شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳
۱۱:۲۱ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ کد خبر: ۱۴۰۲۰۴۰۴۰۶
جرم و جنایت

خواهرزاده صدای داییش را در لحظه ارتکاب قتل ضبط کرد

عجیب‌ترین سند در یک جنایت

عجیب‌ترین سند در یک جنایت,ضبط صدای دایی توسط خواهرزاده در لحظه ارتکاب قتل
مرد جوان بعد از قتل پدرش و آتش زدن خانه پدری در حالی اتهام خود را انکار کرد که فکرش را هم نمی‌کرد خواهرزاده‌اش صدای او را موقع ارتکاب جنایت ضبط کرده باشد.

به گزارش ایران، یک ماه سرگردانی در اتوبوس‌های سراسر شهر تهران؛ برای فرار از مجازات قتل پدر فایده نداشت! مهران فکرش را هم نمی‌کرد که یک روز در حال پرسه زدن در میان اتوبوس‌ها به دام بیفتد.

لابد در همه روزهایی که فراری بود سناریویی در ذهن خودش چیده بود تا اگر بخت با او یار نبود و دستگیر شد برای پلیس داستان‌سرایی کند اما فکرش را هم نمی‌کرد یک بچه ۱۲ ساله همه مکالمات او را در روز درگیری منجر به قتل ضبط کرده باشد و این وویس بر جای مانده بشود یکی از اسناد متهم کردن او!

بازگشت به روز حادثه

۲۶ دی ماه سال ۱۴۰۱ صدای درگیری در خانه پدری مهران واقع در محله نارمک لحظه به لحظه بالا می‌گرفت.ناگهان جیغ‌های پی در پی مادر مهران خبر از یک فاجعه داد و دقایقی بعد صدای آژیر آمبولانس و ماشین پلیس در کوچه پیچید.

پدر و مادر مهران که با ضربات چاقو بشدت مجروح شده بودند به بیمارستان منتقل شدند اما پدر مهران به دلیل شدت ضربات وارد شده جان خود را از دست داد.به این ترتیب رسیدگی به موضوع در دستور کار محمدرضا صاحب جمعی بازپرس کشیک قتل پایتخت قرار گرفت و تحقیقات جنایی برای رازگشایی از ماجرا آغاز شد.

در همین حال مادر مهران با حال وخیم راهی اتاق جراحی شد و اقدامات درمانی برای نجات جان او شروع شد.

در تحقیقات ابتدایی مشخص شد که روز حادثه مهران به خانه پدری خود مراجعه کرده است و درگیری بین آنها رخ داده است.سپس ساعتی بعد پدر و مادرش غرق در خون به بیمارستان منتقل شدند.

همچنین مشخص شد در لحظه درگیری یکی از دوستان مهران همراه او بوده که بلافاصله بعد از مشاهده حمله مهران به پدر و مادرش موضوع را به پلیس اطلاع داده بود.

این مرد به نام سعید شناسایی شد و تحت بازجویی قرار گرفت که در تشریح روز حادثه به بازپرس جنایی گفت: «مدتی بود که مهران کارگر مغازه من بود و با من کار می‌کرد.او به نظرم جوان آرامی می‌آمد اما متوجه شدم که در مسافرخانه زندگی می‌کند.دلم می‌خواست به او کمکی کنم و برای همین ماجرای زندگی‌اش را از او پرسیدم که به من گفت از ۴ سال قبل با پدر و مادرش قهر کرده است و با آنها در ارتباط نیست.به او گفتم من حاضرم میان آنها میانجیگری کنم تا مشکل‌شان حل شود.ابتدا راضی نمی‌شد و می‌گفت پدر و مادرم قبول نمی‌کنند با من حرف بزنند اما من به او گفتم به هر حال آنها والدین تو هستند و باید مشکل خودت را با آنها حل کنی چون آه آنها دامنگیر تو می‌شود.»

سعید در ادامه گفت: «بالاخره مهران راضی شد و شماره مادرش را به من داد.من با مادرش تماس گرفتم و راضی شد که به همراه مهران به دیدار آنها برویم تا با هم آشتی کنند.روز حادثه برای آشتی به خانه‌شان رفتیم اما باز هم بین آنها مشاجره و درگیری بالا گرفت و ناگهان مهران با چاقو به سمت پدر و مادرش حمله کرد که من همان موقع با پلیس تماس گرفته و موضوع را اطلاع دادم.بعد هم متوجه نشدم که مهران کجا فرار کرد.»

در حالی که تحقیقات برای یافتن ردی از متهم ادامه داشت، ماجرای جنایت او به همین جا ختم نشد و ۲ روز بعد از حادثه بود که او با مراجعه مجدد به خانه پدری‌اش اقدام به آتش زدن در خانه کرد و از مهلکه گریخت. در جریان این اقدام او، خانه در آتش سوخت!

دستگیری قاتل در اتوبوس

اقدامات مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران برای یافتن ردی از مهران آغاز شده بود و وجب به وجب شهر را در جست‌و‌جوی او می‌گشتند؛بالاخره دقیقاً یک ماه بعد از وقوع جنایت رد مهران در نزدیکی ایستگاه بی‌آرتی میدان آیت زده شد و متهم در اتوبوس شناسایی و دستگیر شد.

مهران در جریان بازجویی در مورد محل مخفیگاه خود در طول این یک ماه گفت: «بعد از آتش زدن در خانه پدرم یک ماه در اتوبوس‌ها سرگردان بودم.از صبح تا شب در اتوبوس‌های مختلف می‌نشستم و بی‌هدف به سر شهر و ته شهر می‌رفتم.شب را هم در خیابان‌ها می‌خوابیدم.»

در همین حال مادر مهران نیز که حالش بهبود پیدا کرده بود تحت تحقیقات قرار گرفت.زن میانسال در مورد روز حادثه گفت: «پسرم اعتیاد داشت و زندگی‌اش با همسرش را هم به خاطر همین موضوع از دست داده بود.بعد از طلاقش به خاطر مغازه پدری‌اش با ما اختلافات مالی پیدا کرد و از ما انتظارات مالی داشت با اینکه این توقعات بی‌جا بود.۴ سالی می‌شد که از خانه قهر کرده بود و من به او گفته بودم که تا زمانی که اعتیاد دارد نباید به خانه من بیاید.تا اینکه صاحب کارش تماس گرفت و گفت می‌خواهد ما را آشتی دهد و می‌گفت پسرم دیگر اعتیاد ندارد.به هر حال ما هم پدر و مادر مهران بودیم و فرزندمان را دوست داشتیم برای همین قبول کردیم که به خانه‌مان بیاید.»

مادر مهران در ادامه گفت: «وقتی مهران به خانه‌مان آمد با کفش وارد خانه شد.رفتار پرخاشگری داشت و انگار باز هم برای دعوا آمده بود نه برای آشتی؛ حتی به من سلام هم نکرد و من به او گفتم که من به عنوان مادرت حتی ارزش یک سلام کردن هم ندارم؟ گفت تو ارزش هیچ چیز را نداری و شروع به فحاشی کردن به من و پدرش کرد. پدرش به او گفت اگر می‌خواهی فحش بدهی بلند شو از خانه من بیرون برو.مهران لحظه به لحظه عصبانی‌تر می‌شد و دوستش می‌گفت تو برای آشتی آمده‌ای نباید داد و بیداد کنی اما او گوشش بدهکار نبود.نوه من یعنی دختر ۱۲ ساله دخترم هم خانه‌مان بود و به خاطر فریادهای مهران بدنش مثل بید می‌لرزید.من به نوه‌ام گفتم داخل اتاق برود تا رفتارهای خشن دایی‌اش را نبیند.همسرم از رفتار مهران عصبانی بود و بحث بین آنها بالا گرفت.ناگهان مهران به آشپزخانه رفت و از داخل کشویی که چاقوها را در آن می‌گذاشتم و او از قبل جای آن را می‌دانست، دو چاقوی بزرگ برداشت و به سمت من و پدرش حمله کرد.من به او التماس می‌کردم که دست از این کارها بردارد و از خانه بیرون برود اما او چندین ضربه به من و شوهرم زد و بعد بیرون رفت.حالا هم از او شکایت دارم چون شوهرم را کشته و همه خانه و زندگی من را سوزانده است.»

ضبط کردن صدای دعوا تا لحظه قتل

در ادامه تحقیقات مشخص شد خواهرزاده ۱۲ ساله مهران که موقع حادثه در اتاق در بسته بوده است، با گوشی خود همه مکالمات صورت گرفته در لحظه جنایت را ضبط کرده بود که صوت ضبط شده روی یک سی‌دی پیاده شد و به عنوان یکی از اصلی‌ترین اسناد پرونده در پرونده جنایت مهران قرار گرفت.

آخرین دفاع

هفته قبل متهم برای اخذ آخرین دفاع به شعبه ششم دادسرای جنایی تهران منتقل شد.مهران با وجود اینکه سند جنایتش در پرونده موجود است، قتل پدرش و شروع به قتل مادرش را انکار کرد و گفت: «روز حادثه برای آشتی با پدر و مادرم به خانه‌شان رفتم.اما آنها خیلی وقت بود که دیگر من را فرزند خودشان نمی‌دانستند.برای همین پدرم من را با لگد از خانه‌اش به بیرون پرتاب کرد.نمی‌دانم بعد از بیرون رفتن من چه بلایی سر آنها آمد.اما به خاطر رفتار پدرم از آنها کینه به دل گرفتم و ۲ روز بعد از حادثه بود که به خانه‌شان مراجعه کرده و در خانه را آتش زدم تا از آنها انتقام بگیرم.من اتهام آتش‌افروزی خانه پدری‌ام را قبول دارم اما اتهام قتل پدرم را قبول ندارم.»

بازپرس جنایی بعد از اخذ آخرین دفاع با توجه به ادله و مستندات در پرونده قرار جلب دادرسی را صادر کرده و سپس کیفرخواست پرونده صادر شد.

بدین ترتیب مهران بزودی به اتهام قتل پدرش و مبادرت به قتل مادرش و همچنین آتش‌افروزی عمدی خانه پدری‌اش؛ پای میز محاکمه رفته و در برابر قضات دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع می‌کند.

  • 16
  • 4
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

یاشار سلطانیبیوگرافی یاشار سلطانی

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

زندگینامه امامزاده صالح

باورها و اعتقادات مذهبی، نقشی پررنگ در شکل گیری فرهنگ و هویت ایرانیان داشته است. احترام به سادات و نوادگان پیامبر اکرم (ص) از جمله این باورهاست. از این رو، در طول تاریخ ایران، امامزادگان همواره به عنوان واسطه های فیض الهی و امامان معصوم (ع) مورد توجه مردم قرار داشته اند. آرامگاه این بزرگواران، به اماکن زیارتی تبدیل شده و مردم برای طلب حاجت، شفا و دفع بلا به آنها توسل می جویند.

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
آپولو سایوز ماموریت آپولو سایوز؛ دست دادن در فضا

ایده همکاری فضایی میان آمریکا و شوروی، در بحبوحه رقابت های فضایی دهه ۱۹۶۰ مطرح شد. در آن دوران، هر دو ابرقدرت در تلاش بودند تا به دستاوردهای فضایی بیشتری دست یابند. آمریکا با برنامه فضایی آپولو، به دنبال فرود انسان بر کره ماه بود و شوروی نیز برنامه فضایی سایوز را برای ارسال فضانورد به مدار زمین دنبال می کرد. با وجود رقابت های موجود، هر دو کشور به این نتیجه رسیدند که برقراری همکاری در برخی از زمینه های فضایی می تواند برایشان مفید باشد. ایمنی فضانوردان، یکی از دغدغه های اصلی به شمار می رفت. در صورت بروز مشکل برای فضاپیمای یکی از کشورها در فضا، امکان نجات فضانوردان توسط کشور دیگر وجود نداشت.

مذاکرات برای انجام ماموریت مشترک آپولو سایوز، از سال ۱۹۷۰ آغاز شد. این مذاکرات با پیچیدگی های سیاسی و فنی همراه بود. مهندسان هر دو کشور می بایست بر روی سیستم های اتصال فضاپیماها و فرآیندهای اضطراری به توافق می رسیدند. موفقیت ماموریت آپولو سایوز، نیازمند هماهنگی و همکاری نزدیک میان تیم های مهندسی و فضانوردان آمریکا و شوروی بود. فضانوردان هر دو کشور می بایست زبان یکدیگر را فرا می گرفتند و با سیستم های فضاپیمای طرف مقابل آشنا می شدند.

فضاپیماهای آپولو و سایوز

ماموریت آپولو سایوز، از دو فضاپیمای کاملا متفاوت تشکیل شده بود:

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

چکیده بیوگرافی نیلوفر اردلان

نام کامل: نیلوفر اردلان

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ

نام کامل: حمیدرضا آذرنگ

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش