
به گزارش ایسنابه نقل از "الفاتح الطاهر" انستیتوی فناوری ماساچوست آمریکا در مقاله منتشره در مجله Science Advances میگوید: در این منطقه جمعیت زیادی زندگی میکنند که زندگی بخش اعظمشان به طور مستقیم وابسته به زمینهای زراعی شخصی آنها است.
آنها باید هر روز مدت چند ساعت در زیر آفتاب روی این زمینها کار کنند. این امر ساکنان آسیای جنوبی را در مقابل چنین تغییرات اقلیمی بسیار آسیب پذیر میسازد.
الطاهر و همکارانش خاطرنشان میسازند تقریبا سه چهارم ساکنان جنوب آسیا در مناطقی زندگی میکنند که پس از این سالها برای زندگی نامناسب خواهند بود و شرایط جوی و محیط زیستی را تجربه خواهند کرد که زندگی آنها را به خطر میاندازد.
دانشمندان می گویند دلیل چنین تغییرات بزرگ و جدی در آب و هوای آسیای جنوبی چند چیز از جمله هموار بودن زمین های این منطقه، بارش زیاد باران در فصل تابستان و رطوبت دائمی و زیاد و وجود تعداد زیادی از رودخانهها در منطقه است.
به گزارش اسپوتنیک، الطاهر تاکید میکند مبارزه با چنین عواقب گرمایش جهانی باید توسط خود ساکنان هند صورت بگیرد که به موازات چین از جمله کشورهایی است که بیشترین مقدار گازهای گلخانهای را وارد جو زمین میسازند.
- 9
- 6