشهور به: موفق هروی

متولد : قرن چهارم

محل تولد: احتمالا هرات

حرفه: پزشک و داروشناس ایرانی

آثار: کتاب الابنیه عن حقایق الادویه

ادامه
آزیتا حاجیان بیوگرافی آزیتا حاجیان بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: ۲۱ دی ۱۱۳۶

محل تولد: ملایر

حرفه: بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر

تحصیلات: لیسانس بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشگاه هنر

سال های فعالیت: ۱۳۵۴ تاکنون

ادامه
رید هستینگز بیوگرافی رید هستینگز؛ امپراطور محتوا و نتفلیکس

تاریخ تولد: ۸ اکتبر ۱۹۶۰

محل تولد: بوستون، ماساچوست، ایالات متحده آمریکا

حرفه: کارآفرین، مدیر ارشد اجرایی

شناخته شده برای: بنیانگذار نتفلیکس

تحصیلات: فارغ التحصیل دانشگاه استنفورد

دارایی: ۹/۴ میلیارد دلار

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش