سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴
۱۲:۰۱ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ کد خبر: ۱۴۰۱۰۳۰۱۷۴
وضعیت ترافیک و آب و هوا

هشدار هواشناسی درباره تشدید بارش‌ها و گردوخاک در برخی استان‌ها | تهران هم گردوخاکی می‌شود

پیش بینی وضع آب و هوا,باران و گرد و خاک در ایران
کارشناس هواشناسی گفت: دو هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خصوص افزایش حجم بارش‌ها از فردا و تشدید گرد وخاک در برخی استان‌ها صادر شده است.

به گزارش همشهری آنلاین، فریبا گودرزی کارشناس هواشناسی سازمان هواشناسی کشور گفت: بر اساس هشدار نارنجی صادرشده، تشدید فعالیت سامانه بارشی از بعدازظهر دوشنبه (امروز) آغاز می‌شود و تا سه‌شنبه (فردا) ادامه دارد.

این کارشناس هواشناسی گفت: رگبار، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد رخداد تگرگ طی روز دوشنبه در شمال استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی و روز سه‌شنبه در شمال استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل پیش‌بینی می شود.

گودرزی گفت: اثر مخاطره این سامانه طغیان رودخانه‌ها، جاری شدن روان آب، آب‌گرفتگی معابر، برخورد صاعقه و اختلال در تردد بین شهری اعلام شده است. از این رو سازمان هواشناسی به پرهیز از سفرهای غیرضروری، اجتناب از تردد و توقف در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از صعود به ارتفاعات و جمع‌آوری دام‌ها از نقاط مرتفع و سیل‌خیز توصیه کرده است.

کارشناس هواشناسی گفت: هشدار دیگری درباره افزایش گرادیان فشاری و نفوذ گردوخاک صادر شده که تا روز سه‌شنبه افزایش شاخص آلودگی هوا، کاهش کیفیت هوا و کاهش شعاع دید در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، بوشهر، همدان، لرستان، مرکزی، زنجان، قزوین، اصفهان، قم، البرز و تهران پیش‌بینی شده است.

روز گذشته هم دو سامانه سطح زرد برای افزایش بارش و تشدید فعالیت گردوخاک صادر شده بود.

نفوذ گرد و غبار از کشور همسایه

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا نیز در گفتگویی با ایسنا از رگبار باران و رعد و برق و وزش باد شدید، ایجاد توده‌های گرد و غبار در عراق و ورود به نوار غربی کشور خبر داد.

صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی ۲۴ ساعت آینده در برخی نقاط استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، زنجان، قزوین، البرز و تهران به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت، گاهی گرد و خاک و در مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ پیش‌بینی می‌شود. 

وی افزود: سه‌شنبه و چهارشنبه (۳ و ۴ خرداد) در استان‌های واقع در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر و رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت و گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود که در مناطق مستعد همراه با تگرگ خواهد بود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، پنجشنبه (۵ خرداد) در سواحل دریای خزر و خراسان شمالی بارش باران گاهی وزش باد رخ خواهد داد. جمعه (۶ خرداد) در اغلب مناطق کشور آسمانی صاف و جوی آرام خواهیم داشت.

 وی ادامه داد: از بعدازظهر امروز دوشنبه و طی روز سه‌شنبه شرایط برای شکل گیری توده گرد و خاک بر روی عراق و انتقال آن به کشور مهیا است که از این رو در استان‌های واقع در شمال غرب، غرب، جنوب غرب و به تدریج مرکز، سواحل غربی دریای خزر و دامنه‌های البرز گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود. 

ضیاییان افزود: از روز سه‌شنبه تا پنجشنبه (۳ تا ۵ خرداد) مناطق ساحلی و دور از ساحل دریای خزر و خلیج فارس و امروز (۲ خرداد) تا اواخر هفته شرق دریای عمان مواج و متلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۳ خرداد) غبارآلود و در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و گرد و خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد و طی ‌روز چهارشنبه (۴ خرداد) صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید و گاهی گرد و خاکی با حداقل دمای ۲۰ و حداکثر دمای ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا ( ۲ و ۳ خرداد) اهواز با دمای ۴۶ و۳۹ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و همدان با دمای ۵ و ۷ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان‌ کشور است.

  • 9
  • 2
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش