دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
۰۸:۴۳ - ۰۵ فروردین ۱۳۹۶ کد خبر: ۹۶۰۱۰۰۳۱۴
انتخابات ریاست جمهوری

رئیس ستاد «جمنا»:

کاندیدای نهایی ما براساس میزان محبوبیت و قدرت رأی‌آوری تعیین می شود / بسیاری از کاندیداهای ما پایبندی خود به سازوکار «جمنا» را شفاهاً و بعضاً کتباً اعلام کرده اند

اخبار انتخابات,خبرهای انتخابات,انتخابات ریاست جمهوری,محمدباقر ذوالقدر
رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب گفت: شرط لازم برای موفقیت در تشکیل دولت انقلابی، وحدت و همگرایی کاندیداهای جبهه است.

به گزارش انتخاب، محمدباقر ذوالقدر رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی که برای بازدید از مناطق عملیاتی (راهیان‌نور) به خوزستان سفر کرده، در جمع اعضای شورای جبهه در استان خوزستان، اظهار داشت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی یک تشکیلات حزبی همچون احزاب متعارف نیست، بلکه این  یک حرکت فراگیر مردمی جهت پاسخ به یک نیاز واقعی در این مرحله از حیات انقلاب و آن ضرورت وحدت و انسجام نیروهای انقلاب و هم‌افزایی آنان برای حل مشکلات اساسی کشور و مردم است.

 

وی افزود: مشکلات امروز کشور بخشی مربوط به تهدیدات و فشارهای خارجی است. ما ۴۰ سال است که در متن تهدید زندگی می‌کنیم و نظام سلطه برای شکست انقلاب و بازداشتن مردم از راهی که انتخاب کرده‌اند، هرچه در چنته داشته به میدان آورده، از حمله نظامی تا تحریم اقتصادی، محاصره سیاسی و تهاجم گسترده فرهنگی و تلاش برای نفوذ و یارگیری از درون نظام و اثرگذاری بر نظام تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری مسئولان کشور.

 

ذوالقدر خاطرنشان کرد: بخش دیگری از مشکلات امروز کشور ناشی از انباشت ضعف‌ها و ناکارآمدی‌های داخلی است که اساس آن بازمی‌گردد به اینکه بسیاری از مسئولان ما و دستگاه‌های حاکمیتی متأسفانه از انقلاب و روحیه و منش انقلابی فاصله گرفته‌اند، انگار فراموش کرده‌ایم ما یک ملت و کشور انقلابی هستیم با اهداف و آرمان‌های بزرگ و دارای دشمنان خونی و قسم خورده، به زندگی عادی و منش و روش عادی و غیرانقلابی هم در زندگی شخصی و هم در مسئولیت‌های اجتماعی خو کرده‌ایم؛ بسیاری از مسئولان ما به‌جای زهد و قناعت در زندگی شخصی به ثروت‌اندوزی و اشرافی‌گری روی آورده‌اند و به همین نسبت از مردم و مشکلات و مصائب آنها فاصله گرفته‌اند.

 

رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی تصریح کرد: برای دفع تهدیدات دشمنان و حل مشکلات کشور باید به انقلاب بازگشت، باید انقلابی عمل کرد و مردم و حل مشکلات آنها و خدمت بی‌منت به مردم را سرلوحه کارها قرار داد.

 

وی با اشاره به اینکه مشکل اقتصادی مهمترین مشکل و مسئله اساسی کشور است، تأکید کرد: دولت به‌دلیل چشم دوختن به خارج و امید بستن به بیگانگان و غفلت از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های داخلی و ضعف و ناکارآمدی مفرط، از حل مشکلات اقتصادی عاجز مانده است. امروز کشور درگیر رکود و بیکاری بی‌سابقه‌ای است و برای سومین سال متوالی مقام معظم رهبری با نگرانی از وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم، تحقق اقتصاد مقاومتی را با تأکید بر تولید داخلی و اشتغال جوانان به‌عنوان شعار سال معین کرده‌اند.

 

وی با تأکید بر اینکه ریشه بسیاری از آسیب‌ها و معضلات اجتماعی، مشکلات اقتصادی است؛ فقر، بیکاری و گرانی منشأ بسیاری از آسیب‌های اجتماعی یا تشدیدکننده آنها هستند، گفت: حل مشکلات اقتصادی و به‌تبع آن مشکلات اجتماعی و حتی فرهنگی موجود، نیازمند یک مدیریت انقلابی، مردمی و کارآمد در رأس قوه مجریه است که متأسفانه از آن محرومیم.

 

ذوالقدر اظهار داشت: هدف اصلی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ایجاد وحدت و انسجام در نیروهای انقلاب و جهت‌دهی توان حاصل از انسجام نیروهای انقلاب برای حل مشکلات کشور است. انتخابات هدف ثانویه جبهه مردمی است.

 

رئیس ستاد جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: جبهه مردمی تلاش می‌کند نه یک فرد که یک دولت انقلابی و توانمند را به مردم معرفی کند و با حمایت از آن دولت، مشکلات کشور را حل نماید و سایه شوم فقر و فساد و تبعیض را از این کشور  دور کند.

 

وی در ادامه گفت: شرط لازم برای موفقیت در تشکیل دولت انقلابی وحدت و همگرایی کاندیداهای جبهه است که بحمدالله بسیاری از آنها فرآیند و سازوکار جبهه را برای ورود به انتخابات و انجام یک رقابت سالم و سازنده پذیرفته‌اند و بر پایبندی به آن شفاهاً و بعضاً کتباً تصریح نموده‌اند.

 

ذوالقدر ابراز کرد: مجمع ملی جبهه که متشکل از قریب سه هزار نفر از نمایندگان نیروهای انقلاب از سراسر کشور هستند در دومین نشست خود در نیمه فروردین پنج تن از کسانی را که واجد شرایط ریاست‌جمهوری هستند از میان ۱۰ نفر کاندیدای موجود انتخاب می‌کنند و به شورای مرکزی جبهه که توسط خود آنان انتخاب شده‌اند وکالت می‌دهند که کاندیدای نهایی جبهه را با در نظر گرفتن خواست مردم و میزان محبوبیت اجتماعی و قدرت رأی‌آوری آنان تعیین و معرفی نمایند.

 

 

  • 12
  • 4
۵۰%
نظر شما چیست؟
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی:۰
غیر قابل انتشار: ۰
جدیدترین
قدیمی ترین
مشاهده کامنت های بیشتر
محمدرضا احمدی بیوگرافی محمدرضا احمدی؛ مجری و گزارشگری ورزشی تلویزیون

تاریخ تولد: ۵ دی ۱۳۶۱

محل تولد: تهران

حرفه: مجری تلویزیون

شروع فعالیت: سال ۱۳۸۲ تاکنون

تحصیلات: کارشناسی حسابداری و تحصیل در رشته مدیریت ورزشی 

ادامه
رضا داوودنژاد بیوگرافی مرحوم رضا داوودنژاد

تاریخ تولد: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۵۹

محل تولد: تهران

حرفه: بازیگر

شروع فعالیت: ۱۳۶۵ تا ۱۴۰۲

تحصیلات: دیپلم علوم انسانی

درگذشت: ۱۳ فروردین ۱۴۰۳

ادامه
احسان قربان زاده بیوگرافی احسان قربان زاده؛ خواننده تازه کار موسیقی پاپ ایران

محل زندگی: تهران 

ملیت: ایرانی

حرفه: خواننده

سبک: پاپ و سنتی ایرانی

ساز: تنبک، باغلاما و گیتار

ادامه
فرامرز اصلانی بیوگرافی فرامرز اصلانی از تحصیلات تا شروع کار هنری

تاریخ تولد: ۲۲ تیر ۱۳۳۳

تاریخ وفات : ۱ فروردین ۱۴۰۳ (۷۸ سال)

محل تولد: تهران 

حرفه: خواننده، آهنگساز، ترانه‌سرا، نوازندهٔ گیتار 

ژانر: موسیقی پاپ ایرانی

سازها: گیتار

ادامه
عقیل بن ابی طالب زندگینامه عقیل بن ابی طالب؛ از صحابه پیامبر و امام علی (ع)

تاریخ تولد: ده سال بعد از عام الفیل

محل تولد: مکه

محل زندگی: مکه، مدینه

دلیل شهرت: صحابه و پسرعموی محمد

درکذشت: دوران حکومت معاویه، مدینه

مدفن: بقیع

ادامه
علیرضا مهمدی بیوگرافی علیرضا مهمدی؛ پدیده کشتی فرنگی ایران

تاریخ تولد: سال ۱۳۸۱ 

محل تولد: ایذه، خوزستان، ایران

حرفه: کشتی گیر فرندگی کار

وزن: ۸۲ کیلوگرم

شروع فعالیت: ۱۳۹۲ تاکنون

ادامه
حسن معجونی بیوگرافی حسن معجونی بازیگر کمدی سینمای و تلویزیون ایران

چکیده بیوگرافی حسن معجونی

نام کامل: محمد حسن معجونی

تاریخ تولد: ۲۸ دی ۱۳۴۷

محل تولد: زنجان، ایران

حرفه: بازیگر، کارگردان، طراح، مدرس دانشگاه

تحصیلات: رشتهٔ ادبیات نمایشی از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر

آغاز فعالیت: ۱۳۷۵ تاکنون

ادامه
ابراهیم بن جعفر ابی طالب زندگینامه ابراهیم بن جعفر ابی طالب

نام پدر: جعفر بن ابی طالب

سن تقریبی: بیشتر از ۵۰ سال

نسبت های مشهور: برادر محمد بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر ابی طالبزندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

زندگینامه ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب

ابراهیم بن جعفر بن ابی طالب فرزند جعفر بن ابی طالب بوده است، برخی از افراد ایشان را همراه با محمد از نوه های جعفر می دانند که عمال بن زیاد وی را به شهادت رساند. برخی از منابع می گویند که ابراهیم و محمد هر دو از لشکر ابن زیاد فرار کرده بودند که بانویی در کوفه آنها را پناه می دهد، اما درنهایت سرشان توسط همسر این بانو که از یاران ابن زیاد بود از جدا شد و به شهادت رسیدند. 

ادامه
مریم طوسی بیوگرافی مریم طوسی؛ سریع ترین دختر ایران

تاریخ تولد: ۱۴ آذر ۱۳۶۷

محل تولد: تهران

حرفه: ورزشکار، دونده دوهای سرعت

تحصیلات: کارشناسی تربیت بدنی از دانشگاه تهران

قد: ۱ متر ۷۲ سانتی متر

ادامه

مجلس

دولت

ویژه سرپوش