جمعه ۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
۱۸:۱۳ - ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ کد خبر: ۹۸۰۲۰۹۱۴۱
شهری و روستایی

شهردار تهران:

انتصاب مناف هاشمی به عنوان معاون شهردار صحت ندارد

پیروز حناچی,اخبار اجتماعی,خبرهای اجتماعی,شهر و روستا
شهردار تهران انتصاب سید مناف هاشمی - استاندار سابق گلستان - را به عنوان یکی از معاونان شهرداری تهران تکذیب کرد.

به گزارش ایسنا، پیروز حناچی در مراسم بهره‌برداری از ١۴ پروژه مدیریت شهری در منطقه ۹ در جمع خبرنگاران گفت: بعضی از پروژه‌هایی که امروز در منطقه ٩ به بهره‌برداری رسیدند مانند بهسازی مسیرها و ایجاد پارک‌ها در مقیاس محلی هستند. دو پروژه بزرگتر نیز داشتیم که شامل احداث اندیشکده دکتر قریب و مرکز نوآوری در منطقه ٩ می‌شود. در مرکز نوآوری استارتاپ‌هایی مستقر می‌شوند که با همکاری دانشگاه شریف توسعه پیدا کرده‌اند.

 

وی افزود: اعتبار این ١۴ پروژه ۴٠ میلیارد تومان است البته دو پروژه اخیر اعتبار بیشتری داشتند.

 

حناچی در ادامه ایجاد شهر خلاق و هوشمند را یکی از اهداف شهرداری تهران دانست و گفت: رسیدن به هدفی همچون شهر هوشمند و خلاق معمولاً در محدوده دانشگاه‌ها سریع‌تر اتفاق می‌افتد و امکان پذیرتر است. ما نیز بهتر و بیشتر از پیش شرایط توسعه این امر را فراهم می‌کنیم.

 

وی در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران درباره لایحه اصلاح ساختار سازمانی شهرداری تهران اظهارکرد: بر اساس مصوبه شورای شهر این ماموریت به ما محول شده و کلیات آن مشخص است. قرار است تشکیلات سازمانی در شهر قدری کوچک‌تر شود. شورای شهر در ابتدا کاهش معاونت‌ها از ٩ به ۶ معاونت را خواستار شد اما در حال حاضر قید تعداد از این موضوع برداشته شده است. این اتفاق باعث افزایش انسجام مدیریت شهری خواهد شد.

 

حناچی به لایحه مالیات بر ارزش افزوده نیز اشاره و تصریح کرد: این لایحه در صحن مجلس مطرح شد و کلیات آن نیز مورد تصویب قرار گرفت.

 

بر اساس اعلام سایت شهرنوشت،وی در بخش دیگری از سخنانش درباره موسسه همشهری گفت: موسسه همشهری همواره زیر نظر دفتر شهردار بوده است اما شخصیت حقوقی مستقل خود را دارد.

 

شهردار تهران در آیین بهره‌برداری از ١۴ پروژه مدیریت شهری در منطقه ٩ که با حضور چند تن از اعضای شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد، گفت: تلاش ما برای افزایش کیفیت زندگی بحث بسیار مهمی است و پروژه‌هایی که در این راستا انجام می‌شوند از جایگاه متفاوتی برخوردار هستند.

 

شهردار تهران با بیان اینکه باید برای کار در شهر تعاریف جدیدی داشته باشیم، اظهارکرد: ضروری است در مورد انجام اقداماتی که لزوماً به افزایش کیفیت زندگی در شهر نمی‌انجامند و آرامش بیشتری برای شهروندان به بار نمی‌آورند، بیشتر تأمل کنیم. 

 

حناچی ضمن تشکر از خانواده مرحوم دکتر «قریب» برای همکاری در ساخت اندیشکده‌ای به نام این پزشک شهیر گفت: دکتر قریب به عنوان بنیان گذار طب کودکان در تاریخ و خاطره ایران می‌درخشد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: توسعه مراکز نوآوری و شرکت‌های دانش‌بنیان موضوع مهمی است که از شعارهای مهم شورای شهر و شهرداری تهران به شمار می‌رود. استفاده از خلاقیت‌ برای حل مشکلات شهر از سیاست‌های اصلی ما است و امیدوارم بتوانیم هر چه بیشتر با نبوغ و استعداد فراوان فرزندان این سرزمین، در شرایطی که بدخواهان برای ایجاد اغتشاش در کشور طمع دارند، مشکلات شهر را حل کنیم و به کار و تولید رونق ببخشیم. 

 

حناچی تاکید کرد: لازم نیست برای افزایش کیفیت زندگی فضاهای باقیمانده شهر را زیر بار ساخت و ساز ببریم. بزرگ ترین مشکلات ما ترافیک و آلودگی است و باید کنترل منشأ آلودگی را هدف قرار دهیم که امسال به یمن نزولات جوی و تلاش همکارانم تا حدی به این هدف رسیدیم. 

 

وی افزود: سال‌ها بود که پروانه‌ها به شهرمان نیامده بودند این در حالیست که امسال به جای سفیدبالک‌ها پروانه‌ها را در شهر می بینیم. 

 

حناچی همچنین به مشکلات ترافیکی منطقه ۹ اشاره و اظهارکرد: این منطقه از جهت دسترسی مشکلات زیادی دارد که با افتتاح زیرگذر استاد معین تا پایان سال بخشی از این مشکلات حل و دسترسی شمال به جنوب فراهم خواهد شد. 

 

شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم به تناسب فضاهای ایجاد شده، سازمان مناسبی برای نگهداری از این فضاها نیز در نظر گرفته شود تا در طول سال‌های بهره‌برداری خدمات مناسب به مردم ارائه شود.

 

گفتنی است پروژه‌هایی که با حضور شهردار در منطقه ٩ مورد بهره‌برداری قرار گرفتند عبارتند از: اندیشه‌سرای دکتر قریب، مرکز فناوری‌های هوشمند شهری، مرکز رشد و کارآفرینی و توسعه کسب‌ و کارهای شهری، بوستان سعیده قدس، بهسازی و نوسازی رویه آسفالت شبکه معابر غیربزرگراهی سطح منطقه، بهسازی آسفالت خط BRT بزرگراه آیت‌الله سعیدی، بهسازی محور نوری - نیارکی، بهسازی محور هرمزان، ساماندهی و بهسازی انهار، پیاده‌رو و آسفالت خیابان دستغیب، ساماندهی و بهسازی میدان فتح، بهسازی روگذر یادگار امام (ره) جنوب به شمال، بهسازی و نوسازی شبکه فرعی جمع‌آوری آب‌های سطحی، بهسازی آسفالت بزرگراه آیت‌الله سعیدی جنوب به شمال و مقبره‌الشهدا (بوستان کوکب).

 

  • 18
  • 5
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه
زهرا گونش بیوگرافی زهرا گونش؛ والیبالیست میلیونر ترکی

چکیده بیوگرافی زهرا گونش

نام کامل: زهرا گونش

تاریخ تولد: ۷ جولای ۱۹۹۹

محل تولد: استانبول، ترکیه

حرفه: والیبالیست

پست: پاسور و دفاع میانی

قد: ۱ متر و ۹۷ سانتی متر

ادامه
ویژه سرپوش