دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴
۱۲:۰۴ - ۲۹ دي ۱۳۹۹ کد خبر: ۹۹۱۰۰۱۷۴۸
جرم و جنایت

جزئیاتی از قتل همسر صیغه ای پس از ۱۳ سال!

قتل همسر صیغه ای,تهدید به مرگ
مردی که ۱۳ سال پیش همسر صیغه ای خودش را کشته و مدت ها فراری بود، در جلسه محاکمه جزئیاتی از قتل همسر اولش را بازگو کرد.

به گزارش شرق، اوایل امسال زنی به مأموران پلیس مراجعه کرد و بیان کرد از دامادش به خاطر تهدید به قتل دخترش شکایت دارد. این زن اذعان کرد:دامادم چند وقتی است دخترم را اذیت می کند و آخرین دفعه هم در حرف هایش گفته قبلا همسرش را کشته و باز هم این کار را می کند. من از اینکه دخترم به قتل برسد خیلی می ترسم و درخواست کمک دارم.

با توجه به شکایت این زن مأموران تحقیقات گسترده ای را شروع کردند و متوجه شدند ۱۳ سال قبل زنی جوان در منطقه ای که زن شاکی می گوید، کشته شده و عامل قتل او هم شناسایی نشده است. داماد زن جوان به نام نعیم برای بررسی های بیشتر بازداشت شد. نعیم در بازجویی ها به قتل همسر صیغه ای خود در ۱۳ سال قبل اعتراف کرد و بیان کرد:من اتهام را قبول دارم اما همسرم زن فاسدی بود و باید او را به قتل می رساندم.

بعد از گفته های متهم، کیفرخواست علیه او صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی به این پرونده اولیای دم زنی که ۱۳ سال قبل فوت کرده بود، درخواست قصاص کردند. سپس متهم در جایگاه قرار گرفت. او خاطرنشان کرد:من سال ها قبل از افغانستان به ایران آمدم و در ایران زندگی می کردم. در این مدت با زنی به نام مریم آشنا شدم و او را به عقد موقت خودم درآوردم. او از شمال کشور به تهران آمده بود و تنها زندگی می کرد.

در این مدت که با هم زندگی کردیم من به او دل بستم اما بعد فهمیدم او مرا دوست ندارد. مدتی بود که با مردی رابطه داشت. من چندباری به او تذکر دادم و گفتم من مردی نیستم که بتوانم قبول کنم زنم هر کاری دوست دارد بکند؛ ولی به حرف هایم توجه نکرد تا اینکه متوجه شدم مریم رفت وآمدهای بیشتری با مردان غریبه دارد. چند پیامک در تلفن همراه او پیدا کردم که ثابت میکرد شک من بی علت نیست به همین علت با هم درگیر شدیم و من با ضربات چاقو او را به قتل رساندم. متهم در ادامه بیان کرد:روز حادثه با مریم جرو بحث کردیم و این طور شد که من با وارد کردن ضربات چاقو او را به قتل رساندم و بعد جسد را رها و فرار کردم. بلافاصله از مرز خارج شدم و به افغانستان رفتم.

می دانستم پلیس ایران دست بردار نیست و اگر در ایران باشم دستگیرم می کند؛ به همین خاطر هم فرار کردم و رفتم. ۱۰ سال از این ماجرا گذشته بود و من تصور می کردم دیگر همه چیز تمام شده است. دوباره به ایران آمدم و این بار با زنی به نام سوسن آشنا شدم و با او ازدواج کردم. من عاشق سوسن شدم؛ ما زندگی خوبی با هم داشتیم تا اینکه سوسن سر ناسازگاری گذاشت و من را عصبی کرد. یک روز وقتی با هم جرو بحث کردیم برای اینکه او را تهدید و وادارش کنم به حرفم گوش کند، به او گفتم من قبلا زن صیغه ای داشتم که او را به قتل رساندم. من اصلاً فکر نمی کردم همسرم آن قدر بترسد که مسئله را به مادرش بگوید. او موضوع را به مادرش گفت و مادرش هم به مأموران خبر داد و این طور  بود که دستگیر شدم.

متهم درباره اینکه چطور همسر اولش را به قتل رساند، خاطرنشان کرد:او با مردان غریبه ارتباط داشت و باید می مرد. من شوهرش بودم و نباید اجازه می دادم چنین زن فاسدی در زمین باشد. خانواده اش هم سال ها با ما رفت و آمد نکردند و دخترشان را طرد کرده بودند، چون از کارهای او خوش شان نمی آمد؛ البته می دانستند ما با هم ازدواج کرده ایم اما مریم برای اینکه برای کارهایش سرپوش بگذارد با من ازدواج کرده بود. من هم روز حادثه او را به بهانه اینکه می خواهم به جایی ببرم، سوار ماشین کردم و در راه با ضربات چاقو او را به قتل رساندم. بعد هم جسدش را همان حوالی رها کردم و متواری شدم.

متهم خاطر نشان کرد :من همسر دومم را دوست دارم. سوسن زن بسیار خوب و پاکدامنی است و ما با هم ارتباط خوبی داریم. فقط گاهی جرو بحث کوتاهی می کردیم که آخرین بار من برای اینکه او به حرفم گوش بدهد، تهدیدش کردم. من حقیقتا قصد کشتن سوسن را نداشتم و اصلاً فکر نمی کردم چنین حرفی را به مادرش بگوید و من فکر می کردم ما زن و شوهر هستیم و حرف بین خودمان می ماند. همین جا هم اعلام می کنم زنم را دوست دارم و هیچ وقت به او آسیبی وارد نمی کنم.

  • 12
  • 5
۵۰%
همه چیز درباره
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
هیثم بن طارق آل سعید بیوگرافی هیثم بن طارق آل سعید؛ حاکم عمان

تاریخ تولد: ۱۱ اکتبر ۱۹۵۵ 

محل تولد: مسقط، مسقط و عمان

محل زندگی: مسقط

حرفه: سلطان و نخست وزیر کشور عمان

سلطنت: ۱۱ ژانویه ۲۰۲۰

پیشین: قابوس بن سعید

ادامه
بزرگمهر بختگان زندگینامه بزرگمهر بختگان حکیم بزرگ ساسانی

تاریخ تولد: ۱۸ دی ماه د ۵۱۱ سال پیش از میلاد

محل تولد: خروسان

لقب: بزرگمهر

حرفه: حکیم و وزیر

دوران زندگی: دوران ساسانیان، پادشاهی خسرو انوشیروان

ادامه
صبا آذرپیک بیوگرافی صبا آذرپیک روزنامه نگار سیاسی و ماجرای دستگیری وی

تاریخ تولد: ۱۳۶۰

ملیت: ایرانی

نام مستعار: صبا آذرپیک

حرفه: روزنامه نگار و خبرنگار گروه سیاسی روزنامه اعتماد

آغاز فعالیت: سال ۱۳۸۰ تاکنون

ادامه
یاشار سلطانی بیوگرافی روزنامه نگار سیاسی؛ یاشار سلطانی و حواشی وی

ملیت: ایرانی

حرفه: روزنامه نگار فرهنگی - سیاسی، مدیر مسئول وبگاه معماری نیوز

وبگاه: yasharsoltani.com

شغل های دولتی: کاندید انتخابات شورای شهر تهران سال ۱۳۹۶

حزب سیاسی: اصلاح طلب

ادامه
زندگینامه امام زاده صالح زندگینامه امامزاده صالح تهران و محل دفن ایشان

نام پدر: اما موسی کاظم (ع)

محل دفن: تهران، شهرستان شمیرانات، شهر تجریش

تاریخ تاسیس بارگاه: قرن پنجم هجری قمری

روز بزرگداشت: ۵ ذیقعده

خویشاوندان : فرزند موسی کاظم و برادر علی بن موسی الرضا و برادر فاطمه معصومه

ادامه
شاه نعمت الله ولی زندگینامه شاه نعمت الله ولی؛ عارف نامدار و شاعر پرآوازه

تاریخ تولد: ۷۳۰ تا ۷۳۱ هجری قمری

محل تولد: کوهبنان یا حلب سوریه

حرفه: شاعر و عارف ایرانی

دیگر نام ها: شاه نعمت‌الله، شاه نعمت‌الله ولی، رئیس‌السلسله

آثار: رساله‌های شاه نعمت‌الله ولی، شرح لمعات

درگذشت: ۸۳۲ تا ۸۳۴ هجری قمری

ادامه
نیلوفر اردلان بیوگرافی نیلوفر اردلان؛ سرمربی فوتسال و فوتبال بانوان ایران

تاریخ تولد: ۸ خرداد ۱۳۶۴

محل تولد: تهران 

حرفه: بازیکن سابق فوتبال و فوتسال، سرمربی تیم ملی فوتبال و فوتسال بانوان

سال های فعالیت: ۱۳۸۵ تاکنون

قد: ۱ متر و ۷۲ سانتی متر

تحصیلات: فوق لیسانس مدیریت ورزشی

ادامه
حمیدرضا آذرنگ بیوگرافی حمیدرضا آذرنگ؛ بازیگر سینما و تلویزیون ایران

تاریخ تولد: تهران

محل تولد: ۲ خرداد ۱۳۵۱ 

حرفه: بازیگر، نویسنده، کارگردان و صداپیشه

تحصیلات: روان‌شناسی بالینی از دانشگاه آزاد رودهن 

همسر: ساناز بیان

ادامه
محمدعلی جمال زاده بیوگرافی محمدعلی جمال زاده؛ پدر داستان های کوتاه فارسی

تاریخ تولد: ۲۳ دی ۱۲۷۰

محل تولد: اصفهان، ایران

حرفه: نویسنده و مترجم

سال های فعالیت: ۱۳۰۰ تا ۱۳۴۴

درگذشت: ۲۴ دی ۱۳۷۶

آرامگاه: قبرستان پتی ساکونه ژنو

ادامه
ویژه سرپوش